Alıntı avantasia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
güvenilir bi ustada taktırırsan lpgnin markası önemli değil araba sorun çıkarmıyo önemli olan usta.arabayı 2009 haziranda aldım urfa önkol fiat dan daha elime geçmeden serviste lpg takın dedim(yani 0 km iken)bayi urfadaki serviste lpg montajı olmadığını söylediği için 1 ay beklemek zorunda kaldım okullar tatil olunca hemen ankara ağaçlı fiat servisinde montajı yaptırdım çok şükür şuana kadar sorun yaşamadım(lpg den sonra 5000 küsür yol yaptım)enson ankaradan urfaya gelirken 870 km yol yaptım 130 tl ye(lpg litresi 1700 den aldım).lpg istasyonlarında görüyorum son model mercedes volvo bmw gibi araçlara lpg takmışlar yanlız biz puntocular biraz büyütüyoruz sanırım bu lpg işini(gerçi ben büyütmeden taktırdım).buarada 110 km+3500 devir olayını sonkez yazayım 5.viteste eskiden 4000 di şimdi 3500 belki motor açılmıştır lpg ye denk gelmiştir eski gördüğüm değerle yeni değer arasındaki fark ama durum bu eskiden 5.viteste 4000di artık değil
Daha önce 170 TL ye gittiğiniz yolu şu anda 130 TL ye gidiyorsunuz. 40 TL kar. Bunun yanında 1000 tl takılma maliyeti, motorun garanti dışı kalması, bagajınızda yer kaplaması... Dikkate alınması gereken hususlar.