bu sorun city sorunu degil arkadaslar bu sorun oradaki kolun yerine tam oturmadıggından kaynaklı sanırım yalnız bi sorun var bunu gideremiyorlar))
bu sorun city sorunu degil arkadaslar bu sorun oradaki kolun yerine tam oturmadıggından kaynaklı sanırım yalnız bi sorun var bunu gideremiyorlar))
Arkadaşlar konu hemen city olayına kaymış, bende aracı kullanırken inanın korkar oldum şehir efsanesi halini alacak gibi, gecen hafta kol içn servise gittiğimde ustaya sordum yok öyle bir şey rahatınıza bmış akın dedi beni rahatlattı, sürekli acık gdiyorum, city modunda gelen ses elektirikli çalışmasından geliyor oda normaldn ctye geçişte oluyor, ve şunu ekleyeyim punto ve brvo fiatın ak yüzü ve inanın firma bizden daha hassas çünkü en küçük sorun onların başına büyük problem oluyor burda yazılanlara göre city problemi yok diyemeyeceğim ama sonuçta garanti var ve cözülüyor ve en son ek olarak city problemi ile ilgili yazılanlar bizim gibi severek punto alacak arkadaşları itiyor ve acıkası biizide soğutuyor....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri