Bendede aynı sorun sürekli olarak var. 5 defa servise gittim sadece aydın'daki servis plastik burcu değiştirdi ve ses kesildi. Fakat 1 hafta sonra yeniden başladı. Bence bu sorun tasarımdan kaynaklanıyor. Bu yüzden bundan sonra tofaş almayacağım.
Bendede aynı sorun sürekli olarak var. 5 defa servise gittim sadece aydın'daki servis plastik burcu değiştirdi ve ses kesildi. Fakat 1 hafta sonra yeniden başladı. Bence bu sorun tasarımdan kaynaklanıyor. Bu yüzden bundan sonra tofaş almayacağım.
hangi marka alacaksınız??
Opel Astra: emme manifold sesi kronik,kontak grubu kilitleniyor-dağılıyor kronik,fren pedalı sert-bu modeller böyle,egsos-emme supaplar sesli-kronik
Renault megan-clio: kaza esnasında airbaglerin tümü açılmıyor önden darbelerde bile sadece biri veya hiçbiri açılmıyor, arka süspansiyon haif olmasından kaynaklanan yol tutuş sıfır.
Ford Fiesta : ses yalıtımı çok zayıf- bu modeller böyle, sürücü koltuğunun açısı-görüş açısı kısıtlı bu modeller böyle, motoru yüksek devirde kullanınca anında hararet tavan yapıyor
Punto : city motor arızası-kronik dendi ancak 2009 sonrası araçlarda sorun yok-sinyal kolu sesi-sinyal kolunu kullanırken sert davranmak sinyal kolu burçlarını aşındırır komple sinyal grubu değişse bile tekrar yapabilir.puntoda başka kronik sorun varmı? eğer sadece birkaç araçta sorun çıkarsa buna kronik denmez kullanım hatası olur.
bu tasarımlar hemen hemen tüm araçlarda aynı. basit bir işlem yapan plastik parça için ayrı ayrı üretim bandı kurulamaz.Toyota'nında içinden o parça çıkacaktır MERAK ETMEYİN. Ayrıca GP Tofaş değil Avrupada üretilen araçtır. Kullandığı parçaların tıpkısı opelde ve başka birçok markada kullanılır.
Arkadaşlar biraz değil oldukça hassaslar. Sinyal kolunu geri kuracak olan o plastik tetik turlarda diş sayar ki sistemi tekrar kurabilsin. Murat 124 tede böyleydi. Lombardini'de de böyle. Henüz otomobil sanayii daha iyi bir çözüm üretmedi buna. O çıt sesi olacak yahu bu ne hassasiyet böyle.
Konu gurik tarafından (10/02/2010 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir.
Gezgin Gp.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri