Alıntı ekaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sağa veya sola döndükten sonra aksi istikamete benim 2 haftalık aracımda sinyal veriyor. Kocaeli Efsane Otomotivden aldığım aracımın servisine gittim bugün duymamışlar böyle bir problem test sürüşüne çıktığımızdada yapmadı cihaza bağladılar aracı ordada problem gözükmedi dolayısıyla birşey yapamadılar ama sinyal kolu değişse bile yaptığına göre bu sorunu çözememişler demekki. Arka sol kapımda dışarıdan açılmıyor bazen. Birde giderken frene basınca nadiren tüm gösterge ışıkları aniden yanıp sönüyor. Klimanında anca 3. seviyede soğuttuğunu söyledim biraz daha gaz bastılar nispeten daha iyi şimdi ama yinede tatmin edici değil bence. Bunlar sıfır alınan bir araçta olmaması gereken şeyler. Neyseki GP nin tipi güzel herşeyi unutturuyor insana.
Dostum bir süre sonra azalıyor bitiyor. Bende ilk aldıgımda yapıyordu. Şu an yapmıyor. Sonra bu sorun sade fiat a özgü değil gecen opel corsa gördüm önünümde aynı olay ondada oldu. yeni corsa ydı belli. sol sinyalle döndükten sonra toplarken sağa 3 kez ikaz verdi. Yani sadece bizim araçlara özgü bişi değil. Bir süre sonrada azalıp bitiyor.sanırım sertlikten dolayı. Tırnak sert bırakıyor karşı tarafa hızlı atıyor. Bir süre sonra alışınca kol düzelecektir.