Sayfa 2/2 İlkİlk 12
40 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Sağa dönüş sinyali

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

Arkadaşlar bendede sık sık oluyodu araç ta 2 ci ayıma giriyorum şu an nadirren olmaya başladı. Yeni olduguna biraz sert atıyor. herhalde kullana kullana yumşuyor ilerde. (yeni araç ta olanlar için konuşuyorum.)

Taygun Mertcan
    taygunm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 12

Standart Sinyal Kolu ile ilgili gelişme

Arkadaşlar merhaba, dün sinyal kolu değişimi için servise gittim sinyal kolu değişti fakat aynı durum devam ediyor eskiye göre azaldı ama devam ediyor, servisteki usta bu tür arızanın olduğunu fiata fabrikaya yazı yazdıklarını muhtemelen Fiat'ın bu konuda bir şey yapacağını ve bna en kısa zamanda dönecekelrini söylediler, yani bu bir arıza aracın özelliği değil, trafikte bir yöne dönünce diğer tarafa sinyal yanınca arkadan gelen arac için problem olabiliyor, lütfen trafikte bu duruma dikkat edin.. Güvenli sürüşler dileğimle...

Onur Özsoy
    vampire181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Merhaba arkadaslar,

aynı sorun bendede mevcutu. zincirlikuyu birmotta sorunumu çözdüler. artık bir sıkıntım kalmadı haberiniz olsun.

Taygun Mertcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Onur sorunun nasıl çözüldüğüne dair bilgi verebilirmisin?

Onur Özsoy
    vampire181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Sinyal kolu ünitesi degişmiş...

BÜLENT HASDEMİR
    Bülent10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 15

Alıntı taygunm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba, dün sinyal kolu değişimi için servise gittim sinyal kolu değişti fakat aynı durum devam ediyor eskiye göre azaldı ama devam ediyor, servisteki usta bu tür arızanın olduğunu fiata fabrikaya yazı yazdıklarını muhtemelen Fiat'ın bu konuda bir şey yapacağını ve bna en kısa zamanda dönecekelrini söylediler, yani bu bir arıza aracın özelliği değil, trafikte bir yöne dönünce diğer tarafa sinyal yanınca arkadan gelen arac için problem olabiliyor, lütfen trafikte bu duruma dikkat edin.. Güvenli sürüşler dileğimle...

Taygun mrb aynı sorun bende de var aracım 2 ayı biraz geçti alalı. Bende bu konuda müzdaripim ama geçen araçtan indim sola ve sağa eşime sinyal verdirdim sonrada aracın arkasına geçtim ve baktım ama arkada ters tarafa sinyal vermedi acaba ben mi göremedim içerden veriyor . Bir de sen denesen

Taygun Mertcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Bülent mrb, bende sürekli olmuyor eskiden sıktı şimdi daha az yapıyor ama sinyal yanıyor, serviste kol ünitesi değiştikten sonra cok daha az yapıyor...

Emre KAAN
    ekaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

Standart Sinyal

Sağa veya sola döndükten sonra aksi istikamete benim 2 haftalık aracımda sinyal veriyor. Kocaeli Efsane Otomotivden aldığım aracımın servisine gittim bugün duymamışlar böyle bir problem test sürüşüne çıktığımızdada yapmadı cihaza bağladılar aracı ordada problem gözükmedi dolayısıyla birşey yapamadılar ama sinyal kolu değişse bile yaptığına göre bu sorunu çözememişler demekki. Arka sol kapımda dışarıdan açılmıyor bazen. Birde giderken frene basınca nadiren tüm gösterge ışıkları aniden yanıp sönüyor. Klimanında anca 3. seviyede soğuttuğunu söyledim biraz daha gaz bastılar nispeten daha iyi şimdi ama yinede tatmin edici değil bence. Bunlar sıfır alınan bir araçta olmaması gereken şeyler. Neyseki GP nin tipi güzel herşeyi unutturuyor insana.

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

Alıntı ekaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağa veya sola döndükten sonra aksi istikamete benim 2 haftalık aracımda sinyal veriyor. Kocaeli Efsane Otomotivden aldığım aracımın servisine gittim bugün duymamışlar böyle bir problem test sürüşüne çıktığımızdada yapmadı cihaza bağladılar aracı ordada problem gözükmedi dolayısıyla birşey yapamadılar ama sinyal kolu değişse bile yaptığına göre bu sorunu çözememişler demekki. Arka sol kapımda dışarıdan açılmıyor bazen. Birde giderken frene basınca nadiren tüm gösterge ışıkları aniden yanıp sönüyor. Klimanında anca 3. seviyede soğuttuğunu söyledim biraz daha gaz bastılar nispeten daha iyi şimdi ama yinede tatmin edici değil bence. Bunlar sıfır alınan bir araçta olmaması gereken şeyler. Neyseki GP nin tipi güzel herşeyi unutturuyor insana.
    Dostum bir süre sonra azalıyor bitiyor. Bende ilk aldıgımda yapıyordu. Şu an yapmıyor. Sonra bu sorun sade fiat a özgü değil gecen opel corsa gördüm önünümde aynı olay ondada oldu. yeni corsa ydı belli. sol sinyalle döndükten sonra toplarken sağa 3 kez ikaz verdi. Yani sadece bizim araçlara özgü bişi değil. Bir süre sonrada azalıp bitiyor.sanırım sertlikten dolayı. Tırnak sert bırakıyor karşı tarafa hızlı atıyor. Bir süre sonra alışınca kol düzelecektir.

Emre KAAN
    ekaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

Benimde arabam 3 aylık oldu bu sinyal problemi arabayı ilk aldığım günden beri benim puntomdada vardı sorunu kocaeli yılmazlar oto da geçen hafta çözdüler genel bir problemmiş bilgisayara bağlayıp yeni yazılım attılar o kadar. Aracı aldığım efsane otomotiv bu işi beceremedi. Sol arka kapıda dışarıdan açmak istendiğinde arada bir kilitli kalıyor bakalım bunu nasıl çözücez...

murat bildir
    MURAT_41_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 118

selam arkadaslar aranıza yenı katılmaktayım yenı bır punto aldım bende uye olmak ıstedım kendım fıat yetkılı servısınde calısmaktayım sızın aracınızdakı sıkıntıyı cok ıyı anlıyorum bu bır cok aracta var benım aracta oldugu gıbı buyuk bır problem degıl ama can sıkıcı ıste neyse gelelım sebebıne arkadaslar kendılıgınden sınyal verme olayı body computer yazılımından kaynaklı genelde ılk cıkan puntolarda var sızın yapacagınız ıs ıse en yakın servıse gıdıp body computerın yazlımını guncellestırmenız ... saygılarımla --murat_41_41

Nuri GP
    clax22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 65

arkadaslar sorun sundan ibaret arac yeni oldugu için sinyal kolu cok sert atıyor atış şiddetinden dolayı diğer tarafın sinyalini çalıştıracak kadar ileriye gidiyor zaten 3 kere yanıp sönüyor kafaya takılacak bişey deil bendede oluyrdu ama artık olmuyor

ÖZGÜR ERKAN
    ozgur_er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 7

Selam arkadaşlar, bu konu en son ne oldu yazılım güncellenmesi mi çözüm? benim aracımda da var aynı problem bir önceki bakımda serviste söylemiştim sinyal ünitesini değiştirdiklerini söylediler ama devam ediyor...
    Bazen sağa döndükten sonra hızlıca sol şeride geçmek gerekiyor o zamanlarda iyi oluyor, bi' de sinyal vermekle uğraşmıyorum

ÖZGÜR ERKAN
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Tekno Gri

Alıntı ozgur_er Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar, bu konu en son ne oldu yazılım güncellenmesi mi çözüm? benim aracımda da var aynı problem bir önceki bakımda serviste söylemiştim sinyal ünitesini değiştirdiklerini söylediler ama devam ediyor...
    Bazen sağa döndükten sonra hızlıca sol şeride geçmek gerekiyor o zamanlarda iyi oluyor, bi' de sinyal vermekle uğraşmıyorum
    Selam, benim araçtaki sorun da sinyal ünitesi değişimi ile düzeldi, yeni sinyal kolu daha sert öncekine göre, 3 haftadır sorun yok. (önceki bakımda muhtemelen değiştirmemişlerdi)

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

çok enteresan

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

sorun yazılımla kavaklıdere fiat'ta düzeltildi.
    yazılımsal bir olaymış meğerse.
    Gezgin Gp.

ÖZGÜR ERKAN
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Tekno Gri

Alıntı gurik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorun yazılımla kavaklıdere fiat'ta düzeltildi.
    yazılımsal bir olaymış meğerse.
    Merhaba,
    Yazılımla bir kez dokununca 3 sn otomatik yanma iptal edilmiş olmalı değil mi? 2009'dan öncekilerde bu özellik de yok sorun da yok.

murat yıkılmaz
    xarsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Edilen teşekkür: 26

Alıntı taygunm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kafaya çok taktım öğleden sonra kartaş balgat servise gittim orda baktılar, sinyal kolunda ani manevralardaki sinyal için hafif dokunmak yeterli olduğundan normal dönüşlerde hızlı atmadan dolayı bunun gerçekleştiğini gördük yeni kol sipari verdiler birde yeni kol gelince bakarız dediler....
    +1 bir dokunuşta bir kaçkez sinyal verip duruyor özellikle şerit değiştirmelerde çok işe yarıyor..

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

Arkadaşlar bu konu daha önce açılmıştı söyledik... Yeni yazılım atılarak sorun kavaklıdere otoda çözüldü. Sorun yazılımdaki bir hatadan kaynaklanıyormuş.benim de sinyal 3 kere sola yanıyordu döndükten sonra 40.000 bakımda yazılım güncelleme ile yapıldı gitti.
    Gezgin Gp.

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

Alıntı ozgur_er Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,
    Yazılımla bir kez dokununca 3 sn otomatik yanma iptal edilmiş olmalı değil mi? 2009'dan öncekilerde bu özellik de yok sorun da yok.
    hayır iptal edilmedi. sadece dönüş sonrası otomatik sinyal verme hatası giderildi.
    Gezgin Gp.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12