Arkadaşlar bendede sık sık oluyodu araç ta 2 ci ayıma giriyorum şu an nadirren olmaya başladı. Yeni olduguna biraz sert atıyor. herhalde kullana kullana yumşuyor ilerde. (yeni araç ta olanlar için konuşuyorum.)
Printable View
Arkadaşlar bendede sık sık oluyodu araç ta 2 ci ayıma giriyorum şu an nadirren olmaya başladı. Yeni olduguna biraz sert atıyor. herhalde kullana kullana yumşuyor ilerde. (yeni araç ta olanlar için konuşuyorum.)
Arkadaşlar merhaba, dün sinyal kolu değişimi için servise gittim sinyal kolu değişti fakat aynı durum devam ediyor eskiye göre azaldı ama devam ediyor, servisteki usta bu tür arızanın olduğunu fiata fabrikaya yazı yazdıklarını muhtemelen Fiat'ın bu konuda bir şey yapacağını ve bna en kısa zamanda dönecekelrini söylediler, yani bu bir arıza aracın özelliği değil, trafikte bir yöne dönünce diğer tarafa sinyal yanınca arkadan gelen arac için problem olabiliyor, lütfen trafikte bu duruma dikkat edin.. Güvenli sürüşler dileğimle...
Merhaba arkadaslar,
aynı sorun bendede mevcutu. zincirlikuyu birmotta sorunumu çözdüler. artık bir sıkıntım kalmadı haberiniz olsun.
Onur sorunun nasıl çözüldüğüne dair bilgi verebilirmisin?
Sinyal kolu ünitesi degişmiş...
Taygun mrb aynı sorun bende de var aracım 2 ayı biraz geçti alalı. Bende bu konuda müzdaripim ama geçen araçtan indim sola ve sağa eşime sinyal verdirdim sonrada aracın arkasına geçtim ve baktım ama arkada ters tarafa sinyal vermedi acaba ben mi göremedim içerden veriyor . Bir de sen denesen
Bülent mrb, bende sürekli olmuyor eskiden sıktı şimdi daha az yapıyor ama sinyal yanıyor, serviste kol ünitesi değiştikten sonra cok daha az yapıyor...
Sağa veya sola döndükten sonra aksi istikamete benim 2 haftalık aracımda sinyal veriyor. Kocaeli Efsane Otomotivden aldığım aracımın servisine gittim bugün duymamışlar böyle bir problem test sürüşüne çıktığımızdada yapmadı cihaza bağladılar aracı ordada problem gözükmedi dolayısıyla birşey yapamadılar ama sinyal kolu değişse bile yaptığına göre bu sorunu çözememişler demekki. Arka sol kapımda dışarıdan açılmıyor bazen. Birde giderken frene basınca nadiren tüm gösterge ışıkları aniden yanıp sönüyor. Klimanında anca 3. seviyede soğuttuğunu söyledim biraz daha gaz bastılar nispeten daha iyi şimdi ama yinede tatmin edici değil bence. Bunlar sıfır alınan bir araçta olmaması gereken şeyler. Neyseki GP nin tipi güzel herşeyi unutturuyor insana.
Dostum bir süre sonra azalıyor bitiyor. Bende ilk aldıgımda yapıyordu. Şu an yapmıyor. Sonra bu sorun sade fiat a özgü değil gecen opel corsa gördüm önünümde aynı olay ondada oldu. yeni corsa ydı belli. sol sinyalle döndükten sonra toplarken sağa 3 kez ikaz verdi. Yani sadece bizim araçlara özgü bişi değil. Bir süre sonrada azalıp bitiyor.sanırım sertlikten dolayı. Tırnak sert bırakıyor karşı tarafa hızlı atıyor. Bir süre sonra alışınca kol düzelecektir.
Benimde arabam 3 aylık oldu bu sinyal problemi arabayı ilk aldığım günden beri benim puntomdada vardı sorunu kocaeli yılmazlar oto da geçen hafta çözdüler genel bir problemmiş bilgisayara bağlayıp yeni yazılım attılar o kadar. Aracı aldığım efsane otomotiv bu işi beceremedi. Sol arka kapıda dışarıdan açmak istendiğinde arada bir kilitli kalıyor bakalım bunu nasıl çözücez...
selam arkadaslar aranıza yenı katılmaktayım yenı bır punto aldım bende uye olmak ıstedım kendım fıat yetkılı servısınde calısmaktayım sızın aracınızdakı sıkıntıyı cok ıyı anlıyorum bu bır cok aracta var benım aracta oldugu gıbı buyuk bır problem degıl ama can sıkıcı ıste neyse gelelım sebebıne arkadaslar kendılıgınden sınyal verme olayı body computer yazılımından kaynaklı genelde ılk cıkan puntolarda var sızın yapacagınız ıs ıse en yakın servıse gıdıp body computerın yazlımını guncellestırmenız ... saygılarımla --murat_41_41
arkadaslar sorun sundan ibaret arac yeni oldugu için sinyal kolu cok sert atıyor atış şiddetinden dolayı diğer tarafın sinyalini çalıştıracak kadar ileriye gidiyor zaten 3 kere yanıp sönüyor kafaya takılacak bişey deil bendede oluyrdu ama artık olmuyor
Selam arkadaşlar, bu konu en son ne oldu:) yazılım güncellenmesi mi çözüm? benim aracımda da var aynı problem bir önceki bakımda serviste söylemiştim sinyal ünitesini değiştirdiklerini söylediler ama devam ediyor...
Bazen sağa döndükten sonra hızlıca sol şeride geçmek gerekiyor o zamanlarda iyi oluyor, bi' de sinyal vermekle uğraşmıyorum:)
çok enteresan
sorun yazılımla kavaklıdere fiat'ta düzeltildi.
yazılımsal bir olaymış meğerse.
Arkadaşlar bu konu daha önce açılmıştı söyledik... Yeni yazılım atılarak sorun kavaklıdere otoda çözüldü. Sorun yazılımdaki bir hatadan kaynaklanıyormuş.benim de sinyal 3 kere sola yanıyordu döndükten sonra 40.000 bakımda yazılım güncelleme ile yapıldı gitti.