operatormurat Nickli Üyeden Alıntı
evet irfan mesaiden yeni eve geldim. birgün benim biraderimin ortağı iş yerime geldi ve arabaya ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.bende verdim,bizim işyerinin(şantiye) yolu üzerindeki tümseğe altını vurmuş,sonra benim biladeri evden alıp gezmeye gitmişer,akşam 17 00da arabayı getirip gittiler.arabayı çalıştırdım eve gidiyorum altından acayip bir zırıltı titreme falan garip sesler,eve kadar sinirlendim,motora zarar verdiklerini düşündüm,eve varınca altına eğilip baktımki; alttaki o muhafaza gibi olan sac alttan aldığı darbeyleyukarı doğru bükülmüş,konvertörün alt çıkışındaki flexible boruyu zedelemiş ve yukarı sıkıştırmış,haliyle gaz çıkışını daraltmış,motorunda garip seslerle çalışmasına neden oluyor ,hemen altına yatıp söktüm,çekiçle düzelltim ama civatalar denk gelmedi boyu uzamış bende takmadım depoya kaldırdım.biladerimin ehliyetine 6 aylğına el koymuşlardı ve araba lazım oluncada ortağını gönderiyordu,ortağıda altını feci vurmuş bana söylemedi ve ben olayı çözdüm.akşam biladerim aradı ve arabamın altından garip sesler geldiğini her dur kalk yaptıklarında altından takırtılar geldiğini,bana gp değilde wv ve opel gibi arabalardan alsaydım daha iyi olacağını falan anlattı.bende arabama b..k atmamasını,birdaha araba lazım olduğunda semtimizdeki rent a car da wv ve opellerin bol olduğundan bahsettim,yarın biara uğrada ortağının altını vurup ta yamulttuğu demiri sana hediye edeyim dedim...
Yer imleri