Yenilerde bu problem pek kalmadı korkmayın garanti bitse dahi iyi niyet olarak direksiyonu değiştiriyorlar ..Bütün gp lerde olacak diye bir kaide yok zaten gönül rahatlığı ile alabilirsiniz..
Yenilerde bu problem pek kalmadı korkmayın garanti bitse dahi iyi niyet olarak direksiyonu değiştiriyorlar ..Bütün gp lerde olacak diye bir kaide yok zaten gönül rahatlığı ile alabilirsiniz..
Evet FİAT İyi niyetli olabilir ama kötü niyetle başlayan ve iyiniyetle biten bir işlemler dizisi de yok değil yani bu dreksiyon olayını düzeltene kadar arkadaş 40 dereden su getirtti 40 deveye hendek geçirtti bunu da aşama aşama forumda yazdı ben iyiniyetli olacağına inanmıyorum özellikle holdinglerin bu konuda duygusallıkları yoktur. Bizim kuruluşlarımız holdinglerimiz bir Robert BOSCH kadar olamadılar daha hatırlarsanız adamın sağlığındayken şöyle bir sözü var.
-İnsanların Güveni Kaybetmektense Para Kaybetmeyi Tercih Ederim.
Robert BOSCH kimdir diye google de arattırın. Detaylar orada var.
Saygılarımla.![]()
İyi niyet şudur sürekli gittiğin bir servis daha önce yaptığın alışverişler (araçlar)ve bilumum şeylerin göstergesi olarak .. garanti bitse dahi çok işlemi garanti kamsamında yapabiliyorlar + kleim diye bir olay var gerekirse bunu devreye sokup o şekilde yaparlar .. He bütün servislerde tabiki aynı karakteristik özellik olmaz kimi bin dereden su getirebilir ama buda şansa kalmış![]()
Ben bu konuda bilgi verebilirim aslında. İş gereği önemli bir iş makinasının Türkiye temsilciliğinde garanti konusunda tüm Türkiyeden sorumlu olarak çalışıyorum. Claim dediğimiz aslında tüm garanti konularında geçerli bir işlemdir. Şimdi sizin aracınıza standart garanti içerisinde yada garanti süresinden sonra garanti kapsamında bir işlem yapıldı. İster bayi olsun ister bölge bu garanti işlemini üretici firmaya bir rapor olarak gönderir ve parasını talep eder bu işleme claim(talep etmek) denir. Tüm sektörlerde bu işlem buna benzer şekildede yürür. Servis (tüm otomotiv için söylüyorum bizim sektörde biraz farklıdır) üreticiden onay almadan garanti süresi bittikten sonra kolay kolay bir garanti kapsamında bir işlem yapamaz çünkü yaptığı işlemin ücretini üreticiden alamama durumu vardır. Ancak unutmayın ki kronik bir problem için hiç bir zaman mesuliyet kabul etmeyin ve resmi yazı isteyin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri