merhaba arkadaşlar benimde 2009 1.4 fire 77 puntom var aracı ikinci el aldığımdan bir iki hafta içerisinde aynı sorun bende de vardı vites kutusu arızası diyip başlangıçta çalıştırmamda vitese geçmiyordu bir kaç kere kontak kapatıp açtığımda ancak öyle geçiyordu. Baskı balata ve volan değişimi yaptırdım bunun yanında akü ve fren müşürünüde değiştirdim bir kaç aç sorunsuz bindim ara ara çalıştırdığımda vitese geçmeme sorunu yaşıyorum boşta uyarı verip duruyor kontak kapatmadan 30 saniye bekleyince kendine geliyor sürüş esnasında değil sadece ilk çalıştırmada bu hatayı yapıyordu. Geçenlerde yaptırdığım yere götürdüm usta inceledi makineye bağladı robot pompasında sıkıntı var basıncı az basıyor dedi normal servisler bu parçayı değiştirir ama ben parça değiştirmeden tamir ederim yalnız aracı bırakman lazım dedi ücreti sorduğumda çok fazla bişey tutmayacak dedi ama kesin bir fiyat söylemedi( sadece işçilik alacakmış) yaptırmazsam nolur diye sorduğumda basıncı hiç vermemeye başlarsa araç vitese geçmez dedi bir kaç aydır böyle kullanıyorum sürüşte bi sıkıntı yok sadece 30 saniye kadar sinir bozucu uyarı sesine maruz kalıyorum. Yukarıda özelden ustanın iletişimini vericek arkadaşım bana mesaj atarmısın bi de senin ustanın görüşünü almak isterim.