Ben buraya eski olan aracımla yaşadıgım komik bir anımı anlatayim de gülün...

İş çıkısı araca bir bindim akü bitik...arkadaşa rica ettim kablo getirdi şöyle bir 5 dakka doldurduk sonra bindim araca çıkardık kabloyu, açtım farları (aksamüstü gibi) güm istop etti meret. Sonra anladım ki akü öyle bir bitmiş ki alternatör anca bir kaç saniye idare etcek kadar sarj edebiliyor... Neyse 2. kere çalıştırdık aracı, ben aracta hicbir elektronik aksama dokunmadan çıktım yola ( bu arada baya eski modeldi, öyle sofistike beyin felan yok onda ) Çıktım Eskişehir yoluna gidiyorum, akü o kadar saçmaladı ki frene basınca yanan stop lambaları bile aracın motorunu saniyelik durduruyor daha sonra dönmekte olan motor aksamları ayagımı frenden cekince motoru tekrar çalıştıryordu.. Tabii hızı düşünce tehlikesi vardı, motor çok yavaş döndüğünden tekrar kendi kendini çalıştıramabilirdi. Zaten mesai trafiğine takıldıydım.. ODTÜ'nün ordan taa öveçler Toyota servisine kadar frene minimum miktarda basarak, el freni ile gittim . Serviste aracı bir durdurdum, sağ kol uyuşmuş stresten harap olmuş bir haldeyim..
Bu yüzden, akü ve destek ünitelerinde sorun varsa kardeş, bırak uzun yolu kısa yola bile çıkma, rezil olursun aracınla bi de gider cekiciye para bayılırsın sonra.