Selam Arkadaşlar
İstanbulda ikamet ediyorum. (Halkalı)
Bir Firmada Teknik Müdür Olarak Çalışıyorum.
İşim gereği şehirler arası uzun yol yapıyorum.
Açık öğretime girdim bu sene 1. sınıftan okula yeniden başladım10 sene önce İ.Ü. den mezun oldum. (işletme) Master yapmadım.
Evli ve hiç çocuk babasıyım.
Hayatı esprili yaşamayı seviyorum.
Andropoza girmedim ancak Andropoza giren erkeklerin aldıgı renkteki spor arabamla şu an için çok mutluyum. (egzotik kırmızı imiş ruhsatta öyle yazıyor hehe )
İş ev spor film standart 4lü bir de benim çok sevdiğim ve 4 sene önce kurduğum bir sitem var.
yöneticilerin hoşgörüsüne sığınarak...
PSPTurkey.net bu siteden sonra KONSOLUM "Yalnızca Konsol" ve Türkiye'nin İlk XBOX360 Sitesi XBox360Turkey.net olarak şu an için 3 aktif sitem var.
Bu siteler dahilinde ayrıca ek olarak PLAYSTATİON ÜRÜNLERİ satışı bakımı onarımı yapıyorum daha doğrusu ben ve ekibim yapıyoruz. (ek gelir güzeldir)
Sizlere Kazasız belasız günler ve GP li sürüşler dilerim.
Hakkımda yapacağınız yorumlarınız için şimdiden sizlere 4-5 mislini diler okuduğunuz için teşekkür ederim.
son bişey nickimi merak edenlere . vefat eden kedimin ismidir onun anısına almıştım Hayvan da sürekli uyuyor ve Ankara kedisi idi o yüzden narkoz koymuştum ismine
PSP de navigasyon çözümleri konusu açıcağım ve İstanbulda PSP si olan GP kullancılarının GPS ve harita ile ilgili büyük bir brifing vererek oyun konsollarına nasıl ek özellik sağlayacakları konusunu anlatacağım. (yakında)
not: ıspanağa bayılırım puf böreğine hele biterim malda mülkte gözüm yoktur kayserili değil Ankaralıyım.![]()
Sevgiler Saygılar.....
EK
Merhaba
Forumda bazen olamıyorum yaşadığım birkaç tatsız olayı 1-2 kişinin kendini bilmez sataşma yorumları yüzünden pek sık da girmek içinden gelmiyor.
Zaten fiat bravo aldım bravo forumlarına da üyelik yaptırdım.
Buraya da girer paylaşım ve fikir beyan ederim kimseye kırgın değilim girmemem için bir sebep göremiyorum.
Kendimden biraz bahsedeyim.
37 yaşındayım . 12 sene önce üniversite bitirdim. geçen sene açık öğretime başlayarak yeniden üniversiteli oldum. Mesleğim elektronik üzerine. 9 yıldır evliyim. Atatürkçü bir ailedenim ve öyleyim.
10 senede 15 aracım oldu bunlardan 7 adedi fiat marka idi. Daima Fiatçıyım
GP mi sattım ve bir daha GP tarzı araç almayacağımdan dolayı C segmentinde Bravo ile hayatıma devam ediyorum. Memnunmuyum? Oldukça memnunum.
Bence her GP sahibi arkadaş Bravoyu test etmeli.![]()
Kendi çapımda herkesin anlayabileceği dilde konuşmayı severim teknik terimlerden hoşlanmam.
Kimse yazmamış ama ben yazayım 185 boyum 97 kiloyum.Belgrad ormanlarında hafta sonları koşmaya giderim (haftada 14 km) Sinemaya tiyatroya giderim ve vakit oldukça bogazda balık tutmaya da. İstavrit ve çinekof dışında izmarit balığı tuttum diğer balıklardan bir kere bile rast gelmedi
(kaya balığı hariç)
İstanbul Beyoğlu doğumluyum. Baba tarafım Ankaradan annem İstanbuldandır. Ankaradan istanbula 70 yıllarda babamın deniz kuvvetlerinde görevli olması sonucu gelmişiz. 4 kardeşim var en büyükleri benim en küçüğümüz 32 yaşında.
Herkes ile konuşur muhabbet ederim kimseye sınıf gözü ile bakmam insanları anlamaya çalışır eksik yönlerim var ise daima karşı tarafın gözünden bakarak kendimi değerlendiririm.
Yağ çekmem çekenlerden de nefret ederim. Bazı konularda kabayımdır. Bencillik ve ukalalıktan tiksinirim gördüğüm yerde uzaklaşırım. Bir konu anlatırken konuya ek kendi bilgi birikimimi paylaşırım. Buna bazıları tirübüne oynamak der ancak asıl tirübüne oynamak askerlik yaparken karşılaşılacak birşeydir yapmamış olanlara duyurulur.
Hatalarım var ise öm atınız şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
KİŞİSEL RİCAM
not: BANA YALANCI DİYENLERE İSPATA İHTİYACIM OLMAMASINA RAĞMEN HER TÜRLÜ İMKAN SAĞLANACAKTIR 1-2 KİŞİNİN ÇIKIP ATIP TUTMASI KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRIDIR BUNUN TÜRK CEZA KANUNUNDA YERİ DE VARDIR. ADAM GİBİ ÇIKAR FİKRİNİ SÖYLERSİN NİCKİNİN ARKASINA SIĞINIP ASILSIZ İDDİALAR İLE 1 TAŞ ATIP 100 KİŞİNİN O TAŞI ÇIKARMAYA ÇALIŞMASININ BEKLEMEZSİN.
YÖNETİCİ ARKADAŞLARA TAVSİYEM İNSANLARIN BİRBİRİNİ SUÇLAYICI VE ÖZEL HAYATLARINA MÜDAHALE TARZI BİR GİRİŞİM ARACI OLARAK FORUMU KULLANANLARIN CEZA ALMASINDAN YANAYIM. SORUNLU BİR KAÇ ÜYENİN İSİMLERİNİ ZATEN KENDİLERİ BİLİYORLAR BU FORUMU EGO TATMİNİ İÇİN SULANDIRANLARA MÜSADE EDİLMEMESİNİ RİCA EDERİM.
BU KONU BEN ŞÖYLEYİM BÖYLEYİM KONUSU DEĞİLDİR ADI ÜSTÜNDE TANIŞMA KONUSUDUR. (BENİM 2. TANIŞMA KONUM)![]()
Yer imleri