Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Emotion'cu narkoz'dan Selamlar

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Teknik Konu Emotion'cu narkoz'dan Selamlar

Selam Arkadaşlar

İstanbulda ikamet ediyorum. (Halkalı)

Bir Firmada Teknik Müdür Olarak Çalışıyorum.

İşim gereği şehirler arası uzun yol yapıyorum.

Açık öğretime girdim bu sene 1. sınıftan okula yeniden başladım 10 sene önce İ.Ü. den mezun oldum. (işletme) Master yapmadım.

Evli ve hiç çocuk babasıyım.
    Hayatı esprili yaşamayı seviyorum.
    Andropoza girmedim ancak Andropoza giren erkeklerin aldıgı renkteki spor arabamla şu an için çok mutluyum. (egzotik kırmızı imiş ruhsatta öyle yazıyor hehe )

İş ev spor film standart 4lü bir de benim çok sevdiğim ve 4 sene önce kurduğum bir sitem var.

yöneticilerin hoşgörüsüne sığınarak...
    PSPTurkey.net bu siteden sonra KONSOLUM "Yalnızca Konsol" ve Türkiye'nin İlk XBOX360 Sitesi XBox360Turkey.net olarak şu an için 3 aktif sitem var.
    Bu siteler dahilinde ayrıca ek olarak PLAYSTATİON ÜRÜNLERİ satışı bakımı onarımı yapıyorum daha doğrusu ben ve ekibim yapıyoruz. (ek gelir güzeldir)
    Sizlere Kazasız belasız günler ve GP li sürüşler dilerim.
    Hakkımda yapacağınız yorumlarınız için şimdiden sizlere 4-5 mislini diler okuduğunuz için teşekkür ederim.
    son bişey nickimi merak edenlere . vefat eden kedimin ismidir onun anısına almıştım Hayvan da sürekli uyuyor ve Ankara kedisi idi o yüzden narkoz koymuştum ismine

PSP de navigasyon çözümleri konusu açıcağım ve İstanbulda PSP si olan GP kullancılarının GPS ve harita ile ilgili büyük bir brifing vererek oyun konsollarına nasıl ek özellik sağlayacakları konusunu anlatacağım. (yakında)

not: ıspanağa bayılırım puf böreğine hele biterim malda mülkte gözüm yoktur kayserili değil Ankaralıyım.

Sevgiler Saygılar.....

EK

Merhaba

Forumda bazen olamıyorum yaşadığım birkaç tatsız olayı 1-2 kişinin kendini bilmez sataşma yorumları yüzünden pek sık da girmek içinden gelmiyor.
    Zaten fiat bravo aldım bravo forumlarına da üyelik yaptırdım.
    Buraya da girer paylaşım ve fikir beyan ederim kimseye kırgın değilim girmemem için bir sebep göremiyorum.

Kendimden biraz bahsedeyim.
    37 yaşındayım . 12 sene önce üniversite bitirdim. geçen sene açık öğretime başlayarak yeniden üniversiteli oldum. Mesleğim elektronik üzerine. 9 yıldır evliyim. Atatürkçü bir ailedenim ve öyleyim.
    10 senede 15 aracım oldu bunlardan 7 adedi fiat marka idi. Daima Fiatçıyım

GP mi sattım ve bir daha GP tarzı araç almayacağımdan dolayı C segmentinde Bravo ile hayatıma devam ediyorum. Memnunmuyum? Oldukça memnunum.
    Bence her GP sahibi arkadaş Bravoyu test etmeli.

Kendi çapımda herkesin anlayabileceği dilde konuşmayı severim teknik terimlerden hoşlanmam.
    Kimse yazmamış ama ben yazayım 185 boyum 97 kiloyum. Belgrad ormanlarında hafta sonları koşmaya giderim (haftada 14 km) Sinemaya tiyatroya giderim ve vakit oldukça bogazda balık tutmaya da. İstavrit ve çinekof dışında izmarit balığı tuttum diğer balıklardan bir kere bile rast gelmedi (kaya balığı hariç)

İstanbul Beyoğlu doğumluyum. Baba tarafım Ankaradan annem İstanbuldandır. Ankaradan istanbula 70 yıllarda babamın deniz kuvvetlerinde görevli olması sonucu gelmişiz. 4 kardeşim var en büyükleri benim en küçüğümüz 32 yaşında.

Herkes ile konuşur muhabbet ederim kimseye sınıf gözü ile bakmam insanları anlamaya çalışır eksik yönlerim var ise daima karşı tarafın gözünden bakarak kendimi değerlendiririm.

Yağ çekmem çekenlerden de nefret ederim. Bazı konularda kabayımdır. Bencillik ve ukalalıktan tiksinirim gördüğüm yerde uzaklaşırım. Bir konu anlatırken konuya ek kendi bilgi birikimimi paylaşırım. Buna bazıları tirübüne oynamak der ancak asıl tirübüne oynamak askerlik yaparken karşılaşılacak birşeydir yapmamış olanlara duyurulur.

Hatalarım var ise öm atınız şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

KİŞİSEL RİCAM

not: BANA YALANCI DİYENLERE İSPATA İHTİYACIM OLMAMASINA RAĞMEN HER TÜRLÜ İMKAN SAĞLANACAKTIR 1-2 KİŞİNİN ÇIKIP ATIP TUTMASI KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRIDIR BUNUN TÜRK CEZA KANUNUNDA YERİ DE VARDIR. ADAM GİBİ ÇIKAR FİKRİNİ SÖYLERSİN NİCKİNİN ARKASINA SIĞINIP ASILSIZ İDDİALAR İLE 1 TAŞ ATIP 100 KİŞİNİN O TAŞI ÇIKARMAYA ÇALIŞMASININ BEKLEMEZSİN.
    YÖNETİCİ ARKADAŞLARA TAVSİYEM İNSANLARIN BİRBİRİNİ SUÇLAYICI VE ÖZEL HAYATLARINA MÜDAHALE TARZI BİR GİRİŞİM ARACI OLARAK FORUMU KULLANANLARIN CEZA ALMASINDAN YANAYIM. SORUNLU BİR KAÇ ÜYENİN İSİMLERİNİ ZATEN KENDİLERİ BİLİYORLAR BU FORUMU EGO TATMİNİ İÇİN SULANDIRANLARA MÜSADE EDİLMEMESİNİ RİCA EDERİM.

BU KONU BEN ŞÖYLEYİM BÖYLEYİM KONUSU DEĞİLDİR ADI ÜSTÜNDE TANIŞMA KONUSUDUR. (BENİM 2. TANIŞMA KONUM)
    Konu narkoz30 tarafından (03/12/2009 Saat 11:56 ) değiştirilmiştir.

2. Bu mesajı için 2 kişi narkoz30'ye teşekkür etti:

Gky Akkoc
    FeaRLeSsHunTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 115

GPTR ailesine hosgeldiniz)

haLiL KOÇAK
    halilim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    33 CDM 54
    Edilen teşekkür: 587

Hoşgeldiniz Hakan Bey,

Şiir gibi anlatmışsınız kendinizi elinize saglık.

Hakan Onur
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

Teşekkürler hoşbulduk

Ah-MeT
    Ziyaretçi Ah-MeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aramıza hoş geldiniz Hakan bey,

daha onceden psp ile birkaç birşey merak etmiştim ozaman psp turkey sitenizi ziyaret etmiştim...

Gears of Wars 3 un PC ye gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum oldukca basarili co-op oyunlardan birisi bu 3 de 4 kişi co-op olarak oynayabilecekmiş cok guzel haber, ps3 de denedinizmi? oyun akıcılıgı size gore nasıl? videolardan izlemime gore 3 de yeni eklenen ozellikler ve grafiklerin daha guzel olması dikkatimi çekmişti...

tekrar aramıza hosgeldiniz Keyifli forumlar dilerim

sinan sarı
    sarisinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    :(
    Edilen teşekkür: 19

gptr ailesine hosgeldin hakan abi..

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Hoşgeldin Hakan, aracın hayırlı olsun...

Kemal ÖZTÜRK
    jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 N 45XX
    Edilen teşekkür: 75

Hoşgeldiniz Hakan bey

zafer kaplan
    zaferkaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 237

aramıza hoş geldiniz keyifli ve aktif forumlar

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

Aramıza hoşgeldiniz. Aktif forumlar dilerim.

Kemal Özsu
    plastro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    33 VEN 90
    Edilen teşekkür: 786

Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

tekrardan hosgeldınız.keyıfllı ve aktıf forumlar dılerım...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

Hakan Onur
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

Teknik Konu

Alıntı Ah-MeT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoş geldiniz Hakan bey,

daha onceden psp ile birkaç birşey merak etmiştim ozaman psp turkey sitenizi ziyaret etmiştim...

Gears of Wars 3 un PC ye gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum oldukca basarili co-op oyunlardan birisi bu 3 de 4 kişi co-op olarak oynayabilecekmiş cok guzel haber, ps3 de denedinizmi? oyun akıcılıgı size gore nasıl? videolardan izlemime gore 3 de yeni eklenen ozellikler ve grafiklerin daha guzel olması dikkatimi çekmişti...

tekrar aramıza hosgeldiniz Keyifli forumlar dilerim
    Herkese teşekkürler deneyimlerimi forum ve ahalisi ile paylaşmaktan kıvanç duyarım yakında sizlere kendi araştırmalarım ile ilgili bilgiler aktarmaya başlayacağım şu anda acemilik devresini atıyoruz bu araç gerçekten çok güzelmiş ya. mercedes gibi gidiyor whalla konfor müthiş bel şişrme olayına hele bittim harbiden adamlar konuşturmuşlar teknolojiyi biraz da dikkat etseymişler mükemmel bir araç çıkacakmış ortaya kronik sorunları aşıyoruz ancak bu işler de maddiyatla sonuçlanıyor.

Sayın arkadaşım Gears of War xbox360 oyunudur PS3 e çıkmadı hiçbir zamanda çıkmayacak dediğiniz gibi oyunu oynadım mükemmel grafikleri var ve konusu çok güzel pc ye ne zaman çıkar orasını bilmiyorum i,crosoftun keyfini beklemek gerekir kaldı ki bu oyunun 2. si şu an için raflarda 3. sü 2009 un mart ayı söylentileri var yani daha çıkmadı Gears of War çıksın oynarız

Tekrardan teşekkür ederim sayın ahali umarım saygılı ve iyi kalıcı bir forum olur. Önemli olan bilgiyi paylaşabilmektir.

yusuf şenol çetin
    Yalın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 737

hoşgeldiniz

Hakan Onur
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

Teknik Konu Yine Ben :)

Merhaba

Forumda bazen olamıyorum yaşadığım birkaç tatsız olayı 1-2 kişinin kendini bilmez sataşma yorumları yüzünden pek sık da girmek içinden gelmiyor.
    Zaten fiat bravo aldım bravo forumlarına da üyelik yaptırdım.
    Buraya da girer paylaşım ve fikir beyan ederim kimseye kırgın değilim girmemem için bir sebep göremiyorum.

Kendimden biraz bahsedeyim.
    37 yaşındayım . 12 sene önce üniversite bitirdim. geçen sene açık öğretime başlayarak yeniden üniversiteli oldum. Mesleğim elektronik üzerine. 9 yıldır evliyim. Atatürkçü bir ailedenim ve öyleyim.
    10 senede 15 aracım oldu bunlardan 7 adedi fiat marka idi. Daima Fiatçıyım

GP mi sattım ve bir daha GP tarzı araç almayacağımdan dolayı C segmentinde Bravo ile hayatıma devam ediyorum. Memnunmuyum? Oldukça memnunum.
    Bence her GP sahibi arkadaş Bravoyu test etmeli.

Kendi çapımda herkesin anlayabileceği dilde konuşmayı severim teknik terimlerden hoşlanmam.
    Kimse yazmamış ama ben yazayım 185 boyum 97 kiloyum. Belgrad ormanlarında hafta sonları koşmaya giderim (haftada 14 km) Sinemaya tiyatroya giderim ve vakit oldukça bogazda balık tutmaya da. İstavrit ve çinekof dışında izmarit balığı tuttum diğer balıklardan bir kere bile rast gelmedi (kaya balığı hariç)

İstanbul Beyoğlu doğumluyum. Baba tarafım Ankaradan annem İstanbuldandır. Ankaradan istanbula 70 yıllarda babamın deniz kuvvetlerinde görevli olması sonucu gelmişiz. 4 kardeşim var en büyükleri benim en küçüğümüz 32 yaşında.

Herkes ile konuşur muhabbet ederim kimseye sınıf gözü ile bakmam insanları anlamaya çalışır eksik yönlerim var ise daima karşı tarafın gözünden bakarak kendimi değerlendiririm.

Yağ çekmem çekenlerden de nefret ederim. Bazı konularda kabayımdır. Bencillik ve ukalalıktan tiksinirim gördüğüm yerde uzaklaşırım. Bir konu anlatırken konuya ek kendi bilgi birikimimi paylaşırım. Buna bazıları tirübüne oynamak der ancak asıl tirübüne oynamak askerlik yaparken karşılaşılacak birşeydir yapmamış olanlara duyurulur.

Hatalarım var ise öm atınız şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

KİŞİSEL RİCAM

not: BANA YALANCI DİYENLERE İSPATA İHTİYACIM OLMAMASINA RAĞMEN HER TÜRLÜ İMKAN SAĞLANACAKTIR 1-2 KİŞİNİN ÇIKIP ATIP TUTMASI KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRIDIR BUNUN TÜRK CEZA KANUNUNDA YERİ DE VARDIR. ADAM GİBİ ÇIKAR FİKRİNİ SÖYLERSİN NİCKİNİN ARKASINA SIĞINIP ASILSIZ İDDİALAR İLE 1 TAŞ ATIP 100 KİŞİNİN O TAŞI ÇIKARMAYA ÇALIŞMASININ BEKLEMEZSİN.
    YÖNETİCİ ARKADAŞLARA TAVSİYEM İNSANLARIN BİRBİRİNİ SUÇLAYICI VE ÖZEL HAYATLARINA MÜDAHALE TARZI BİR GİRİŞİM ARACI OLARAK FORUMU KULLANANLARIN CEZA ALMASINDAN YANAYIM. SORUNLU BİR KAÇ ÜYENİN İSİMLERİNİ ZATEN KENDİLERİ BİLİYORLAR BU FORUMU EGO TATMİNİ İÇİN SULANDIRANLARA MÜSADE EDİLMEMESİNİ RİCA EDERİM.

BU KONU BEN ŞÖYLEYİM BÖYLEYİM KONUSU DEĞİLDİR ADI ÜSTÜNDE TANIŞMA KONUSUDUR. (BENİM 2. TANIŞMA KONUM)

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

başlık herşeyi anlatıyor

19. Bu mesajı için 3 kişi anvil'ye teşekkür etti:

Hakan Onur
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı anvil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başlık herşeyi anlatıyor
    Bu ne demek iyi mi kötü mü onu anlayamadım?
    Yine ben derken geçen senenin devamından bahsediyorum. Sürekli gerginlik çıkarmaya beni cevaplamaya zorlamaya neden olan yorumlarınız ve birbirinize teşekkür etmeleriniz çok saçma geliyor çok da komik aynı zamanda siz yazmayın isterseniz ben lafımı ortaya koydum. Herşeyin altında bir kötülük aramayalım lütfen yine ben yazdım çünkü 2 kişi için forumdan gitmenin doğru olmadığını anladım biraz mantığınızı kullanın size yapılsa aynı şeyler hoş karşılarmısınız burada 2 kii cephe alıyor sonra bir çok insan da peşinden gidiyor sürü psikolojisi midir nedir?
    Site sahibini tanımıyorum ama siz moderatörler site sahibine söyleyin eğer o kişi benim yazılarımı okur da haksızsınız derse samimiyetle söylüyorum birdaha girmem forumlara .
    Ama hakkımda atıp tutan şahsiyetlerin ip numaralarını alıp buradaki ıplerle karşılaştıralım nicklerini aynı saatlerde nerelen gimişler onları mı ortaya serelim ayıp bu şeyler çocuk oyuncağın döndürmeyelim forumu beyler biraz ciddiyet lütfen gereksiz yere smile ikonu yollamanın teşekkür etmenin sizin cebinize fazlada para aktarılmasına neden olmayacağını siz de benim kadar iyi biliyorsunuz.
    Boş işlerle uğraşmayalım beni de yorum yapmak zorunda bırakmayın.

21. Bu mesajı için 2 kişi narkoz30'ye teşekkür etti:

ümit berk
    Don Vito Puntoleone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 114

Tekrar hoşgeldiniz...
    Özel Kurmay Başkanı...

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Emotioncu son kez hoşgeldin diyorum

pardon ikinci bir emre kadar smilleler teşekkürler yasaklanmıştı

24. Bu mesajı için 11 kişi femoli'ye teşekkür etti:

Barlas Öztürk
    beyzade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2

Hakan abı burda da karsıma cıkdın bayadır görusemıyoruz gelecekdın gelmedın yanıma :=) sana demısdım ben punto yu kafaya takdım dıye kısmet burda da karsılasmakmıs.....

Sayfa 1/2 12 SonSon