Alıntı Ah-MeT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aramıza hoş geldiniz Hakan bey,

daha onceden psp ile birkaç birşey merak etmiştim ozaman psp turkey sitenizi ziyaret etmiştim...

Gears of Wars 3 un PC ye gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum oldukca basarili co-op oyunlardan birisi bu 3 de 4 kişi co-op olarak oynayabilecekmiş cok guzel haber, ps3 de denedinizmi? oyun akıcılıgı size gore nasıl? videolardan izlemime gore 3 de yeni eklenen ozellikler ve grafiklerin daha guzel olması dikkatimi çekmişti...

tekrar aramıza hosgeldiniz Keyifli forumlar dilerim
Herkese teşekkürler deneyimlerimi forum ve ahalisi ile paylaşmaktan kıvanç duyarım yakında sizlere kendi araştırmalarım ile ilgili bilgiler aktarmaya başlayacağım şu anda acemilik devresini atıyoruz bu araç gerçekten çok güzelmiş ya. mercedes gibi gidiyor whalla konfor müthiş bel şişrme olayına hele bittim harbiden adamlar konuşturmuşlar teknolojiyi biraz da dikkat etseymişler mükemmel bir araç çıkacakmış ortaya kronik sorunları aşıyoruz ancak bu işler de maddiyatla sonuçlanıyor.

Sayın arkadaşım Gears of War xbox360 oyunudur PS3 e çıkmadı hiçbir zamanda çıkmayacak dediğiniz gibi oyunu oynadım mükemmel grafikleri var ve konusu çok güzel pc ye ne zaman çıkar orasını bilmiyorum i,crosoftun keyfini beklemek gerekir kaldı ki bu oyunun 2. si şu an için raflarda 3. sü 2009 un mart ayı söylentileri var yani daha çıkmadı Gears of War çıksın oynarız

Tekrardan teşekkür ederim sayın ahali umarım saygılı ve iyi kalıcı bir forum olur. Önemli olan bilgiyi paylaşabilmektir.