1072 kırmızı beyazz en buyuk TÜRKİYE
1071 milli takımımıza önümüzdeki maçlara başarılar
1072 kırmızı beyazz en buyuk TÜRKİYE
1073 merhba
tello füzesi ve bobonun alıştığımız golü ile geretse de bir ders wermiş olduk...rico yu sakatlayan cisse ye dersini verdik...deplasmanda yaptıkları faullerin dersini werdik...
1074
Portoyu deplasmanda yenip , marsilya-rpool macı berabere biterse grup lideri olarak cıkıyoruz, ve rpool 4. olup eleniyo..Allahım olaya bak yaaaa hadi be Besiktasımmmm be Allah askına beee...
Yukarıdaki olaylar gerceklesirse gs nin uefa kupasını kazanmasından cok daha kıymetli bi olay bence...
_1075_
portekiz de ölümüne oynasınlar.. zaten başkası kurtarmaz.. yenersek.. of of of.. Bırakın Türkiye'yi bütün Avrupa yıkılır... Bir umut var. Haydi Kartal..
Palio Speedgear 1.2 16v
tebrikler bjk gururumuz oldun her nekadar bazı bjk lılar cimbomun yunan galibiyetinden rahatsız olsada ben sevindim ne bocalıyım ne milanlıyım ne barcalıyım ne olımpıyakosluyum türk oğlu türk cimbomluyum devam bjk
1076
ha gayret
1077
Forza Beşiktaş
1078 şampiyonlar liginede veda ettik ne edecez
1079 ankara gücünüde yendik
1080 nerdesinz
1081 Orhan abi, barış buğra abi hadi canlanalım bu arada herablam sende hhadi yaw şunun şurasınnda ne kalmış 1903 eha gayrat gptrli kartallar
1082
t-shrt işi ne oldu
1083
bırak tshirti saymaya bak onu bi boş zamanımda yapacam olm
kardesim ben tişört istiom![]()
1084 yoksa yazmam
1085 olm işgüç var işler azalsın tasarımlarla uğraşacam helee şu yazma bi bitsin
1086
:p
1087
ne gülüyn biz senin gibi yatmıyozki![]()
öncelikle tello müthiş sonuna kadar bjk
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri