1022
barıs ıyı goturuyoruz bız 1903u ıkımızı hakedıyoruz
tam gaz kardesm supersın
1021 nerde millet yw..
1022
barıs ıyı goturuyoruz bız 1903u ıkımızı hakedıyoruz
tam gaz kardesm supersın
1023
allahtn ilk kurulan spor kulbü biziz yoksa işimz zordu![]()
1024
hehheueuhu harbıden yawww 1903 e son 879
1025
çoğu gitti azı kaldı
1026 az kaldı..
1027
geldim beyler hadi bakalım
1028
İstifası kabul edilmedi!
Beşiktaş'ta, kulüp asbaşkanı Numan Ceyhan'ın istifasının, kulüp başkanı Yıldırım Demirören tarafından kabul edilmediği bildirildi.
Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Numan Ceyhan'ın istifasının, Yıldırım Demirören tarafından kabul edilmediği ve Ceyhan'ın, yönetim kurulundaki aktif görevlerinin sürdüğü kaydedildi.
Yıldırım Demirören de sitede yer alan açıklamasında, ''Beşiktaş'ın birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu bugünlerde, yönetim kurulumuz da bir bütün olarak, omuz omuza görevine devam etmektedir'' dedi.
Ceyhan, bu sabah yapılan yönetim kurulu toplantısından erken ayrılırken, yaptığı açıklamada, görevinin çok ağır olduğunu ve artık olayların sağlığını etkilediğini belirterek, toplantıda istifasını sunduğunu söylemişti.
12.11.2007
Kaynak : AA
bnce büyük bir yapılanmaya girmeleri lazım
1029
1030 şu an için gündemde hngi oyuncular war??
1031
buğra ya sormak lazım![]()
1032
suan gıdıcek oyuncular belırlenıyo suan da kımın alınacagı hıc bellı degıl bence holosko gelmesı muhtemel ve gelırse bu yazdıgımı unutmayın cok ıyı oynucak
Vatan gazetesinin haberine göre, yönetim ocakta Diatta, Higuain, Ricardinho, Mehmet Yozgatlı, Gökhan Zan, İbahim Akın, Baki ve Koray’ı gönderip 3 süper yabancı alacak.
İşitte inanma...
_1033_
1034
hehe
3 yabancıya verılecek para olsa del bosque olayı buralara gelmezdi ben holoskoya razıyım
1035
1036
Olağanüstü seçim için
imza kampanyası
Beşiktaş Yönetim Kurul Üyeleri olağanüstü seçim için imza kampanyası başlattı.
Beşiktaş Yönetiminin, bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yaklaşık 6 saat süren toplantı sonrası kulübü yarı yolda bırakmayacaklarını ve görevlerinin başında olduğunu açıklamasının ardından, tepkili taraftarların öfkesi devam ediyor.
Süper Lig'de oynanan Sivasspor maçında Beşiktaş taraftarının Başkan ve yönetim kurulunu istifaya davet etmesi bu kez tribünlerden sanal ortama taşındı. Siyah Beyazlı taraftarların görüşlerini ortaya koyduğu internet sitelerinde yönetimin istifa etmesi ve olağanüstü kongreye gidilmesi isteği bununla da kalmadı ve olağanüstü kongre için imza toplanmaya başladı.
Web Kartalları isimli internet sitesinde başlanan oluşumla Beşiktaş'ın 2200 kongre üyesinin imzası toplanarak genel kurula gidilmesi amaçlanıyor.
2200 İMZA TOPLANIRSA BEŞİKTAŞ'IN MEVCUT YÖNETİMİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA GİDECEK Mİ?
Beşiktaş tüzüğünde bu konu ile ilgili olan maddede "Olağanüstü Genel Kurula gidilmesi için Yönetim, Denetleme Kurulu üyelerinin kararı veya kulüp üyelerinden genel kurula katılma hakkı olan üye sayısının beşte birinin yazılı isteği olması gerekmektedir" ifadesi yer alıyor.
Beşiktaş'ın şu an için yaklaşık 14.500 kongre üyesi bulunuyor. Bu sayının 11.000 aylık aidatlarını yatırdıkları için yapılacak olağanüstü bir kongreye katılma hakkına sahipler. Bu 11000 üyenin beşte biri olan 2200 ve üzeri sayıdaki üyenin imza vermesi halinde Beşiktaş Kulübü Olağanüstü Genel kurula giderek yeni başkan ve yönetim kurulunu seçme hakkı kazanacak.
12.11.2007
Kaynak : DHA
1037
inşallah seçime gider tüpçü gitsin
1038 bn geldm
1040
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menacer Sinan Engin, Arjantinli oyuncuya onay verdi. Yönetim, 3 milyon Euro’yu gözden çıkardı, Diatta’nın bileti kesildi!
Listede 6 yıldız var...
Beşiktaş'ta, 8-0’lık rpool hezimetinin ardından radikal kararlar alınmıştı. Menacer Sinan Engin; John Carew, Holosko, Fatih Tekke, Adama Colibaly, Adailton ve Paletta gibi yıldızlarla temasa geçtiklerini vurgulayarak, hem mevcut oyunculara gözdağı vermiş hem de Ocak ayında büyük bir operasyon yapılacağını işaret etmişti. İlk olarak Fenerbahçe’nin de görüşmelerde bulunduğu Carew ile masaya oturan Siyah-Beyazlılar, dün ikinci hedefe kilitlendi: Gabriel Alejandro Paletta...
Sinan Engin itiraf etti
rpool'da aradığını bulamayıp Boca Juniors’a dönen Arjantinli’yi, önceki gün TV’de naklen yayınlanan Boca-V.Sarsfield maçında izleyen Engin, Sağlam ile görüşerek Paletta’nın ‘tam isabet’ olacağını söyledi. Tangocu’yu uzun süredir takip eden Ertuğrul hoca da yönetimden harekete geçilmesini istedi. Engin, savunmayı güçlendirmek için Paletta’yı çok istediklerini itiraf ederken; 3 milyon Euro’yu gözden çıkaran yönetimin, Diatta’ya yol verdiği belirtildi.
FANATİK
Konu BGRAYS tarafından (14/11/2007 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir.
1050
Merhaba
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri