1089
Besiktasımız basket ve futbolda emin adımlarla sampiyonluga ilerliyor ve siz hala uyuyorsunuz...
Canlan BUYUK BESİKTAS TARAFTARIIII...
_HOLOSKO&COLOCCİNİ_ OOOOOOOOOOOOOOOOOO
_1088_
1089
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
1090 Çarşı tüm aleme karşı
GP in mirror is faster than they appear !
bugün maç çok güeldi ..bjk tribünndetydim...sesim çıkmıyor şuan ..1091
1093
hadi nerdesiniz biraz offline ye bağladım kendimi konu dağılmış hadi canlının beşiktaşlılar
1094
Çarşı facebook ada karşı![]()
1095
facebook değil faceyoncaya karşı
1096 yok be face book tehlikeli bişi fazla abone olmamak gerek
1097
evet abi haklısın
1098
hadi bakalım adam lar bitirmiş geri sayıyo
1099
hadi abi bunlar nerde yaw
1100
bizimkiler bitmiş artık ne yapalım beşiktaş konusu buraya kadar herhalde
1101
abi ne olduk bende anlamadım bi ara offline oldum ama döndüğümde bıraktığım gibi değil bari biz ikimiz bitirelim
1102 artık flood yapacam yeter eza vermeyin ne olur yoksa 1903 senede anca biter![]()
* besiktasliysan Ogun, Degilsen Itaat Et...
* edirnenin Yollari Tastan , Varmi Buyuk Besiktas'tan.
* delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz.besiktasim Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun...
* 1903'de Doldu Yurekler, Yer Siyah Gok Beyaz Sampiyon Besiktas.
* * semtimiz Erkekler Semti, Asik Eder Herkesi, Uzerimden Eksilmesin Bayragimin Golgesi, Iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden.
Omuzayiz,ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz...
* gun Dogdu Hep Uyandik Stadlara Dayandik Besiktasin Ugrunada Bayraklara Donandik Semtimiz Erkek Semti Asik Eder Herkesi Uzerimde Eksilmesin Bayragimin Golgesi Iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz Omuzayiz Ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz.
* bazen Huzun,bazen Kader Senin Sevgin Bir Omre Bedel.besiktas Sen Bizim Herseyimissin.
* besiktas Diyerek Sana Yuz Vurduk,siyahin Yanina Beyazi Koyduk,yillardan Beridir Hep Senin Olduk Besiktas Sen Bizim Her Seyimizsin ..
* gel Gunduzle Gece Olalim Gel Gokyuzunde Yildiz Olalim Seninle Sampiyonluklara Kosalim Haydi Bastir Kara Kartal'im.
* yakisir Sana Yakisir,sana Sampiyonluk Yakisir,sen Alemde Teksin, Degisilmezsin,besiktas Sen Bizim Herseyimizsin!
* basin One Egilmesin Aldirma Kartal, Aldirma.en Buyuk Sen Degilmisin Aldirma Kartal, Aldirma Kartal Aldirma...
* dunyada Iki Tur Taraftar Vardir:bjk'li Olanlar,bjk'li Olduklarinin Farkina Varamayanlar.
* kara Kartalsin Goklerde Uzarsin 100 Yildir Yasarsin Cekemeyenler Kiskanalar Catlasin Bir Allahim Birde Sen Varsin.
* siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin
1103 erkek adam renkli takım tutmaz
1104
Pazara kadar değil mezara kadar beşiktaşlıyız...
1105
GP in mirror is faster than they appear !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri