maç ne zaman
ulan eskiden en azından bu türlü avrupa veya hazırlık maçları şifresizdi şimdi ise onları bile şifreli yaptılar
fenerli ve BK lı arkadaşlar ne kadar şanslı en azından şampiyonlar ligi şifresiz
haydi cımbomlular maca gıdıyoruz tur gunu gelıyor
maç ne zaman
ulan eskiden en azından bu türlü avrupa veya hazırlık maçları şifresizdi şimdi ise onları bile şifreli yaptılar
fenerli ve BK lı arkadaşlar ne kadar şanslı en azından şampiyonlar ligi şifresiz
En Büyük Fenerama gönlümüz yarın Galatasaray ile.
Umarım turu geçeriz...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
edostum bunun için yapman gereken 300 ytl gibi bir fiyata dsmart denen beş para etmez bir uydu cihazı alıyosun (ben ona kara kutu diyorum) sonra paşalar gibi maçları seyrediyorsun ama bence bu A.Doğanın bir bildiği vardır süper lige bile talip olduğuna göre kesin ileride bir üyelik aidatı filan ister cihazı alanlarda paşa paşa ödemek zorunda kalır o yüzden şimdilik beklemedeyim.
Neyse konuyu dağıtmıyalım yarın Sion'a Galatasaray karşısında başarılar şey pardon yani Galatasaraya Sion karşısında başarılar demek istemiştimşaka bir yana avrupada renk ayrımı yok inşallah kazanan Türkiye olucak. Ama dün gece CSKA stadındaki moskovalı aslanlar pankartını da unutmadık
![]()
Konu kadoku tarafından (03/10/2007 Saat 10:57 ) değiştirilmiştir.
Galatasaray-Sion maçı için uydudan bir çözüm buldum nette dolaşırken.henüz ben de doğruluğunu bilmiyorum,denemedim. (gerçi nasıl yapılacağını da bilmiyorum ama) sizinle paylaşmak istedim.belki işe yarar.
Hotbird (12399 H 27500) SF Zwei kanalında yayınlanacakmış.
SRG Swiss 13°EAST HOTBIRD
Ident: 009400
Key 0C: C5 13 9E FC 83 61 1A 43 ( Active key )
--böyle yazıyor ama ben daha nasıl yapılacağını da bilmiyorum.bilenlere ya da uğraşacaklara kolay gelsin..
Alpay.....
Arkadaşlar ilk maç atv de yayınlanmıştı.Şimdi İstanbulda oynanacak maçı yine atv yayınlamayacak mı?D smarttan mı yayınlanacak???
D smart yayınlayacak
aydın doğana![]()
çok feci küfür edesim var aydın doğan'a. en ağırından hem de...
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
dk 80 G.S 4-0 önde uefada turunuz hayırlı olsun arkadaşlar, sion zaten g.s ye rakip olucak bir takım değildi...
Ve maç 5-1 bitti.Bütün futbolcuları ve teknik direktörümüzü tebrik ediyorum.Sahada çok iyi savaştı bütün futbolcularımız.Böylece İsviçre ile olan hesabımızı da kapattık...
Galatasarayı ve Galatasaraylıları tebrik ederim![]()
Nerede kalmıştık)
arkadaslar sımdı eve geldım samıyen muthıstı 90 dakıka susmadık macla ılgılı yorum yapmaya gerek yok Türkıyemın gozu aydın gercek efsane gerı dondu...
hakikaten helal olsun tebrik ederim bi isviçre takımını elemek çok anlamlı![]()
Vatana Millete HAyırlı Uğurlu olsun.
Tebrikler GS...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Gs gerçekten iyi mücadele etti.Ancak bir Gs lı olarak takımın gol atabilmesi konusunda rahatım ama takım olarak savunma yaparken endişeliyim![]()
5-1![]()
renktaşlar bızd 1905 mesajı yakalayalımmı herkez ole yapıyo bızde deneyelım bakalım
bu mesajda 1 olsun
bendende 3
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri