ben evde başka maçmı izledim acaba sevgili hakem bjkya birtane sarı kart çıkarmadı ümit karan ve nonda resmen dayak yedi onu bunu bilmem en iyi futbolu gs oynuyor ayrıca ertuğrul hoca bile gs haketti dedi penaltı menaltı sığınmaya gerek yok dedi kıl tüy yün bjk da tello güzel oynadı
aslanlarım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Lincoln iyi ki oynamadı ya.Yoksa bir de o dayak yiyecekti bi araba.Bu ne rezil kepazeliktir.Burakcım o en büyük Galatasaraylı dediğin Selçuk Dereli bi tane kart göstermedi Beşiktaşa.İbrahim Toraman adeta kavga eder gibi iğrenç,çirkefçe ve futbolla alakası olmayan bir oyun oynuyor.Tam tamına 3 pozisyonunu saydım ki bunların hepsi sarı kart hatta bi tanesi kanımca kırmızı kart gerektiren pozisyonlardı...
4 Ekimde Sion takımını da Ali Sami Yen Cehennemi'nde sahaya gömeceğiz inşallah.Güzel takımım Galatasarayıma başarılar diliyorum...
Güzel günler göreceğiz aslanlar,hakettik![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
gs ve bjk lı arkadaşları tebrik ediyorum.. yenmek de yenilmekde var. yada beraberlik.. başka alternatif yok zaten..
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
Bizim gönlümüzden beraberlik geçiyordu ama G.S yi tebrik etmek lazımBJK li arkadaşlarda penaltıya hiç takılmasınlar, hakem anlık bir karar vermiştir penaltı tartışılır ama önemli olan bence gençlerden kurulu bir G.S karşısında 90 dk. boyunca neden tek etkili bir atak yapamadıklarını sorgulasınlar Marsilya=G.S maçı birbirinin kopyası oynar gibi gözüken ama hiç bir şey üretemiyen bir BJK, sonuçta size G.S tebrik etmek düşer.
Temennim Kallinin Fenerbahçenin karşısına da böyle gençlerden kurulu bir takım çıkartması hoş Gerets denemişti ve iyi bir ders almıştı ama Kalli bjk ye oynadığı kumarı Fenere karşıda oynarmı bilinmez ama bir gerçek varki böyle bir takımı F.B ye çıkartırsa 6 kasımı bile tarihe gömebiliriz![]()
lige fazla gelıyoruz
Harbi harbi böyle gidersek şampiyonluğu lig bitiminden 5-6 hafta önce ilan ederiz işallah
G.s li dostlar bakıyorum bir maçla havaya girdiniz bence dereyi görmeden paçayı sıvamayınbu dereden daha çok sular akar çoook...
orası öyle fenerin 11 puan geriden gelip şampiyon olduğu sene unutulcak gibi değildi
yada fenerin şampiyonluğu son maçta kaybedip galatasarayın kazanması (harbi lan ne hop oturup hop kalmıştım o fener denizli maçında)
zaten bende böyle gidersek dedim eğer bizimkiler şımarır futbolu boşlarlarsa şampiyonluk hayal olur. alın size yukardaki iki örnek
Daha çok gençlerden oluşan bir kadroyla mücadele etmek ve galip gelmek oldukça güzel.Umarım Tr de bundan sonra sözde yıldız getirmek yerine alt yapıya ve gençlere daha çok önem veririler...
GS bu sene iyi görünse de daha ligin başı herşey değişebilir tabi![]()
Galatasaray bu sene diğer takımlarımıza göre daha istikrarlı olduğu bir gerçek.Bunu dün akşam da gördük.Eksik futbolcularnın çokluğunda çıktı ve maçı aldı.Takım olmuş bir Galatasaray var artık.Kalli nin kararları tartışılır tabi ama onun da bildiği vadır elbet.Bu takıma güveniyorum bu sene birşeyler yapacağı ortada.Umarım avrupa arenasında bütün takımlarımız iyi sonuçlar alırda hepimizin yüzü güler.Artık lig de baya çekişmeli maçlar seyrediyoruz şu takım kesin kazanır dediğimiz maçların sayısı azaldı.Futbol kalitesi iyi değil ama çekişme var artık.
Maçların o kadar geç saatlerde oynatılmasına karşıyım,bizim teknik direktör çok yaşlı onun o saatte çoktan yatıp uyumuş olması gerekir)
yasamak kımın umrunda umurumda degıl bu dunya asıgız bız bu renklere sevıyoruz olumune![]()
SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIII
KIRMIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
EN BÜYÜÜÜÜÜÜÜÜK
CİM BOM)
cimbooom
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri