Skor güzel, oyun da iyidir umarım![]()
valla çok klasik olacak ama ALEM BUYSA KRAL CİMBOM.
Skor güzel, oyun da iyidir umarım![]()
tebrikler
ya bi arkadaş f.bahçem süper kupayı aldı diye konu başlığı açmış.benim bildiğim dünyada uluslararası bir tek süper kupa var onuda galatasaray aldı.fenerin aldığı nerenin süper kupası bilen varsa söylesin öğrenelim.
Kölnün Süper Kupası![]()
artık maç yapılan her şehirde kupamı veriyorlar.
gördükleri görücekleri super kupa bundan ibarettır bırakın eglensınler eglendırsınler.......
haydi avrupa aslanları sion maçında seninleyiz isviçreye göm şü sionuda intikamımız acı olsun.başarılar aslanımm parçalaaaaaa
eski defterleri açmanın hiç alemi yok arkadaşlar bunun kimseye faydası olmaz sonuçta her kupanın yeri özeldir inşallah bir gün Avrupadaki süper kupayıda alıcaz, aslında biz çıtayı yüksettik şampiyonlar ligi hedefimiz artık, dün akşam Fenerbahçenin aldığı galibiyet, hemde bize her zaman ters gelen İtalyanın bir takımını eze eze yenmesi gerek F.B gerekse avrupada mücadele eden bütün takımlarımıza örnek olurda hep beraber avrupada şaha kalkarız içimden mayıs ayında F.B-G.S süper kupa finali geçiyor ama..... böyle bir final gerçekleşirse de bir kupayı daha garantilemiş oluruz kanımca
![]()
onu bırakın nondaaaaaaaaa ıyılessın artıkkkkk. nonda hayat onda dedık adamı anında sakatladılar yaa .( lıg tv uyelımızı uzattık nonda goruces dıe ne nonda war ne honda ztn ceza bıtmek bılmedı kutuphanenın arka bahcesı gıbı guzelım samıyen .(
Bu hafta arayı iyice açarız,bana öyle geliyor.
ne karışık gündü ya ;
hakanla lincoln kadro dışı kalınca dedim ayvaları yedik çok zor yeneriz dedim ama bizim aslanlar beşiktaşıda geçmeyi becerdi![]()
En buyuk galatasaraylı selcuk dereliye tesekkurler...
maçı izlemedim ama penaltının çok tartışmalı olduu söyleniyo...
abi şu anda kanal 1'de o pozisyonu tartışıyorlar iki adam birden ardaya dalıyor bütün yorumcula penaltı değildi diyor ama pozisyonda öyle bir hareketki kim olursa olsun penaltıyı verirdi adamın önünde televizyon yokki
şimdi gördüm ben de ii oyuncuymuş...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri