1262--dostlar kim ne derse desin ne yaparsa yapsin, Turkiye nin en buyugu FENERBAHCE dir...![]()
-- 1263 --
Umut katılıyorum sana, bir kaç maçtır Wederson Carlosun yokluğunu fazla aratmasada G.Gönülün yokluğunda Ö.Turacı'da idare edebilir ama sadece savunma yönünden, hücum yönündense asla dolduramaz, duruma göre bu maçtan golsüz beraberlikde avantajlı olabilir o bakımdan Önderin faydasıda olabilir, deplasmandaki maça kadar Carlosun ve Gökhanında takıma katılacağını düşünürsek ileriye daha iyimser bakabiliriz.
Ayrıca hafta sonu Midlesboro-Chelsea maçını seyrettim Boro son 20 dk.iyi bastırdı ve Chelsea'yi hataya zorladı bir hayli de hata yaptılar onların yaptığını bizde yapabiliriz, ne kadar büyük takım olursa olsun taraftar baskısı ve tam saha presle onları dağıtabiliriz hatta 3-0 gibi farklı bile galip gelebiliriz aksi olursada üzülmemeliyiz takımımızın bu sene bizlere yaşattığı özlenen bir coşkuydu arkası gelecektir bu yıl olmaz seneye olur ama yakın gelicekte Türkiyeye mutlaka bir kupa gelicek. Kadıköyde Anderleth,İnter, PSV, cska maçlarında başardık Chelsea yi de yenebiliriz.
Konu kadoku tarafından (01/04/2008 Saat 18:12 ) değiştirilmiştir.
1262--dostlar kim ne derse desin ne yaparsa yapsin, Turkiye nin en buyugu FENERBAHCE dir...![]()
Konu 06kaymak tarafından (01/04/2008 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: duzeltme
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
1261
ya deliricem yaaaa. yrn akşam maç war we ben izleyemiceeeem. bi haftada 4 sınaw olurmuu yaaaa![]()
1260
dün gece chelsea takımı geldi karşılayanların hepsi galatasaraylı idi şaşırdım alkışlarla karşıladılar oysa ben galatasaray dışarıdaki macları olduğu zaman hep destekledim yinede desteklerim ama akşam olanları görünce çok şaşırdım hani yurt içi maçlar olsa anlarım buna bir şey yakıştıramadım çok yazık çok birde galatasaraylı olacaklar bu gibi düşünceye sahip kişi veya kişilere çok yazık çok![]()
---1256---
Fenerbahçe, Chelsea'yi karşılayan Galatasaray taraftarı ile dalga geçti...
Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında karşılaşmak için İstanbul'a gelen Chelseali futbolcuları Galatasaraylı taraftarlar karşıladı.
Chelsea lehine tezahüratlardan sonra futbolcular şaşkına döndüler. Öte yandan G.Saraylı taraftarların Anelka'ya olan ilgisi ise bir başkaydı...
Bu karşılamaya ise Fenerbahçe resmi sitesinden tepki geldi. Site karşılama haberini inceden inceye dalgaya alarak şöyle verdi; Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçındaki rakibimiz Chelsea, teknik kadrosu ve bazı gazetecilerle birlikte geç saatlerde özel bir uçakla Türkiye'ye geldi. Dış ilişkiler Müdürümüz Turgut Acar ile İdari Menajerimiz Volkan Ballı'nın asistanlarından Mahmut Sökün tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çiçeklerle karşılanan Chelsea takımını ayrıca özel bir Türk taraftar grubu daha karşıladı. Eski oyuncularımızdan Nicolas Anelka'ya çiçek vererek Chelsea lehinde tezahüratta bulunan taraftarların, takımları ve kendileri hakkında neler söylediklerini pek anlamadıklarını ifade eden İngiliz oyuncular, Türkiye'de Chelsea taraftarının bulunmasından mutluluk duyduklarını, ancak bu taraftarların maça gelmek için bilet almadıklarını öğrenince üzüldüklerini ifade ettiler.
Kaynak : Milliyet
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
1255
hayırlı sabahlar
başarılar sana fenerbahçe
Fenerbahçeye Chelsea karşısında başarılar dilerim...
Tam Zamani Simdi...........................................12 54........................................
Akşamki çelsi maçında FENERBAHCEmize başarılar dilerim televizyon karşısında sonuna kadar destek hep destek daima destek.
...............................1253............... ...............
1252--insallah yenecegiz....
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Bence böyle laflar söylemeyin her insan istediği takımı tutmakta özgürdür sadece yabancı bi takımla maça gidiyorsunuz sonuçta ingiltereyle savaşa gitmiyorsunuz nedense böyle maçlar tüm takım taraftarlarınca fazla abartılıyor ülkemizde altı üstü bi maç ve de bizlere kazandırdığı futbol zevkinden fazla birşey değil.
1258
Golllllllllllllllllllllllllll
Ne Mutlu Türküm Diyene!
1257
GoLlLlLllllllllllllllLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLL
Ne Mutlu Türküm Diyene!
1256 Geliiiooo geliiooo şampiiyoon geliiio![]()
ilk tebrik bir Galatasaraylı olarak benden..Özlediğimiz günlerimize dönemesekte Fenerbahçeyle seviniyoruz...
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
bütün fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ederim...chelsea'yi kadıköye gömdünüz kolay kolay çıkamaz ordan yabancı takım karşısında ister gs ister bjk ister fener olsun hep tek yürek oluyoruz...
1255 yalnız ingilterede fena gelicekler bence![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
1254
chelsea'yı gömdük kadıköye kolay kolay cıkmaz artık bu moralle kendi sahasında da inşallah yeneriz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri