1286....
gymlastıc'ın sampıyonluk ruyaları bır baska bahara kaldıgı ıcnmı acaba:=)???
1286....
gymlastıc'ın sampıyonluk ruyaları bır baska bahara kaldıgı ıcnmı acaba:=)???
--- 1282---
Cimcom'da puan kaybetti...
ŞAMPİYON FENERBAHÇE...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
1281 az kaldı az,gelio şampionlukkk![]()
1278
Her Zmn Dedigim Gibi Kalite Farki,fenerbahçe Farki!!!!!
şampiyon Fenerbahçe!!!!!
---1277---
İnternet'te Derbi Geyikleri. Kaynak: Milliyet
Beşiktaş’ın Fener’i yıkma planı hazır. Önümüzdeki sezonun bomba transferi Aziz Yıldırım.
Alex’e faul yapıldı. Düştü sonra kalkıp gitti gol attı. İtirazım var, yere düşen futbolcu gol atamaz.
İşte Fener işte Alex. Biz Sekiztaşlılar gibi maçtan önce atıp tutmayız. Maçtan sonra konuşuruz.
Şampiyon İnönü’den geçti. Artık şampiyon görmek için önümüzdeki yılı bekleyecekler.
Av ararken Kartal avlandı, Fener şahlandı. Haydeee Inter Toto’yaaa.
İnönü Stadı çevresinden ızgara kanat kokusu geliyordu. Meğer Kartal avlamışlarda, onu pişiriyorlarmış.
Cinconları ezmek kadar keyif vermiyor, ama idare edeceğiz Kartal’la
Büyütülecek birşey yok; İnönü mayıs ayında yıkılacaktı zaten, ilk kazmayı biz vurmuş olduk. Haydi hayırlısı!..
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
1276...seviyorum ben bu takimi beee![]()
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
1275.................
aynen atıp tutmakla olmuyor bu işler..kadrolara bakıcaksınız kalıteye bakıcaksınız oyle konusucaksınız.HELAL SANA KANARYAM!!!chelsea forması giyenlerede bu galibiyet ve sampıyonluk hayallerıneDE BOYLE CEVAP VERDİK!!
arkadaşlar antu.com a üye olan var mı aranızda .... bakalım nekadar seviyormuşunuz sarı laciverti![]()
herhalde var..antu ya yaklasık 5 yıldır uyeyım ama fazla zaman ayıramıyorum forumlara..
sıze chelsea macında cok onemlı 2 oyuncumuzdan yoksun oynacak oldugumuz haber verıyım..
bırı gokhan gonul bırıde malesef r.carlos bu 2 eksı bıze umarım cok sıkıntı cektırmezler1273
LUGANO maçtan sonra beşiktaş tribünlerinin tahriklerine eliyle "8" işareti yaparak yanıt verdi
Sizce NE DEMEK İSTEDİ ?
a) Biz avrupanın en iyi 8 takımından biriyiz. bize yenilmeniz gayet normal.
b) Bizim 8 numaranın (colin kazım) selamı var !!!
c) Del Bosque ´ye 8 milyon euro vereceğinize adam gibi iki topçu alsaydınız bari.
d) Koskoca statta 8 yüz taraftarımız susturdu hepinizi.
e) 8 kişi kalmadan yenemezsiniz !!!
f) Bizim attığımız ikinci golün asistini sizin 8 numaraya (baki mercimek) yazsınlar.
g) Duydum ki fenerden emekli olan futbolcuları siz alıyomuşsunuz‚ 8 sene sonra sizdeyim
h) Jimnastiğe 8 yaşında mı başlanır?
i) Bitime 8 hafta kala kendini şampiyon ilan etmekle olmuyo bu işler !!!
alıntıdır...
--- 1273 ---
Yaw bizim bu Luganoda bizden biri oldu adam, daha Türkçe öğrenmeden hakeme gözlük, bjk tribünlerine 8 işaret yapmayı öğrenmişbravo Lugoya.
1272........
i love u luganocok seker adam yaw
![]()
1268........
chelsea macına az kaldı....
--- 1267 ---
Chelsea dün gece geç saatlerde ist.gelmiş WELL COME TO HELL CHELSEA diyoruz![]()
Karşılamaya bizim taraftarlar gitmemiş ama sağolsun ua cincomlu kardeşlerimiz hoş geldiniz demişler ne ilginç ama![]()
1266........
ben sahsen cok ayıplıyorum chelseayı karsılamaya gıden 6S Lİ ZAVALLIları!biz bir ülkeyiz biz Türk'üz!
-- 1265 --
Çaresizlik Umutcum çaresizlik, ben artık bunlara fazla takılmıyorum önemli olan bizim avrupa yolumuza devam etmemiz onların desteğine hiç mi hiç ihtiyacımız yok yeterki köstek olmasınlar, ama başarılı olanıda alkışlamayı bilsinler yeter, biz bu turu geçemesek de tek dileğim Chelsea yi yarın akşam hangi skorla olursa olsun yenip evine öyle uğurlamak bu bile bizim için kazançtır ve şuna çok inanıyorum eğer Chelsea yi elersek MOskovaya kadar gideriz ve eğer oraya kadar gidersek bende o maçta olucam.
Konu kadoku tarafından (01/04/2008 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir.
1264
evet kadir abi.ınslh İstanbulda yenicez bu ingilizleri ben inanıyorum tüm kalbimle ama tek aklıma takılan sorun gokhan gonul ve r.carlosun yanı tum savunma kanatlarımızın 1.adamları olmaması ama yınde onun yerıne oynayacak arkadaslar onder turacı ve verederson da elınden gelenı yapıcaktır!!!
FENERBAHÇE BÜYÜKTÜR EN ONEMLISI FENERBAHCE DEN COK TARAFTARININ FEDAKAR VERIMKAR SABIRLI KULTURLU OLMASIDIR!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri