arkadaşlar beşiktaş çok üzüldüm... ama suçu artık orda burda arayacaklarına birazda kendi yönetimlerine kendi futbolcularına ve teknik heyetinde arasınlar... ingilterede rpool maçına çıkıyosun baştan sona herkes saçma salak bi pozisyoonu tartışıyo ibrahim üzülmez çıkıyo maça konsantre olmadık diyo... ve sinan engin beyfendi çıkıp adamlar 4-5 ten sona acımadı diyo... bu futbolcularla bu kadar diyo... peki soruyorum şimdi futbolcular inönüdeki futbolcular değilmi yönetim teknik heyet değilmi ozaman çıkıp konuşuyosun tarih yazdık diye... şimdi yok maç ertelenseydi yok acımadılar yokya adamlar bide acıyıp golmu atmayacaklar... bence bu beşiktaş yönetimiyle bi şey olmaz çok bile durdular hala mehmet yozgatlı rüştü gibi fener çıkmalarıyla oynuyorlar... hugain gibi diatta gibi herhangi bi türk topçusunu koysan daha iyi oynar 7 yabancı hakkın var 4 oynamıyo... yok artık bi fenerbahçeli olarak türkiyeyi rezil eden bu yönetimin bu teknik heyetin onurlu bi türk gibi davranıp istifa etmelerini diliyorum... koltuk yer sevdasını bırakıp...
bizim maça gelince işin gerçeği beşiktaşı böle görünce avrupada bu sene çok güvendiğim takımıma bile güvenim sarsıldı umarım iyi bi sonuçla kadıköyde çıkarız...
***1184***
Yer imleri