Avrupa da pozisyona giriyoruz,rakibi dağıtıyoruz,ne biliyim atraksiyon oluyor.
Lig de kapalı savunmalar,tatsız futbol
£££££££££££££££££ 600 £££££££££££££££££
yaw arkadaslar lıg deyıp gecmeyın daha dune kadar hep bız lıgte basarılı olurduk ama sımdı lıgde cok kotu oynuyoruz e avrupada bızım oyuncular kendılerını gostermek ıcın oynuolar..yanı avrupadada cok ıı deılız ınterı yendık bır tek..lıgı bırakmamalıyız ve bu sene TÜRKİYE kupasını MUTLKAK almalıyız...599
Avrupa da pozisyona giriyoruz,rakibi dağıtıyoruz,ne biliyim atraksiyon oluyor.
Lig de kapalı savunmalar,tatsız futbol
£££££££££££££££££ 600 £££££££££££££££££
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
avrupa maçlarından sonra lige konsantre olamıyoruz, en güzeli ligde yedek ağırlıklı bir kadroyla oynamak bence
601
ilk yarı 3-1 bitti, kısaca ilk yarının özeti Goller Semih,alex ve Wedersondan geldi daha farklıda olabilirdi, en az 3-4 gollük pozisyonumuz vardı, ilk yarının yıldızı bana göre 1 gol birde asist yapan Semihdi mükemmel gollük pozisyonlarda hazırladı, yenilerden Yasin ve Gökhanıda beğendim, maç seyir kalitesi açısından çok zevkli geçiyor, top bir o kalede bir bu kalede gidip geliyor, inşallah 2.yarıdada böyle devam ederiz aman nazar değmesin çocuklara
602
2.yarı başladı goller devam ediyor, Alexin kornerini Semih indiriyor Edu ve Gooool 4-1
603
sonuna kadar sarıııııııııııııı laciverttttttttttttt
604
oooo Atilla abi götür bakalım götür şaraplarıinşallah arkası gelir valla ne yalan söylim bu maç hiç bitmesin istedim gerçekten iyi mücadele ettik, abi bu Semihte iş var da bizim Zico şimdi PSV maçında yine yedeğe çekicek bu çocuğu ondan sonra gelde küsmesin bu çocuk..... İyi geceler
--- 606 ---
607..ohh ohh ne guzel bende cakirimrahat rahat uyuyayim nasil olsa fenerde yendii...hadi geceniz iyi olsun...
608
bu gece herkes çakır geziyo galiba...
ben de hafiften çakırım...
609
611
hepımızın bası sagolsun![]()
613...lanet olsun....
içimiz acıyor...615--------
HEPSİNİ BİR LEŞ HALİNE CEVIRICEZ...TÜRK E SİLAHLI MUCADELE NASIL OLURMUS GOSTERICEZ.........pkklılaraa
617
lanetliyoruz....619
---------620-----------
merhabalar kaçıcı fenerliyim bilmiyorum ama ben de burdayım
sen 622 benle 623![]()
yaw bugünkü haberi öğrendiimden beri yüzüm asık...
625
Helal Olsun Fb Mize...626
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri