bence bizde bu medya bu izleyici kitlesi varken morinyoyu bile getirsek bişeye yaramaz...hiç kimseyi bırakmıyoruzki işini yapsın...
bence bizde bu medya bu izleyici kitlesi varken morinyoyu bile getirsek bişeye yaramaz...hiç kimseyi bırakmıyoruzki işini yapsın... 492
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
bence bizde bu medya bu izleyici kitlesi varken morinyoyu bile getirsek bişeye yaramaz...hiç kimseyi bırakmıyoruzki işini yapsın...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
belli mi olur bu Ulusoy federasyonuna bakarsınız yabancı hoca getirip onuda Türk vatandaşı yapar o zaman seyreyleyin cümbüşü
------ 497 ------
olur mu olur beklerim...
498
bu arada kadir abi dikkatimi çekti de biraz hızlı ilerlemişsin...
şimdi cebren ve hile ile öne geçtiler derler falan gerek yok...
edit: sonradan numara deişti...![]()
Konu Er-NnN tarafından (18/10/2007 Saat 17:58 ) değiştirilmiştir.
bütün iş Ufuğun başının altından çıkıyor karıştırmış ortalığıyok yok bizde hile mile yok arada bir flood var onuda dikkate almadım zaten
![]()
neyse bırakalım bu Terimi merimide bizim bu haftaki maça geçelim ufakdan ufakdangene sinirden çekirdek mi yiycez inşallah bu ara iyi gelmiştir bizimkilere
--- 499 ---
Konu kadoku tarafından (18/10/2007 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.
pardon yaw ben üstteki postu görmemişim...
inş. ii gelmiştir ama bu sene bence türkiye liginden çok avrupaya baksınlar...
500
------ 501 --------
Levıs'ın en sevdiğim modeli
bu arada Erencim sana zahmet bir önceki msjındaki numarayı değiştiriver sonra hile yaptılar demesinler bize![]()
Konu kadoku tarafından (18/10/2007 Saat 17:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: no düzeltildi
yok canım heralde sadece numaralara bakmazlar hata aramak için muhabbetlere de bakarlar ama ben gene de deiştirdim...
502
503...dost Var Dusman Var Aman Dikkat Edin...![]()
Üst üste mesajlar atılmış,hepsini düzeltmek yerine en son mesaja ekleme yapıyorum,arada birini kaynatmışsınız beyler
**************** 505 ****************
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
o zamn biz dewam edelim son mesajdan...
506
Bir Levis modeli de benden,diyecektim kiiiii yazılmış bile
------------------ 508 ------------------
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
yaw yunanistan nereye alıyo isanbulu yavaş alsın zamnında denize döküldükleri fenaaa içlerine oturmuş heralde...
510
****511****dewam
Hepsi neysede o tezahüratlar bile yetti dün...
;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 512 ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!!******514*******
efesi güzel yenmişiz...
515
*****516******her zaman yeneriz))
her zaman her yerde en büyük fener...
517
yürü be eren kım tutar bizi....518........
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri