Kanal yoksa kanal acariz sondaj yapariz. Sıkinti tinne
Bir cogunuz sabah kalktiginizda artik kanallarin hic birinin yerinde olmadigini gorup sasiracaksiniz saat 01:00 itibari ile hemen hemen tum kanallar turksat 4 uydusuna aktarildi ve tum frekanslar degisti.
Bize ne gibi faydasi olacak bilinmez ama bir cok kanalin ucretsiz olarak sunacagi HD kanallar geldi hepimize hayirli ugurlu olsun.
HD kanallarini ucretli sifreli yapan sevgili kanallarada hayirli isler
Sent my iPhone 6GS
Kanal yoksa kanal acariz sondaj yapariz. Sıkinti tinne
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
uydu alıcıda otomatik güncelleme yoksa eziyet olacak iş. bisürü hd yayın var ama güzelde olmuş![]()
HD Kanallar gelmişse uyduyu güncellemekte fayda var![]()
Alıcı(receiver) Hd değilse bir işe yaramayacağı biliniyordur sanırım..Bu arada Dijitürk,dsmart gibi yayın yapan alıcılarda otomatik güncelleniyor..Frekansları ile oynanmasın...
Arkadaşlar konu ile ufaktan alakalı ev aldım ve taşındım yeni adresimde kablo tv yok maalesef merkezi uydu sistemi var eskiden teledünya hd box kutusuyla kaliteli yayın izliyordum. Şimdi bana önerebileceğiniz bir uydu alıcı cihazı var mı kanal geçişleri hızlı olsun ipTV özelliği olsun kaliteli birşey olsun next in bir modeli var https://magaza.next.com.tr/machina3d-gri/product/34 ve bu https://magaza.next.com.tr/machina3d-super/product/371 hangisini tavsiye edersiniz yada başka bir makina tavsiyesi de olur.
Az önce ayarladım direk 11844 mhz 02222 sembol oranı dikey fec 3/4 u arayın tüm kanallar geliyor
Digitürk'e de yeni hd kanallar gelmiş, hatta Kanal d'nin hdsini almışlar dsmartla nasıl anlaştılar bilemiyorum. Digitürkte yeni kanallar için ücretsiz lnb değişimi gerekebiliyor. Ben bugün değiştirttim.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Tüm kanalların yeni frekans listesi: https://www.turksat.com.tr/img/annou...5fcaaa9af2.pdf
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Valla hepsi tek tek olmuyordur belirli frekans aralıkları var, bi aralığı girince misal 10 kanal birden geliyor. Ama senin cihaz için tam bilemiyorum yanlış bilgilendirmek istemem![]()
2 saat sonucunda güncelledi bir dünya kanala buldu fakat hiç biri açılmıyorbu nasıl iş ya
![]()
Vallaha şu anda 3135 kanal buldu dahada buluyor ama açılcakmı bakalım.
H.KURU Saygılarımla
götürdüm verdim 10 lira yaptılarhiç anlamıyorum şu uydu olayından..
Mesut hocam bunlar çok pahalı bence hiç girmeyin onlara..mübarek tv fiyatına..aşağıdaki ürün size her türlü yeter..bende bir alt versiyonu var ve çok çok memnunum..
NEXT YE-20000 HD UYDU ALICI - Teknosa
hd uydu alicisi mi olmasi lazim mutlaka? Eski tip uydu alicilari artik kanal gostermeyecek mi?
biR derdiM vaR biN dermanA değişmeM
Vallaha gına geldi artık ellemiyorum tv yi sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor.
H.KURU Saygılarımla
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri