Tayfun 140 ekran tv nasil gotureyimbenim halletmem gerek eve gider gitmez ya bozacam ya yapacam herhal
Sent my iPhone 6GS
Mehmet hocam receiver ı uydu işleri yapan tv işleri yapan işletmelerden bir tanesine götür orada hemen güncelliyorlar..5-10 liraya..hiç uğraşma onlar halleder..uğraşsaydım bende senin gibi olurdum ki zaten 1 kere oldum ve zor çıktım işin içinden..onun için artık hiç uğraşmamaya karar verdim![]()
Tayfun 140 ekran tv nasil gotureyimbenim halletmem gerek eve gider gitmez ya bozacam ya yapacam herhal
Sent my iPhone 6GS
hd uydu alıcısı varsa hd kanalları hd kalitesiyle izliyorsunuz, diger uydu alıcısında hd kalitesiyle değil normal kalitede izlenir.
sanırım yeni uyumlu alıcılarda kanallar otomatik yada turksat parametresi girince hepsi geliyor. Benimkinde tek tek manuel girdim mecbur.
Böyle bi durumda köyde olacaksın iyi para kazanılır, bizim köydekiler televizyonculara koşmuşlar hep![]()
femoli hocam uydu alıcı tvye entegre sanırım dimi yanlış anlamadım![]()
4 ten beri 3 tane uydu ayarladım 2 de sabahtan 5 10 tlden 50 lira almama lazım ama kol saati verdiler![]()
Aksama kadar hanim denemis olmamis. 2 saattir de ben bakiyorum olacagi yok bunun.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Tvye entegreli evet ama cozdum sayilir lnb 975 olarak degistirdim kanallar otomatik olarak yuklendi sadece %34 yuklenmisti cikmak zorunda kaldim ama lnb frekansini degistirmeden olmuyormus onu cozdum
Sent my iPhone 6GS
Türksat 1C/2A/3A ayarları imiş;
![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Next nexstar mini hd uydu alicisi var sitesinde de cok guzel aciklamali bir sekilde anlatmislar 5 dkka içinde guncelledi
benim TV 55 inch samsung ES serisi. tarama yaptırınca bazı kanalların çıkmadığını gördüm (atv, star ve trt hd) nette biraz araştırınca, usb'den kanal yükleme olayını öğrendim. eğer televizyonunuz usb den kanal aktarımını destekliyorsa, turksat 4a için hazır kanal listeleri var nette (.scm uzantılı) onları alıyorsunuz, Chansort adında bir program var, onunla açıyorsunuz, kanalları istediğiniz sıralamada dizip save ettikten sonra USB belleğe sadece .scm uzantılı dosyayı atıyorsunuz. sonrasında, kanal ayarlarından "kanal listesini aktar" seçeneğini seçip, şifre olarak 0000 giriyorsunuz, usb'den aktarıyorsunuz. kanallar tam sizin dizdiğiniz sıralamada geliyor. yaptım, çalıştı.
ben de bu uygulamayı bu gece öğrendim, sorumluluk kabul etmem, sadece bilgi paylaşıyorum, bilginiz olsun![]()
Diji kullanıyorum sorun yokKendi kendine yapmış adamlar. Sıralama da aynı
![]()
2010 yılında 180 tl ye next aldım ayarlayamadık yazılım güncellenmesi gerekiyor . 2011 yılında a101 de asahi marka 60 tl recever aldım .3 -4 dk da kanalları güncelledi. trt ve ntv spordaki maçları nextteki receverde seyretmeye çalışıyorum maçları açmıyo .tv yi kapatıp diger odadaki asahi recever i acıyorum maçları maçları açıyo uydudan tek kablodan geliyo aynı anda iki odada seyredemiyorum next maçları açamıyo 60 tllik kıytırık recever da maç seyrediyorum . ölürmüsün öldürürmüsün .![]()
D-smartta var düz uydu yayınıda , ama dsmartta hiçbir problem yok yada kendileri ayarladı, ama uydu yayınına bakmadım daha![]()
Youtube nasıl ayar yapılacağını izlyebilirsiniz ve kendiniz de yapabilirsiniz.
Olayın özeti şu kanal menüsünden bütün kanalları silin zaten hiçbiri göstermiyor.
TP listesi gibi bir menü var ordan 11844 2700 3/4 V varsa seçin aratın yoksa kendiniz ekleyin aratın. Olay bundan ibaret ama unutmayın kanalları silmeden göstermez bunu da uydu yükleyen bir yerden öğrendim.
Dsmart ototmatik hepsini düzenlemiş..Bu arada fox ve show da dahil olmak üzere birçeok kanal daha HD olmuş..Güzel olmuş..Ve en ufak bir esinti ve yağmurda giden frekanslar dünki şiddetli yağmurda gitmedi.Bu da yeni uydudan sanırım..İyi oldu bu uydu değişimi..
Otomatik ayarlama Turksat'in KGS ozellikli uydu alicilarinda mumkun. Eger uydu aliciniz bu ozellikte degilse, arkadasimizin verdigin ayarlari aliciniza tanitin. Sonrasinda otomatik arama ile tum kanallari bulabilirsiniz. Muteakiben de kanal siralaminizi yapmaniz gerekiyor.
GP in mirror is faster than they appear !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri