sonunda bende awermedia dvb-s pro tv uydu kartı aldım, henuz ayarlarını yapıp yayın yakalayamadım ama halletmeye calısıyorum
bu konuda bılgılerınızı beklıyorum...
sonunda bende awermedia dvb-s pro tv uydu kartı aldım, henuz ayarlarını yapıp yayın yakalayamadım ama halletmeye calısıyorum
bu konuda bılgılerınızı beklıyorum...
güle güle kullan:ok:
ne kadara aldın acaba??
hadi hayırlı olsun abi fiyat ne kadar ?
Demon Driver|Damien|
hayırlı olsun biraz açta konuyu bende düşünüyorum
22" samsung lcd 2ms 3000:1 tepkı surelı monıtor aldım 690 ytl /15 taksıt
avermedı dvb-s pro uydu kartı aldım pc ıcın
bu sıstemı bagladım ama daha goruntu alamadım bakalım aksama ıyıce kurcalıyacagım...
bu sayfadan tartısırız artık...
monitörü çok ii fiyata almışsın ve çok ii bi monitör
Demon Driver|Damien|
22" ve 2 ms çok iyi almışsın...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
süpermiş nereden aldın.
Yeni tuttuğum ev 3 sokak yanda ama o sokakta KabloTV yokondan kelli bende yıllardır ihmal ettiğim Uydu ve Uydu sistemleri konusuna eğilmek durumundayım. Ne önerirsiniz. En ucuz nası çözeriz.
Gökhannn dijital uydumu? uymadımı?
Hahahaha
D-smart al rahat et derim bence
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
hallederız onu sen sıkma canını![]()
dreambox alın rahat edin
vadi hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan
bence bu uydu işinden anlayanlar burda bu konuyu bir güzel herkesin anlayacağı dilden açıklarsa çok güzel olur derim.. arkadaşlar bu konularda bende cahilim elimden geldiği kadarıyla takip ediyorum ama nafile bilen birisi olmadan nafile sizin anlıcanız.. hadi bakalım arkadaşlar bilen birisi bu konuyu forum adına güzel bir şekilde ortaya koysun.. bilgi aktarımı için şimdiden teşekkür ediyorum..
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri