Olmuyor olmuyor olmuyorrrr
H.KURU Saygılarımla
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Dün akşam bende baya uğraştım, yüzlerce kanal buluyor ama kaydettiğimde eski kanal listem duruyor ve açılmıyorlardı. Sonra öğrendim ki eski kanal listesini silmek gerekiyormuş, sildim tekrar arattım ve oldu.
Her cihaz farklı olabilir ama sizlerde eski kanal listenizi silip öyle deneyin birde
Harun eski kanallari sil oyle arat cok basit aslinda parametreleri dogru girdinmi emin ol once .
Sent my iPhone 6GS
yok mu çevrende anlaya biri la getir yapsın 2 dakkada ya da netten seyret nasıl ayar yapılıyor
https://www.youtube.com/watch?v=IV1ZNTYbcLs
https://www.youtube.com/watch?v=pPPwPEMY1V4
Konu halils2 tarafından (20/09/2014 Saat 00:12 ) değiştirilmiştir.
Harun hocam siteye dert oldu bea çevrende siteden bir arkadaş varsa hemen gelsin yapsın gitsin![]()
harun ulaşımı karşılarsan ben gelip yaparım 2 dakkada la![]()
machina 3d kullanıyorum bir kanal izlerken diğerini kayıt yapabiliyorsun( çift tuner) yazılım desteği çok güzel 2d kanalları 3d çevirebiliyorsun.Vob diye bir özelliği var sürekli güncelleniyor ve internet bağlayıp filmleri takılmadan izleyebiliyorsun evinde internet varsa ip tv özelliğde çok güzel takılma olmadan rahat izleniyor tafsiye ederim
Bu machine 3d lerin 2 çeşiti var anladığım kadarıyla birisi çift tuner diğeri tek tuner ama başka farkları da vardır sanırım ben bu gri olanı almayı düşünüyorum biraz tuzlu ama yapacak birşey yok parasının hakkını verir ümidim olumsuz yorum okumadım cihaz hakkında. sizinkisi hangisi 3d süper mi
Usb girişi olan ve SatcoDX otomatik kanal yükleme özellikli uydu alıcıları için arama taramaya gerek kalmadan otomatik kanal listesi, indirip satcodx ayarlarından direkt import etmeniz yeterlidir. Tüm kanallar HD'ler başta olacak şekilde sıralanmaktadır.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Ben annemlerin sd arcelik receiverini kendim güncellendim. Tek bir TP girince tüm kanallar geliyor zaten. Onceden tüm TP'leri silmiştim.
Ote yandan bir de elestiri yapayim. İyi hoş olmuş yeni uydumuz ama ici boş olduktan sonra tüm kanallar Hd olsa ne yazar? Turkmax gurme, İztv ve yabancı belgesel kanalları icin tv yayını satin alıyorum. İnternetten bahsettigim 4-5 kanali izleme imkanım olsa, saniyesinde kapatırım digiturku.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri