Arkadaşlar yaklaşık 4-5 ay kadar önce TTnet kullanırken Superonline'nın satış temsilcileri arayıp kampanyalarından bahsettiler. İlk başta istemedik ancak o kadar çok aradılar ki en sonunda kabul ettik. Bizim TTnette 10 ay kadar daha tahaddumuz vardı ve TTnet'ten ayrılmamız durumunda ceza ödememiz gerekiyormuş. Önerdikleri kampanya eğer Superonline'a geçer isek bizim Ttnet'i iptal ettirmemiz sonucunda çıkan ceza miktarını ( 217 TL ) Superonline'nın karşılayacağını ve 40 TL ye 'sınırsız internet + ev telefonu-konuşmazsan ödemiyorsun + 1 yıllık d-smart üyeliği' idi. Bizde kampanyayı bu şartlarda kabul ettik ve Ttnet üyeliğimizi iptal ettirip Superonline'ı bağlattık. İşler bu noktadan sonra sarpa sarmaya başladı. TTnet cezasını biz ödeyeceğiz diyen satış temsilcisi siz bunu ödeyin biz gelip faturasını sizden alalım fatura tutarını aya bölüp o kadar ay boyunca superonline'a para ödemeyin dediler. Ona da tamam dedik. Ancak ne gelen oldu ne giden faturayı almaya. Aradım bugün geleceğiz yarın geleceğiz demeye başladılar. Aradan 2 ay geçti ve 2 boyunca Superonline faturasını biz 2 kere ödedik. Daha sonra aradığımda siz faturayı şu numaraya fakslayın önümüzdeki ay ödemeyeceksiniz dediler. Ancak önümüzdeki ay yine fatura geldi ve bu ayda dün yine fatura geldi. Yani faksı gönderdikten sonrada yine 2 ay fatura geldi.
Ben bunun düpedüz hilekarlık, dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum. Bu durum karşısında yapabileceğim bir şey var mı diye sizlere danışmak istedim. Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum.