bunlar neden böyle yapıyorlar anlamıyorum..parasını takır takır alıyorsun daha ne? sen 100 istedin de biz sana 50 mi verdik anlamıyorum gerçekten anlamıyorum hele ki İstanbulda!!!
Merhaba arkadaşlar puntom artık küçük gelmeye başladı satıp linea almak istedim bir tane buldum ekspertiz için topkapı fırat otoya gittim normalde bütün servisler 2.5-3 saatte yapıyorlar bana en fazla 1.5 saat sürer dediler aynı işlemler yapılıyormu diye sordum evet detaylı bakılıyor dediler.Gittik şasi numarasından baktılar 70.000'e kadar bakım yapılmış dediler araç 72.000 de güzel dedik.Rapor çıktı km orjinal dediler ve şanzuman kulağı çatlak yazıyo gerisi kaporta çiziklerini sıralamışlar.
ben arabayı aldım satışı yaptık aynı gün direksiyona vuran ses dikkatimi çekti tam arıycakken onlar aradı memnunmusunuz diye sordular memnunum dedim.O gelen ses için yakın diye mecidiyeköy gürsoy otoya gittim sağolsunlar çok yardımcı oldular.Aracın 70.000 bakımı yok dendi amörtisör takozundan ses geliyor,gösterge ampulleri patlak,ön sağ farda ampul yok,sağ sol direklerden ses geliyor bunların hiçbiri fırat otonun raporunda yok ve ayrıca fırat otoyu aradım bana bakım yapıldı dediniz dedim hayır yapılmamış dedi uğur bey servis görevlisi.
iki gün devamlı arıyorum bakmıyorlar ve rapor eksik 1 saatte yaptıkları iş bukadar olur bide telefonuma cevap vermiyorlar.Benden size tavsiye servisinizi iyi seçin arkadaşlar ekstra masraf çıktı ve yanlış rapor şanzuman kulağında çatlak falan yok amörtisör takazu bozuk.Arkadaşlar aman dikkat edin benden söylemesi.
bunlar neden böyle yapıyorlar anlamıyorum..parasını takır takır alıyorsun daha ne? sen 100 istedin de biz sana 50 mi verdik anlamıyorum gerçekten anlamıyorum hele ki İstanbulda!!!
paramızla rezil oluyoruz resmen...
Keyif BMW'Dir...
gerçekten anlaşılır gibi değil..yetkili servislerin işini tam yaptığına inanmıyorum..yine diyorum ki olay OTO'da biterr![]()
Antalya'ya da bir oto istiyoruz![]()
İlginç,Fırat Oto nun bu kadar lakayt olabileceğine ihtimal vermiyorum,ilk ziyaretimde bu konuyu dile getireceğim mutlaka...
bu kadar gevşeklik olmaz ben arabayı ordaki rapora göre aldım adama diyorum ki bana bakım yapılmış dediniz dedim,ekspertiz için çok araç geliyor ne dediğimi hatırlamıyorum diyor.En çok zoruma giden arıyorum açmıyorlar.böyle iş olmaz yaa
Elinizde expertiz raporunuz varsa mahkemeye verin.yapılacak masrafın karşı taraftan tahsilini isteyin
elimde rapor varda bakımla ilgili bir yazı yok 70.000 bakım yapılmış dendi yoksa üstüne giderdim ama ıspatlayamıyorum malesef raporlar arasındaki fark teknik arızalar.bu bana yararmı acaba
Ben de fırat otoda ekspertiz yaptırmıştım bir araca vakti zamanında. Aracın bakımları olsun sorunları olsun ayrıntılı olarak verildi. Kusurlarını da servis elemanı yazmıştı el yazısıyla. Baya bi sorun vardı direksiyonundan tut beynine kadar ben de almaktan vazgeçmiştim.
Belki sizin sorun elemanın lakayitliği vs olabilir ama 1 saatte de olsa araçla ilgili detaylı bilgi geliyordu ....
Herkes önce kendine sonra işine saygılı olsa bunlar yaşanmaz, yaptıkları ne kadar ayıp..
Size nasıl bir açıklama yapacaklar lütfen bizimle paylaşın
Firat otonun topkapida o kadar buyuk alan isgal etmesi hata hepsinden nefret ediyorummmmm
---
I am here: https://maps.google.com/maps?ll=41.044571,28.984218
Firat oto gerçekten eksik bilgiler veriyor..
vallahi yetkili servise guvenmeyeceksek kime guvenecegiz.yaptiklari ayip vallahi..uzak durmak lazim boyle servislerden.bende linea aldim.alirken serviste bilgisayardan tum gecmisini gozumle gorerek emin olup aldim.ayrica on amortisor takozu bendede ses yapiyordu.garantiden degistirdiler ayrica arka poryo larda ses yapiyormus bunlarida garantiden degistireceklerini belirttiler.sizin aracinizinda garntisi varsa muhakkak garantiden degistirirler.
Firat otoyu toplu protesto etmek lazim kapilarina gidip
---
I am here: https://maps.google.com/maps?ll=41.044265,28.984194
fiat adam gibi denetim yapsa bunların hiç biri olmaz çoğu servis öyle malesef ankarada kavaklıdere oto nun üstüne tanımam herşey süper
Birmotlardan şaşmamak lazım mümkün olduğunca şahsen zincirlikuyu birmoddan genelde memnunum herkes de memnun...
kardeşler vakti zamanında evomun sol lastik patlayıp bariyeri sıyırdım sol çamurlık gitti..
adını vermim insanlık bizde kalsın servise gittik..
araç 2 ayda geldi ve aracın orjinal lastik continental adamlar sol lastiğe bridgestone koymuşlar..
bu olmaz dedim 3 ay bi şey yapmadılar..
fiat çağrı merkezini arayıp defalarca azıma geleni söyledim en sonunda..
sonra serviş şefi görevden alınmış ve servisede para cezası verilmiş..
kesinlikle fiat çağrı merkezini ara resmi raporların ikisini de ulaştır ..
2 side fiat servisi diye belit..
ifadelerini alsınlar fırattakilerin..
hakkımızı aramalayızı..
peşini bırakma..
mersindeki 2 serviste ekspertiz yapmaya tenezzül bile etmiyorlar.düşünsenize fiat araç alacaksınız servise gösteremiyorsunuz.Olacak iş değil.
neymiş galericilerle sıkıntı yaşayıyorlarmış.Dürüst galericiyle ne sorun yaşayabilirsin ama bizde servisler kraldan çok kralcı.
Konu Honor COOPER tarafından (05/03/2012 Saat 18:56 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri