Çok iyimser davranmışsınız, ben söktürürdüm o parçayı onlara...
Arabamı hasar için fiat göztepe otoya götürdüm. 6 günlük tamir sonunda dün akşam teslim aldım! aldım diyorum ama büyük bir ayıp ile aldım.
Aracımın hasar dışında ekstra bir parçası (fan resiztörü) değiştirilmiş benim haberim ve onayım olmadan ve 100 TL ücreti benden talep edildi. Açıklama ise sizi aradık yanlız telefon numaranız yanlış yazılmış sizin tarafınızdan ve size ulaşamayınca bizde bu parçanın değişmesi gerekiyordu ve aracınızın hararet yapmaması için değiştirdik dediler, peki arabamın sorunsuz çalışması için yapılmış bir işlem ama ben böyle birşeyden haberim olmadığı için servise hazırlıksız gittim ve üzerime para almamıştım. Servis yetkililieri ile görüştüm ve üzerimde para olmadığını hesap numaranızı verirseniz hesabınıza yarın sabah havale yapabilirim diye ilettim. Servis yetkilisi(!)nden gelen cevap ise '' kusura bakmayın aracınızı ücret ödenmeden teslim edemeyiz'' oldu. Tamam patronunuzu veya servis müdürünüzü arayın görüşelim sizin müşterinizim diyorum, patronumuz böyle konular için beni aramayacaksınız, ücreti ödenmeyen aracı teslim etmeyeceksiniz demiş, tamam hak veriyorum sizlere orası bir ticari işletme yapılan işlemlerin ücreti alınmalı ama benim onayım olmadan parça değiştiriyorsunuz aracımı rehin alıyorsunuz ve size ulaşamadık gibi bir bahane ile karşıma çıkıyorsunuz ama mail adresimden isteyince ulaşabiliyorsunuz, neyse bir şekilde oradayken havale yaptırdım ve aracımı teslim aldım..
Göztepe oto onaysız işlemi ve 100 tl gibi bir rakam için aracımı rehin alacaktı...
Ben tavsiye üzerine gitmiştim ve mekanik uzamanı mustafa usta ile tanıştım kendisi çok ilgili ve iyi bir usta, bende size göztepe otoyu tavsiye etmek isterdim ama sadece mustafa ustayı tavsiye edebileceğim...
Konu siyah rüzgar tarafından (27/12/2012 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir.
Çok iyimser davranmışsınız, ben söktürürdüm o parçayı onlara...
Al işte olana bak. Neyse geçmiş olsun en azından tekrar git gel yapmamışsınız.
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Madem habersiz değişmiş bir esneklik göstereceklerdi yanlış olmuş.. göztepe ye - puan..
harbiden iyi sabretmişsin...
bu servis bildiğimiz anadolu yakası minibüs caddesindeki servis ise onlar kadar işini kötü yapan müşteriye davranış tutum tarz konularında hiçbir bilgisi olmayan servis yok.
Geçmiş olsun adem baba arkadaşların dediği gibi madem bilgin dışında değişim olmuş esneklik göstermeleri gerekiyordu. Yada en kötü orada geri söktürecektin.
teşekkür ederim arkadaşlar, sadece tekrar git gel yapmak istemediğim için ödedim ama onların ısrarı üzerine. ayrıca bugün servis müdürünü aradım durumu konuşmak için ama ulaşamadım kendisine dün akşam olduğu gibi....
orda beyza hanım diye biri vardı galiba.İsterseniz onunla görüşün.Ama olmuş bitmiş bu saatten sonra elinize bişey geçmez onlar huyundan vazgeçmez
beyza hanım göztepe otodan ayrıldı
maalesef ve o ayrıldıktan sonrada müşteri menuniyeti bir hayli düştü
müşteri onayı olmadan parça değiştirmek her ne sebep ile olursa olsun etik değil kaldıki bu değişimden dolayıda ücret ödenmeden aracın teslim edilmemesi gibi bir durum tamamen dikta etmektir
keşke oradan aklınıza gelip fiyat müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirseydiniz
kesinlikle yardımcı olurlardı
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Yaptıkları terbiyesizlikten başka bir şey değil. Bu tür paylaşımları seviyorum, hangi serviste ne gibi sorunlarla karşılacağımı anlıyor ve ona göre karar veriyorum.
Reziztansı sökün derim %80 sökmezler. Alet takımından kalın bir anahtarı alıp kendilerine saldırmak suretiyle arabayı alır çıkar ve gerçekten cep telefonumu kapatırdımkazık öyle değil böyle atılır.
)) ha sonra patronları benm eski reziztansı dik bi şekilde koltuğa koyup ban -- sözde ulaşamayan -- arkadaşlara ne türli işkence yapar bilemem ama sabah 8 akşam 8 çalışan biri olarak paramın kıymetini biliyorum. İşin şaka bölümü bi yana bu türlü ali cengiz oyunlarına acayip sinirleniyorum. Bu olaya karşı gösterdiğiniz sabır için kutluyorum.
Benimde bir hasar sonrası jantın boyanması gerekiyordu unutmuşlar bende boyatmaktan vazgeçtim. 80 liram kaldı daha sonra carbon clear yaptırma sözü almıştım umarım unutulmaz. Onun dışında ben baya memnunum göztepe otodan kaporta işçilikleri bence baya başarılı, çokta titiz olduğumu biliyorlar. Benden habersiz değiştirilen ampullerimi hemen bulup geri getirmişlerdi. Piyango size vurmuş belli ki, bence şikayetinizi dile getirin telafi edeceklerdir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri