Göztepe oto ya, giden arkadaşlarım var bir kere benimde gitme fırsatım oldu, şimdiye kadar gördüğüm en sıcak ve en DÜRÜST servis... herkese tavsiye ederim..
aracımı bugün 50 bin bakımı için göztepe oto ya götürdüm ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim kendilerine artı olarak forum üyelerine %20 indirim uygulanıyor istanbulda olan arkadaşlarıma tavsiye ederim.
Göztepe oto ya, giden arkadaşlarım var bir kere benimde gitme fırsatım oldu, şimdiye kadar gördüğüm en sıcak ve en DÜRÜST servis... herkese tavsiye ederim..
biz de Göztepe otoya teşekkür ederiz...
Merhaba,
istanbulda başka servis aramayın, ustalarıyla ve servis danışmanlarıyla hepsi mükemmel insanlar. ben kendilerinden çok memnunum.
Katılıyorum aracımın kornası yanmıştı ancak servise gittiğinde her seferinde normal çalıyordu ( nasıl hastalanırsında doktora gittiğinde iyi hissedersin ya onun gibi ) ama göztepe oto gayet iyi karşıladı ve kornamı değiştirdiler birde bu işlemden bir gün sonra aradılar ve memnuniyetimi sordular çok başarılılar bunu sürdürürler inşallah genelde servisler işleri biraz yoğunlaşınca baştan sağma iş yapmaya başlıyorlar (bkz. birmot) umarım Göztepe oto değişmez ben İstanbul anadolu yakası Kadıköy'de oturan her fiat kullanıcısına tavsiye ediyorum ..
50.000 bakımı için ben de gitmiştim.
Gerçekten çok ilgililer, son derece memnun kaldım...
Yorumlardan sonra aracımı ya Göztepe oto ya, yada Erkay oto ya götürmeye karar verdim, burda yorum yapan bütün arkadaşlarada teşekkürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri