15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: SuperOnline'nın ayıbı

Sercan Gürtaş
    EVO xyL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 16

Kızgın SuperOnline'nın ayıbı

Arkadaşlar yaklaşık 4-5 ay kadar önce TTnet kullanırken Superonline'nın satış temsilcileri arayıp kampanyalarından bahsettiler. İlk başta istemedik ancak o kadar çok aradılar ki en sonunda kabul ettik. Bizim TTnette 10 ay kadar daha tahaddumuz vardı ve TTnet'ten ayrılmamız durumunda ceza ödememiz gerekiyormuş. Önerdikleri kampanya eğer Superonline'a geçer isek bizim Ttnet'i iptal ettirmemiz sonucunda çıkan ceza miktarını ( 217 TL ) Superonline'nın karşılayacağını ve 40 TL ye 'sınırsız internet + ev telefonu-konuşmazsan ödemiyorsun + 1 yıllık d-smart üyeliği' idi. Bizde kampanyayı bu şartlarda kabul ettik ve Ttnet üyeliğimizi iptal ettirip Superonline'ı bağlattık. İşler bu noktadan sonra sarpa sarmaya başladı. TTnet cezasını biz ödeyeceğiz diyen satış temsilcisi siz bunu ödeyin biz gelip faturasını sizden alalım fatura tutarını aya bölüp o kadar ay boyunca superonline'a para ödemeyin dediler. Ona da tamam dedik. Ancak ne gelen oldu ne giden faturayı almaya. Aradım bugün geleceğiz yarın geleceğiz demeye başladılar. Aradan 2 ay geçti ve 2 boyunca Superonline faturasını biz 2 kere ödedik. Daha sonra aradığımda siz faturayı şu numaraya fakslayın önümüzdeki ay ödemeyeceksiniz dediler. Ancak önümüzdeki ay yine fatura geldi ve bu ayda dün yine fatura geldi. Yani faksı gönderdikten sonrada yine 2 ay fatura geldi.
    Ben bunun düpedüz hilekarlık, dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum. Bu durum karşısında yapabileceğim bir şey var mı diye sizlere danışmak istedim. Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
    Evo 1.3 Multijet Dynamic + Asist Kit + Kit , Egzotik Kırmızı

Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

Alıntı xyL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yaklaşık 4-5 ay kadar önce TTnet kullanırken Superonline'nın satış temsilcileri arayıp kampanyalarından bahsettiler. İlk başta istemedik ancak o kadar çok aradılar ki en sonunda kabul ettik. Bizim TTnette 10 ay kadar daha tahaddumuz vardı ve TTnet'ten ayrılmamız durumunda ceza ödememiz gerekiyormuş. Önerdikleri kampanya eğer Superonline'a geçer isek bizim Ttnet'i iptal ettirmemiz sonucunda çıkan ceza miktarını ( 217 TL ) Superonline'nın karşılayacağını ve 40 TL ye 'sınırsız internet + ev telefonu-konuşmazsan ödemiyorsun + 1 yıllık d-smart üyeliği' idi. Bizde kampanyayı bu şartlarda kabul ettik ve Ttnet üyeliğimizi iptal ettirip Superonline'ı bağlattık. İşler bu noktadan sonra sarpa sarmaya başladı. TTnet cezasını biz ödeyeceğiz diyen satış temsilcisi siz bunu ödeyin biz gelip faturasını sizden alalım fatura tutarını aya bölüp o kadar ay boyunca superonline'a para ödemeyin dediler. Ona da tamam dedik. Ancak ne gelen oldu ne giden faturayı almaya. Aradım bugün geleceğiz yarın geleceğiz demeye başladılar. Aradan 2 ay geçti ve 2 boyunca Superonline faturasını biz 2 kere ödedik. Daha sonra aradığımda siz faturayı şu numaraya fakslayın önümüzdeki ay ödemeyeceksiniz dediler. Ancak önümüzdeki ay yine fatura geldi ve bu ayda dün yine fatura geldi. Yani faksı gönderdikten sonrada yine 2 ay fatura geldi.
    Ben bunun düpedüz hilekarlık, dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum. Bu durum karşısında yapabileceğim bir şey var mı diye sizlere danışmak istedim. Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
    bunu söyleyen müşteri hizmetleri mi yoksa aracı firmamı
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

Sercan Gürtaş
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Bursa'da Superonline bayisinde satış temsilcisi olarak çalışıyormuş öyle söyledi.

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

geçen sene karşı komuşumun başına da aynısı geldi..satış temsilcisi geldi yine küfürle kıyametle attı apartmandan

İlker akat
    didi77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 89

gecmiş olsun elinizde tahatüt bozma karsılıgı ödenecek tutar falan gibi bir sözleşme metni varmı ? yani bozarsanız zararınızı biz karşılayacaz gibilerinden varsa sayet müşteri hizmetlerini arayın durumu anlatın elinizde belge varsa onuda söyleyin ve tüketici hakem heyetine başvurun o belgeyle ödediniz ceza faturasınıda verin işleme alınır ve ödediniz tutarı süperonline öder şüpeniz olmasın birde bu tür işlemlerde cezanızı karşılarız gibi bir durumda kesinlikle inanmayın belge yada nakit olarak veriliyorsa verdirin nakit yada önce cezayı ödeyin dediginiz anda o sekil yapamıyoruz siz kapatın biz taksitle ödeyecez diyorlar ama peşini bırakmayın dedigim sekilde başvuru yaparsanız alırsınız

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

xyL

yusuf akkaya
    yusuf28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 43

tüketici hakem heyeti basvuru yapın en fazla 3 ay ıcınde cozuluyor

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

xyL

Sercan Gürtaş
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Sözleşmenin altında ttnet e olan borcumu superonline ödeyecektir diye bi yazı yazdık kurmaya gelenler imzaladı o var sadece başka bir şey yok o olur mu acaba. Müşteri temsilciliğini aradık bize ulaşan faks yok dediler. Mail olarak ttnet faturasını mail olarak direk bize atın dediler onlara mail atıcam bakalım ne olacak.

mehmet demir
    knidos111 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 115

ben ttnet teyken hergün internet bağlantı problemi yaşardım, 8 mb sınırsız olmasına rağmen 3mb i zor görürdüm, 1 hafta dolmadan AKK ile hızım 1mb in altına inerdi, hiç kullanmadığım sabit hat için ayda 15-20 tl havaya para öderdim

dsmartnet (smile internet) e geçtim huzura kavuştum, 8 mb hızım var, hiç kesinti olmadı 1 yıldır,,AKK pek olmuyor,olsada 3 mb e düşüyor gayet iyi bir hız,,, bedava dsmart tv paketi + receiver ı da bir arkadaşıma verdim o kullanıyor (bende digitürk var o bakımdan)

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

xyL

yusuf akkaya
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

tabıkı olur ınt dılekceyı ındırın doldurun kontratı yapan ve bozan kısı kımlık fotokopısı ve ımza atıcak dılekceye odedıgınız fatura ve makbuzları 3 takım halınde basvuru yapın 3 ay ıcınde posta yolu ıle gerı donus oluyor ve tuketıcı her zaman haklı oluyor

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

xyL

Sercan Gürtaş
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Evet Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapacağım 3 ay-4 ay isterse 1 yıl sürsün peşini bırakmayacağım. Üzüldüğüm konu para değil bu şekilde insanları kandırmaları. O satış temsilcisinin de peşini bırakmayacağım şikayetçi olacağım. Yaptığı terbiyesizlik yanında kar kalmasın başkalarına da yapmasın. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için arkadaşlar

yusuf akkaya
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

yok 3 ay da sonuclanıyor ayda bır de ararsınız durumu sorarsınız

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

xyL

ozz kut
    toprakozz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 33

Olmadı arkadaşım şikayetvar.com a şikayette bulun,genel merkez seninle iletişime geçsin,sorunu halledeceklerdir.

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

xyL

Ev .
    Evren_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 403

Tüketici hakem heyeti ve BTK bu işi çözer gibi duruyor. Elinizde ne kadar yazılı, imzalı, kaşeli evrak varsa, delil olarak sunabilirsiniz.

Bu gibi durumların olacağını bildiğimden, daha ucuz olmasına rağmen hiçbir yere taahhüt vermem. İşime gelmezse aboneliği iptal ederim. Nacizane tavsiyem, sizler de öyle yapın.

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

xyL

Sercan Gürtaş
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı Evren_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüketici hakem heyeti ve BTK bu işi çözer gibi duruyor. Elinizde ne kadar yazılı, imzalı, kaşeli evrak varsa, delil olarak sunabilirsiniz.

Bu gibi durumların olacağını bildiğimden, daha ucuz olmasına rağmen hiçbir yere taahhüt vermem. İşime gelmezse aboneliği iptal ederim. Nacizane tavsiyem, sizler de öyle yapın.
    Evet çok doğru söylüyorsunuz. 2 kuruş fazla verip şunların ağız kokusunu çekmemek en iyisi bundan sonra bende öyle yapacağım.

ihsan gökalp
    kovboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 63

aynısı benimde başıma gelmek üzereydi.defalarca aradılar.tt nete taahhüt bitmeden malum firmaya geçmeyeceğimi bildirtikten sonra vazgeçtiler.geçmiş olsun.