her gece geçtiğim yol.. çok geçmiş olsun
muhtemelen oradaki aynayı fark etmedi ve oraya bakmadan yola atladı
Demirkapi- edirnekapi yonunde sabah 9:00 civari ilerlerken yan yoldan direk onume atlayan opel combiye arkadan yapistirdim. Frene bastim ama para etmedi. Benim yol tek serit karsi tarafin baglandigi yerde katilim seridi var ama kullanmadi direk benim seride girdi. Son gotografda mavi minybusun ciktigi yerden onume atladi.Neyse bitti gitti. Araba rami göker de dxper gelicek pazartesi. Eklenti 23400Eklenti 23401Eklenti 23402Eklenti 23403
Edit: kusur orani aciklandi, ben %0 karsi taraf %100 kusurlu cikti...
Sent my iPhone using
Konu sadece_erhan tarafından (11/12/2012 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.
her gece geçtiğim yol.. çok geçmiş olsun
muhtemelen oradaki aynayı fark etmedi ve oraya bakmadan yola atladı
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
ordan bende genelde gecerim cok geçmiş olsun
geçmiş olsun ustam böyle kamuranlar trafikte fazlasıyla var cana geliceğine mala gelsin diyelim ...
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
can sagolsun, cok bisey gorunmuyor hasar olarak, radyatore falan darbe gelmemis gibi. son olur insallah.
geçmiş olsun abi vurduğun araç opelmi yoksa citroen nemo tarzı birşeymi![]()
Tskler, eksik olmayin benim kaputun ekseni kaydi, onde ezik oldu, tamponda ayni sekilde, iki farda kirildi. Plakada diger aracin kapi mentesesine takilmis olucak ki yamulmus
Opel combi
Eksperler kime bulurlar acaba kusuru
Sent my iPhone using
Konu sadece_erhan tarafından (02/12/2012 Saat 03:52 ) değiştirilmiştir.
o yenimi piyasaya çıktı abi![]()
Valla bilmiyorum yeni mi bana denkgeldi iste, kismet
Sent my iPhone using
o kasayı 3 firma haricinde kullanan yokta o yüzden sordum citroen,pejo,fiat ya bipperdır,ya nemodur,yada fiorinodur.neyse tekrar geçmiş olsun
combi ne abi combo olmasın![]()
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
Yok yaw sahici opel combi
Sent my iPhone using
Gecmis olsun
sent my new ipad
kaputu sakın boyatma yağlı çekiçle düzelttir biraz izde kalsa nazarlık de gec bende puntoyu öle yaptım kaza yaptığımda boyatmaya deymez az ezik var cünki
Allah beterınden saklasın...uzulme hıc..Can a gelmesın de...
pek bırsey yok asırı bır vuruk olmamıs ..bu arada kac km ıle carptın ?
Çok geçmiş olsun. Sizde kusur bulacaklarını sanmıyorum, katılım şeridini kullanmalıydı opelci...
Allah beterinden korusun,inşallah son olur.Çok geçmiş olsun.
Grey Goose ...
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
Çok geçmiş olsun
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri