Geçmiş olsun..
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Çok geçmiş olsun aslında araçların onunune bir tane bar yaptırmak lazım bravolarda darbe direk fara geliyor tamponun biraz daha çıkık olması lazım
Geçmiş olsun.
İstanbul trafiginde olabiliyor boyle seyler,cok gecmis olsun allah beterinden saklasin..
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
Eyvallah abi, hepinize tsk ediyorum. Hizim 50 km falandir heralde. Benim kaput zaten degismis evvelden, sorun olacagini sanmiyorum
Sent my iPhone using
Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın
Geçmiş olsun. Biz de dün gece kaza yaptık
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
Geçmiş olsun.
Orası çok garip bir dönemeç, ben ilk geçtiğimde katılım olduğunu anlamamıştım. Yola girdiğimde farkedebildim katılım şeridini. Tünel gibi yerden geçince, karşıda da koca aynayı görünce katılım olmadığı düşüncesi doğuyor insana.
Tekrardan geçmiş olsun..
geçmiş olsun allah beterinden korusun.
geçmiş olsun Erhan abi
Bukadarla gelmiş geçmiş olsun ...
Geçmiş olsun...
Keyif BMW'Dir...
Benimde eve dönerken ara sıra kullandığım bir yol. e5'ten çıkan araçların çoğu anayoldan çıktıklarını geç idrak ediyor ve biraz hızlıca bu noktadan geçiyor. Virajı alamayanlarda sağ tarafa doğru ivmeleniyor. Bunların birçoğu da halihazırda sağ taraftan gelmekte olan bir akış olduğunu fark etmiyor.
Burada sizi zora sokabileceğini düşündüğüm en kötü şey kesik çizgilerin hemen başlamış olması. Eğer hasarınız kesişim noktasını gösteren yerden sonra ise verilen karar sizi üzebilir, şerit değiştirme hakkı karşı tarafa çok kısa mesafede verilmiş. Ben hatalı bir şerit çizgisi olduğunu, hatta bariyerlerin en az 1, 1.5 metre daha uzun tutulması (Gerçi buda o yönden gelen uzun vasıtaların dönerken açıktan çıkmasını engeleyecektir ) gerektiğini düşünüyorum.
Öyle yada böyle, en önemlisi maddi hasarlı bir durumun olması, hasarın da fazla büyük olmaması tek teselli.
Geçmiş olsun....
Ne mutlu Türküm diyene.
Geçmiş olsun. Benımde korktugum bır yer orası dıkkat etme klazım
geçmiş olsun abi, her ne kadar önüne atlamış olsada tam arkadan çarptığın için suç sende bence. tramer.org dan takip edebilirsin 2 taraftan biri dosya açınca 3 gün içinde belli olur.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
geçmiş olsun abi. daha büyük bişey olmadığına şükür![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri