Arabanin tam bir yili dolmustu ki dikkatsizligim yuzunden arkadan birine carptim. Neyseki 5 gun once biten sigortami yeniletmistim. Kasko bozulmadan halledilir artik=) eskisehir yolunda soldan giderken bilkent koprusunu gectikten sonra sag seritlere dogru gecmek uzere sinyalimi yaktim, aynada bakiyim dedim 1 saniyeligine kafami cevirdim bi dondum sol seritte ani yavaslama olmus. Aninda debriyan fren yaptim, o arada yan serit musait mi diye bidaha baktim carpacagimi anlayip. Ama ne yazikki doluydu ve gecemedim. Neyse abs filan devreye girdi. Baya dustu hizim ama yetmedi ondeki hyundai getz e carptim. Kiz panikle cikti, annem ve kardesim yanimdaydi ben de ciktim ozur filan diledim. Onun araci benim plaka baya kesmisti. Tamponda bi 40 cm lik kesikler ve boya kalkmasi olmustu. Benim tampon fena degildi, bi kac yeri kirilmis, sinyal catlamis ve tampon gecme yerlerinden cikmis. Detayli fotolari eklerim. Kasko bozulmadan hallolur dedi sigortaci(kuzenim zaten). Simdi sizce tampon degismeli mi kalsin mi boyle diye sizlere danismak istedim. Birazdan hasarimin detayli fotolarini eklerim.
Yer imleri