İbrahim hocam focus ile bravo karşılaştırılmaz bile hocam. Focus elbette!..
Dostlar bazılarınız bilir benim puntoyu 2 hafta önce sattım. Asıl satış amacım Bravo almaktı. Punto bize(ben,karım ve 4 yaşındaki oğlum) küçük ve dar geliyordu. Lakin şuan eşimle anlaşmazlık içindeyiz. Ben Bravo diyorum eşim ise bagajı büyük bişey al diyor. Diyorum bravonunki yeter bize. '' Eski Bravamızınki kadar ise alma '' cevabı alıyorum.İster istemez Sedanlara da bakar oldum. Focuslar Sedan olarak hoşuma gidiyor. Linea ve dobloyu da ben istemiyorum. Otomobil istiyorum. Böyle bir duruma yorum yazmak isteyen var mı. Focusu ne derece önerirsiniz? Focus olmaz ise zaten Bravo olacak.
.
İbrahim hocam focus ile bravo karşılaştırılmaz bile hocam. Focus elbette!..
Konu ibrahim06 tarafından (22/03/2011 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir.
bravo ile hiçbir deneyimim olmadı lakin focus la oldukça zaman geçirdim ve kesinlikle focus derim.
focus iyi hoş araba.
ama eli kulağında yeni kasa geliyor , nisan yada mayısta satışta olacak . eskisi ile birlikte yıl sonuna kadar satılacak .
yeni kasada motor secenekleri de daha gelişmiş olacak sanırım.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Focus iyi araç tabikide ancak kullanmış biri olarak dizeli malesef çok sesli çalışıyor beni aşırı rahatsız etti . Ses olarak multijet motoru aratır ..
titanium x paket beyaz hb focus TDCİ 110 beygir of derim başka birşey demem
Focus dizel ve bravo dizel kullanan biri olarak bravoyu tek geçerim heleki c segment focustaki trim ve nerden geldiği belli olmayan sesler varki tam bir komedi.
ayrıca bravodaki tüm donanımları eklediğinizde bile focustan 5-6000 tl kardasınız esp siz titanyum x e göre.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Benzinli için konuşuyor olsadık kesinlikle benim tercihim focus'tan yana olurdu. Dizellerden ise hiç anlamıyorum ne yazık ki.
focusun tek kötü yanı dizel olucaksa motor sesini içeri alıyo oldukça
bravoda ise tık yok ses yok takırtı tukurtu yok![]()
Konu omer06 tarafından (22/03/2011 Saat 02:08 ) değiştirilmiştir.
abi madem geniş araba istiyosun biraz daha koy cmax al![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Focus çok yakıyor deyular![]()
Siyah Focus hatchbag derim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri