benim bu konuda bir bilgim yok hocam ve açıkçası zannetmiyorum..hocam ford kullanıcılarının şikayet ettiği sorun sesi ve turbosu..turbonun patlatma arızasını fazla verdiği söyleniyor aynı sorun bilirsiniz wv de de var..ama çok kullandım araba içine binince güven veriyor gidişiyle yola tutunuşuyla tipiyle bence çok güzel bir araç..
tam net olarak fabrika ismi veremesemde (ismini hatırlayamadığımdan dolayı), peugeot olsun, ford olsun, citroen olsun, volvo olsun hatta bir kaç marka daha var, hepsi aynı yerden bu dizel motoru alıyorlar , aradaki farklar yazılımsal ve ufak tefek uyarlamalardan kaynaklı bildiğim kadarı ile.(volvo ya mail attığımda verdikleri cevap bu) Aynı şekilde çok beğendimiz vw nin dsg side vw ye ait değildir, renonun edc si de aynı fabrikanın malıdır.
Sizin tercihinizi en iyi belirleyecek tamamen adam akıllı yapacağınız bir test sürüşü bence , bazı arkadaşların o bunla kıyaslanmaz bu onla kıyaslanmaz yorumundan çok yabancı sitelerdeki karşılaştırmalarında aralarında çok da bir fark olmadığını göreceksiniz. Arabaya kaç sene bineceksiniz, ne kadar km yaparsınız bunlar da önemli ve bu sebeple bir kaç alternatif daha eklenebilir. Ama toyota nın dizeli malesef motor olarak verdiğiniz örneklerde sizi tatmin etmeyecektir garanti verebilirim, hem vergi olarak da zayıf motora rağmen hiçbir artısı yok. Yeni c4 bagaj konusunda hatchbak olmasına rağmen fena değil gibi göründü gözüme imkan varsa bi görün derim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri