ben bu focusların sedanını hiç sevemedim. gerçi ben hiç bir markanın sedanını sevmedimbenim arabam hatcback olacak... spor görünsün..
ben bu focusların sedanını hiç sevemedim. gerçi ben hiç bir markanın sedanını sevmedimbenim arabam hatcback olacak... spor görünsün..
İbrahim Hocam sen beni dinle git bir Corolla al. Hatta renginide bulabiliyorsan Lacivert al.
İmkan varsa Elegant al. Bana dua edersin. Ford ile uğraşma.
HB ise Auris al. Dijital klima, 9 hava yastığı, bluetoth cep telefonu bağlantısı hepsinde standart. Sport modellerinde iç deri döşeme, arka siyah camlar, spor aksesuarlar ( spor body kit, krom aksesuarlar ) mevcut. Bagaj olarak Bravo' dan küçük ama iç hacim olarak daha deniş. Bagaj için arka koltukları bir kademe içeri alabiliyorsun. Uzun yıllar sorunsuzca binecek bir araba sahibi olursun.
Focus' un dizelide tuzlu. Boş modelide harbiden bomboş. Hala arka camlar manuel.
Tabi yeni kasa gelince fiyatlarıda ne olur bilinmez.
Daha öncede dediğim gibi Fluence - Corolla ikisinide iyice bir inceleyin.
Aracımı alırken dizel konusuna çok takılmadım. LPG' li aracımdan memnumdun. O yüzden benzinli aldım ileride LPG taktıracağım.
Astra Sedan' da düşünebilirsiniz. Onunda yeni kasası çıkacak ama henüz bir lansmanı filan yapılmadı bildiğim kadarı ile. 1.3 motoru yetersiz kalabilir ama 1.6 olanıda yok malesef. Benim önceden çok beğendiğim bir araçtı. Ama içini pek beğenmiyorum o ayrı konu. Yinede iyi bir alternatif.
Opel servisleri genelde sorunludur ama bir inceleyin derim.
Fırat Bey ben bindiğim zaman uzun mesafe kullanıyorum. İşe git gel 60 km yapıyorum. O yüzden dizel benim için daha az yakıyor. Focusun yeni kasasını youtube da izledim. Çakma Corolla gibi olmuş. Şuanki kasası daha hoş bence. Focus alırsam kasa değişti diye pişmanlık duymam.Corollayı kafamdan elbette silip atmış değilim.Herşey kısmet
yeni gelecek ford focus 1.6 115 hp full 50 milyarı rahat geçer...
Keyif BMW'Dir...
Yav şu linki bi izleyin. Çakma corolla gibi olmamış mı? Bana mı öyle geliyor?
LİNK
YouTube - All new Ford Focus 2012 4Door
bencede çakma corolla gibi görünüyor.Bide arabada bişeyler eksik gibi garip göründü bana.
Puntolojik
c4 picasso bakmanızı öneririm 2.el dizel focus eniştemde var araç bence rahat değil bravo bence daha güzel amcamda picasso var otomatik şanzımanla beraber çok uyumlu tavsiye ederim sıfır sedansa octavia önerebilirm dizel
ille de c4 olsun demiyorum dostum ama adamlar bu sefer güzel iş çıkarmışlar. Bakmakta fayda var. 2. elde para edip etmemesi sizin arabaya kaç sene bineceğiniz ile alakalı, 4 sene bineceksem 2. el de isterse diğerinden %20 daha düşük para getirsin, mühim olan 4 senede alacağınız zevk ile alakalı. Şu an segmentinde fiyat\donanım olarak değerlendirilmesi gerekli bir araç, yurtdışı testleri de başarılı. Benim de kafamda puntoyu satmam halinde bravo, kia ceed, hyundai i30, leon gibi alternatifler mevcut. Arabayı gördükten sonra da c4 üde ekledim. Marka fanatikliliği bizim memlekete özgü, yurtdışında bu arabalar arasında fiyat farkı sadece 1.000-1.500 euroyu geçmiyor ama maşallah bizim memlekette golf aynı donanımla diğerlerinden 10.000 euro ya yakın farkla satılıyor. yani şu kia türkiye sırf ucuz olsun diye donanımsız kia venga yerine esp , asr gibi güvenlik donanımlı modeli getirse hiç alternatif aramayacağım, çok keyifli bir araba
bir araç alırken sedan olsun deyip ''aslında HB bir araç istiyorken'' sedan almak bence mantıksız.evet sedan bagaj bakımından daha geniş fakat herzaman uzun yol yapmadığımıza göre zevkimize göre hareket etmemiz gerekir diye düşünüyorum. eğer uzun yol var ise bir port bagaj işimizi görür diye düşünüyorum...tercihim yeni astra III; yeni C4 ; veya Jetta' ya da bakardım...
Konu rational tarafından (30/03/2011 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.
Ben kişisel olarak HB istiyorum. Şimdiye kadarki araba tercihlerimi HB'den yana hep ben yaptım eşim hiç karışmadı. Ancak bu kez kendisinin de fikri alınsın istiyor ve Sedan olsun diyor. Yani kendi başıma bu kez karar almak istemiyorum eşime rağmen. Sedan olacaksa Focustan yana tercih koyduk. Ancak Mayıs ayına kadar sürem var ve hem kendisiyle hem de burdaki dostlarla fikir alışına devam ediyorum. Bana kalsa alınacak HB de belli marka da belli.
Konu ibrahim06 tarafından (30/03/2011 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir.
Focus Titanium lar Gerek donanım gerekse motor bakımından mükemmel araçlar bir ford kullanıcısı olarakta motor sesi insanı fazla rahatsız etmiyor aksine insnın hoşuna gidiyor tek sorun lastik sesi lastik sesi çok içeri giriyor
Ama bence ne olursa olsun bence Focus Titanium beyaz hachbak yada sedan farketmez
Ford Focus 182 Ps Ecoboost
bana sorarsanız ben bravo derim. abimde 2011 focus var ama benim 2009 bravomu görünce her defasında bravo almadığı için pişman olduğunu söylüyor. zaten kıyaslamalarada bakarsanız 105 beygir dynamik bravo ile focus titanyum kıyaslandığında dahi bravo üstün geliyor 120 sport style olsa tadından yenmez bence. ama karar sizin.
focus
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Bence Bravo 1,4 140 hp al bak keyfine saygılar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri