Ben 2010 model dizel fiesta aracım 1 ay önce satıp 2006 GP aldım.Fiesta iç ve dış görünüş olarak insanı cezbediyor ama kullanımı,iç mekan rahatlığı,motor ve yol sesini alma konusunda GP Fiestaya göre daha üstün bir araç (tabi bu benim düşüncem).Çevremde Focus kullanan arkadaşlarım da var ses başlıca sıkıntıları.Bence fırsat bulablirsen iki aractada detaylı bir test sürüşü yap ve markaları unutup ona göre karar ver.
aslında cevap ortada...
sedan isteniyorsa...ford 1600 tdci 110hp...
değilse...bravo 1600 mhet 120hp...
zor soru ... inş. gönlünüze göre tercih yaparsınız
herzaman derim kapında fıat evinde evlat![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
tekrar baktım araçlara sedansa focus(tabi yeni kasa ise) sedan olmasa da olur diyosanız bravo.. yalnız takıldığım nokta yeni C4... içi daha güzel, motor daha ekonomik, önden daha agresif hatlara sahip.. bence mutlaka göz atın yeni C4e de..
focus iç dizaynı tr ye böyle gelecekse 10 numara olmuş.
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Tercih sedan olacaksa Focus, tercih hatchback olursa bravo...
Ben şu an bir tercih kullansam; Focus'u tercih ederim. Çünkü beğendiğim bir araç...
Allah gönlünüze göre versin...
Kesinlikle bravo sonuna kadar bravo.Forever bravo forza bravo rebuplıc of bravo![]()
Yeni Focus sanki kasası güncellenmiş Toyota gibi olmuş.
YouTube - All new Ford Focus 2012 4Door
Resmen çirkin olmuş...hele ön alt ...bu ne yaa...güncel kasası bile çok daha alımlı...hele güncelin bir önceki kasa daha şık...bana göre tabii...
Benim fikrimi sorarsanız;
Focus'un şimdiki kasasında diz genişliği biraz dar benim bacağımı çok rahatsız etti kullanırken. Bizde 2000 model olanı var, yol tutuş vs şu anki kasadan daha iyi kanımca.
Birde motor performansına bakınca Bravo'nun motor seçenekleri daha iyi gibi.
Görsel açıdan bakınca Focus küllüm sınıfta kalıyor zaten Bravo'nun yanında..
Bravo kullanıcısı olarak focus alın diyorum... Hele bi de sedan olursa şirket aracı gibi gezersinizİkinci elde de kolay satarsınız. Sadece bir Bravo yanınızdan süzülüp giderken ufak bir kalp sızısı olur o kadar
![]()
ben bu focusların sedanını hiç sevemedim. gerçi ben hiç bir markanın sedanını sevmedimbenim arabam hatcback olacak... spor görünsün..
İbrahim Hocam sen beni dinle git bir Corolla al. Hatta renginide bulabiliyorsan Lacivert al.
İmkan varsa Elegant al. Bana dua edersin. Ford ile uğraşma.
HB ise Auris al. Dijital klima, 9 hava yastığı, bluetoth cep telefonu bağlantısı hepsinde standart. Sport modellerinde iç deri döşeme, arka siyah camlar, spor aksesuarlar ( spor body kit, krom aksesuarlar ) mevcut. Bagaj olarak Bravo' dan küçük ama iç hacim olarak daha deniş. Bagaj için arka koltukları bir kademe içeri alabiliyorsun. Uzun yıllar sorunsuzca binecek bir araba sahibi olursun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri