astra yeni kasaya baktın mı hocam?
benim bu konuda bir bilgim yok hocam ve açıkçası zannetmiyorum..hocam ford kullanıcılarının şikayet ettiği sorun sesi ve turbosu..turbonun patlatma arızasını fazla verdiği söyleniyor aynı sorun bilirsiniz wv de de var..ama çok kullandım araba içine binince güven veriyor gidişiyle yola tutunuşuyla tipiyle bence çok güzel bir araç..
astra yeni kasaya baktın mı hocam?
focus tabıkı yenı kasasının fotolarına netten bı bak ıstersen ıcı dehset
hocam fordun süspansiyonları sertdir. cocuk var dıyosun o yuzden tavsıye etmem..yol tutuşda cok ıyıdır.tdci motor bravoya gore fazla yakar..al bı 120 lık bravo mjet 300 torkun keyfını cıkar derım beyaz bır skylı bravo yakısır femolınınkınden..![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
İbrahim hocam 2008 dizel focus ile ocak ayında istanbula gidip geldim araç çok güzel fakat herkesin hem fikir olduğu gibi çok fazla ses veriyor içeri tek sıkıntı bu 2011 modellerin hb leri de bağaj konusunda oldukça iyi düşünün derim ama dizellerin ses durumunu kontrol edin yenilerde hala aynı sorun varmı bakmak lazım
bu fordlar yakıt konusunda çokmu kötü 1.6 110lukları için ort. tüketimleri bir depo ne kadar gider bilgisi olan arkadaşlar varmı?
focus alcaksan hatchback al bari. sedanı çok şekilsiz bence. ama bravoyu tek geçerim tabi.
Focus alacaksanız biraz bekleyin yeni kasası çıktı. Yenge hanım geniş bagaj diyorsa Bravo zaten size uymuyorİbrahim bu iki marka ile kısıtlı kalma. Diğer markalarıda araştır derim. Kafan çok karışabilir ama daha iyi fikirlerde çıkar emin ol. Alternatifin çok.
Corolla
Fluence
Bunlarıda bir gözden geçir.
çocukluk arkadaşıma fluence dci aldık yeni edc şanzumanlı.renoya karşı benim de bi önyargım vardır çoğu kişi gibi ama gerek performans gerek şanzuman gerekse de yol tutuş olarak çok güzel bi araç ben çok beğendim.bekar oldugum için hiç bagajına bakmak aklıma gelmedi tabiiki![]()
focus kraldır, 10 numara, tek geçerim, bravoyla karşılaştırılması bile yapılmaz tarzı yorumlar yapmaktansa hiç yapılmasın bence. eğer bir tercih sunuyorsanız yanında nedeninide belirtinki konu açan kişiye yardımcı olsun.
benim yorumuma gelirsek, bravo kalite olarak eskiği yok fazlası var, buna donanım artılarını ve fiyatındaki uygunluğuda eklersek güzel bir tercih sebebi olur.
aileni düşünerek alacaksan focus al abi
kArŞIYAkA çARŞı
2005'ten 2008 e kadar Focus HB GHIA 2008'den itibaren elimizde Focus GHIA sedan var ve dediklerinize katılmak çok zorMotor sesi arabanın dışında iken rahatsız ediyor ama içinde öle abartılacak kadar çok ses yok ama burada focus kullandığını idda eden arkadaşlar trendini kullandıysa eğer yalıtım olarak GHIA lar çok mükemmel bunu söyleyebilirim. Titanyum paketlileri dahada sessiz onuda eklemek istiyorum.
Turbo ağrızasına gelince gerçekten 2 arabada da aynı sıkıntıyı yaşadık ama garanti içerisinde olduğu için fazla gözümüze gelmedi açıkcası.
Ve bu segment içerisinde çok fazla araba kullandım uzun yol tecrübeside yaşadım bizim olduğundanmıdır bilmem ama Focus u hiç bir arabaya değişmem E46 BMW'ye bile
Çok yaktığı konusuna gelince ankara içinde kullanıyoruz ve ortalama yakıtımız 6 - 6,5 arasında değişiyo okadarda çok yakmıyo tabi Fransız grubu araçlarla kıyaslamazsanız onlar daha az yakıyo aynı motora sahip olmalarına rağmen ama bildiğim kadar ile Focusun kasası onlara göre ağır ama yol tutuş olarak mükemmel sağlamlık olarakta mükemmel.
Bravo kullanmadığım için hiç bir yorum yapamam ama Fiesta bakarken fiyat ve donanım yüzünden evo tercih ettim Lakin C segmentinde araba alcak olsaydım Focustan şaşmazdım ve yeni kasasını beklerdim![]()
çok zor bir soru... bende ikisi arasında kalırdım.. araba alacak olsam...
Arkadaşlar bana göre ben bravo derim . Başkada araba tanımam .fiat palio 1.2 75 hp ,fiat punto evo1,4 105 hp fiat bravo 1,4 140 daynamik.derim.
dostum focus ve cmax hem kullandim hem icinde bulundum. Iceri cok ses aliyor,cok tikirdiyor,cok gicirdiyor,ruzgar sesinide cok aliyor. tabi hepsi tikirdarmi gicirdarmi bilmem ama motor sesi cok aliyor. Bnce bravo
yeni focusun dışı bana daha çok hitap ediyor.. bravo güzel araba makyaj lazım.. ama evo olmasa fiesta almadıydım aklımda kaldı , c segmentinde ya yeni astra yüzde seksen yada yeni focus alırdım...
İbrahim hocam bence yeni Focus'u bekle,bir deneme sürüşü yap ondan sonra karar ver.Focus da Bravo da iyi araba. Focuslardaki ses sorununu ben de biliyorum ama yeni kasasını beklemek lazım.Ben 1.6 T 180 bg olan Focus'a lpg olursa almayı düşünüyorum.Artık dizel araba almam,malum hem tamiri pahalı hem de ekonomikliğini kaybetti dizel.
ikinci elde değer arıyorsan FOCUS.. arabadan zevk almalıyım kullandığım arabanın keyfi ve özellikleri güzel olmalı bastımmı da gitmeli diyorsan BRAVO..
Bagaj hacmi konusunda bravonun 400 litre focusun hb modeli 385 - sedan modeli 525 lt.. yalnız içlerde bagaj kapağını kapamak için tutucak bi yer yok elleriniz bol bol kirlenir kışın..
illa bagaj hacmiyse aradığınız C-max lere bakın..
yalnız şahsi tercihim bravo olurdu.. özelliklede beyazı..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
İbrahim hocam nacizane benim görüşüm yeni Citroen C4 ü incelemenizden yana.Bu sefer düzgün araba yapmışlar eminim hoşunuza gidecek ve de beklentilerinizi karşılıyacaktır...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri