Sayfa 1/3 123 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Biz bu kadarmı aciziz !!!!!!!!

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Standart Biz bu kadarmı aciziz !!!!!!!!

31 MAYIS 2010 tarihi tarihteki yerini kara bir sayfa olarak kayıtlara geçirdi arkadaşlar
    sabahtan beri izliyorum dinliyorum ama bir türlü hırsımı yenemiyorum
    türk bayraklarıyla donatılmış gazze ye giden türk gemisine MAVİ MARMARA isimli gemimize israilin alçakça ve canice saldırısı sonucu son haberlere göre 19 vatandaşımızı kaybettik
    üstelik bu olay günler öncesinden sinyallerini vermiş karşılıklı atışmalarla olacakların sinyalleri verilmişti
    israil sert ve kesin bir dille bu gemilerin gazze limanına girişine izin verilmeyeceğine ve teşebbüs halinde müdahale edileceğini tüm dünya önünde bağıra bağıra belirtmişti
    ilk acizliğimiz burada başlamış resmi makamlarca kararlı bir tavır sergilenmedi
    buda yetmezmiş gibi yardım gemisini hiç bir önlem almadan gidişine müsade edilmişti
    oysa ki biz bu kadarmı aciziz açıkça tehdit edilen ve türk vatandaşlarını taşıyan
    türk bandıralı bir gemimizi savunacak ona eskortluk yapacak iki tane savaş gemisini eşlik etmesi için görevlendiremiyecek kadarmı aciziz
    saldırı gerçekleştikten sonra türkiye cumhuriyeti olarak adam gibi bir tavır sergileyemecek kadarmı aciziz
    ne yaptı sayın devlet büyüklerimiz
    ilk başta her zaman ezberlediğimiz cümlelerle saldırıyı kınıyoruz protesto ediyoruz ölenlere allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz falan filan
    atmaya geldimi mangalda kül bırakmayan türkiye cumhuriyeti söze geldimi her seferinde dile getirilen türkiye orta doğunun en önemli gücü diye atıp tutan
    davosta basın karşısında one minute diyerek posta koyan başbakan küçücük bir israil sana gününü böyle gösterir
    senin gemine senden bir nebze bile korkmadan tüm dünyanın gözleri önünde
    saldırır 19 vatandaşını katleder ve sana şu mesajı verir posta öyle koyulmaz
    böyle koyulur ortadoğunun hakimi benim gazze nin sahibi benim benim iznim olmadan buraya adım atamazsın der
    şimid türkiye tüm dünya önünde bana sorarsanız küçük düşürülmüştür
    hele çuval vakasından sonra bu bir leke dahadır ki artık diğer düşmanlarınız ve hısımlarınızda sizden korkmayacaktır
    biz bu kadarmı acizizki olaydan sonra güney deniz saha komutanlığından 2 gemi kaldırıp israil efendi ben gemimizi ve vatandaşlarımızı almaya geliyorum derhal ser bırakacaksın bu saldırıyı aksi bir tutum sergilerseniz savaş sebebi sayarım ve gerekli tüm imkanlarımı seferber ederek karşılık veririm diyemezmiydi
    incirlikten 2 adet askeri ambulans uçak kaldırıp ben vatandaşlarımı almaya geliyorum derhal teslim edeceksin sıkıyorsa bunlara da saldırda göreyim demiyecek kadarmı aciziz
    sabahtan beri dinliyorum başbakan yardımcısı çıkmış neymiş büyükelçimizi
    geri çektik u milli takım maçını iptal ettik geveleyip duruyor
    efendi efendi senin gemin basıldı 19 vatandaşın tarandı sen ne maçından bahsediyorsun dünya önünde itibarın şu anda sıfır şamar oğlanına dönmüşsün
    düşmanına hesap soramaycak kadarmı acizsin
    ben bu kadar korkak ve pısırık bir türkiye cumhuriyeti istemiyorum
    her türlü imkanın seferber edilip sorumlulardan hesap sorulmasını istiyorum
    amerika beyaz saray açıklama yapıyor
    olaylardan dolayı ölenlerin olması ve yaralananların olması üzücü demekle yetiniyor eğer aynı saldırıyı biz israile yapsa idik şu anda amerika tepemize binmişti
    ayrıca ben şuna eminim israil bunun hesabını bize sorardı onlar bizim kadar aciz
    davranmazlardı çünki onların devlet adamları bizimkilerden çok daha yürekli ve
    çok daha kararlı yani aciz değiller
    ama bu gün ülkenin başında MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olsa idi nasıl hesap sorulur nasıl mesaj verilir ve bir türkü vurup öldürmenin cezası neymiş tüm dünya görürdü
    içimden geçenleri paylaşmak istedim sıktıysam özür dilerim

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

alper yonar
    Dynamic Üye alperyonar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**
    Edilen teşekkür: 356

Abi sağduyulu olmak lazım..

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Alıntı alperyonar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sağduyulu olmak lazım..
    anlıyorum alper de yetti artık
    niye hep biz sağ duyulu oluyoruzda başkaları anamızı ağlatıyor arkadaş

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

İlyas Şentürk
    Loading... sawyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 282

Abi sağduyulu olmaktan ziyade gerçekten de sağlam bi yaptırım uygulamamız lazım
    bu ******** devlet ki yer satın alarak bir millet oluşturmuş topluluk tükürsek boğacağız ama bizde iş yok.
    Bugün ahmedinejat çıkıp bu olaydan sonra bana yapılacak en ufak bir harekette bende israili yakıp vururum diye biliyorsa biz nasıl susabiliyoruz anlam veremedim gerçekten şamar oğlanına döndük.
    Valla aklıma HİTLERin lafı geldi : BİR GÜN ÖLDÜRMEDİĞİM HER YAHUDİ İÇİN BANA LANET EDECEKSİNİZ...
    Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever

5. Bu mesajı için 4 kişi sawyer'ye teşekkür etti:

alper yonar
    Dynamic Üye alperyonar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**
    Edilen teşekkür: 356

Aynı şekilde sabahtan beri sinir harbindeyim. Ama millet olarak galyana gelmeden, getirtmeden beklemeliyiz diye düşünüyorum.

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

berkeraaa
    Ziyaretçi berkeraaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

acaba 19 Sivil Amerikan vatandaşı ULUSLARARASI SULARDA "Korsanca" şeklinde tabir edilecek biçimde saldırıya uğrasalar ve canice katledilseler HÜKÜMET TEPKİSİ NE OLURDU ????
    SAVAŞMI AÇARDI ???
    EKONOMİK İLİŞKİLERİNİMİ KESERDİ ??
    DEVLET İLİŞKİLERİNİMİ KESERDİ ??
    ÖNGÖRÜLÜ OLUP GEMİLERİNE EŞLİK ETMESİ AMACI İLE ASKERİ BİRLİKLERİNİDE OLAYA DAHİLMİ EDERDİ ??
    SAVAŞ JETLERİ İLE BOMBARDIMAN YAPARAK 2,500,000 NÜFUSLU BİR DEVLETTEN ASKERİ SOSYOLOJİK EKONOMİK ÜSTÜNLÜĞÜNÜMÜ İSPATLARDI ??
    HUZUR GETİRECEĞİZ DİYEREK DEVLET LİDERLERİNİ İDAMMI EDERDİ ???
    bana göre A.B.D HÜKÜMETİ BUNLARIN HEPSİNİ YAPABİLME İHTİMALİNE ve GÜCÜNE SAHİPTİR.....

Peki bizim hükümetimiz yaklaşık 20 saat geçmesine rağmen şu dakikaya kadar neler yaptı ???
    Cevap : Büyükelçisini geri çekti.....

Başka ??? BİLMİYORUZ.....................

9. Bu mesajı için 5 kişi berkeraaa'ye teşekkür etti:

Çağrı Cihanoğlu
    KeL_BLaDe CaGRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 364

coşkun abim başından sonuna kadar sıkılmadan okudum. gerçekten içimden geçenleri sen foruma aktarmışsın.

YAZIK.....

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Ümıt abı bende sabahtan berı sınırden hırstan cıldırdım fakat basımızdakı bu adam ve tayfası sadece konusur ıcraat yapan bır adam degılkı ne beklıyorsun uluslar arası sularda bır gemıye ates acılması hukuksal olarak SAVAŞ sebebı sayılabılıyor.Bızı yoneten adam dunya yahudı bırlıgınden seref madalyası almıs ve dunyada ılkkez bır musluman basbakana verırlmıs bunu acaba neden verdıler hıc dusundunmu acaba secıme 1 ay kala one mınute olayı bunlar sadece reklam bızım mıllette yıyor herseferınde evet acızsın cunkı sen ABD VE ısraılın netıcesınde ıktıdar oldun onlar ne yaparsa sesını cıkartamazsın sen öldur bakalım bır abd veya ısraıl vatandasını savas cıkıyormu cıkmıyormu eee bızım tepedekıler ne yapıyor ancak konusuyor baska bısey degıl ben bu hulkumet kadar bu vatanın askerını,polısnı ve halkını kucuk dusuren bır hukumet gormedım tam anlamıyla yalakalar abd ve ısraıl yalakası senın 19 vatandasın oluyor yok buyuk elcıyı gerıcekmıs cektınde ne oldu nota verıdınde ne oldu senden korktularmı yoksa 5 yıl oncede gazzede ısraıl askerlerınce oldurulern bın basımızın arkasından bu hukumet ne yaptı hıc bısey yapmadı yapmazda cunku bukadar basıretsız ve yalaka ve kendı cebını dusunen,hırsız bır yonetım daha gelmedı bu ulkeye sen bızım mahhaleeye gel bı bak karacarsaflıların hepsınde bmw520 mercedes,land rover jepp var yası 18 olan kızında yası 60 olan yaslısınında ortak ozellıklerı bu hukumet zamanında bır anda zenginlestıklerı
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

By xx
    ancester - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 151

arkadaşlar söylediklerinizde kesinlikle haklısınız, benim de içimi acıtan bir durum. ama maalesef mesele çok küçük değil. neredeyse tüm dünya bu ülkeye nefret duyarken kimse birşey yapamıyor. bakın beyaz saray kınayamadı bile. bu adamlar dünyayı paralarıyla yönetiyor. hitler gibi bir manyak gelene kadar bu iş devam eder maalesef. 1950 den beri neler yaptı adamlar ve yapmaya devam edecek. orda hayatını kaybedenlerin yakınlarına allah sabır versin.
    www.antflame.com

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

sagol umit yuregine saglik. hepimizin.dusunduklerini dile getirmissin. helal olsun... sagduyu saydugu nereye kadar... hadlerini bildirmek lazim....

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Özlem Çufaoğlu
    ozdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    34 VL 2583
    Edilen teşekkür: 1326

Biz daha kendi toprağımızda, sınırlarımızda onlarca, binlerce askerimizin,
    insanımızın ölümüne sebep olan ismi lazım olmayan bir numaralı ..... yi
    koskoca ada da besleyip, herhangi bir müdahele de bulunamıyoruz.
    Kendi ülkemizde ki suçluyu yargılamak için bile öncesinde Amerika vs.
    gibi ülkelerin karşısında esas duruşa geçip, izinsiz hiç bir halt edemiyoruz.
    Söylenecek çok söz var çoook...

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mert yılmaz
    mix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 170

şu an ntv muhabiri mavi marmara gemisinin bağlı olduğu limandan yayın yapıyor orda israil halkı bayraklarla marşlar şarkılala resmen kendi başarılarını kutluyolar ya dalga geçiyorlar bizle şaka gibi... 2tane jet gönderip o gemiyi ordan alamıyorsak yazıklar olsun verdiğimiz vergilere

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

berkeraaa
    Ziyaretçi berkeraaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı ozdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz daha kendi toprağımızda, sınırlarımızda onlarca, binlerce askerimizin,
    insanımızın ölümüne sebep olan ismi lazım olmayan bir numaralı ..... yi
    koskoca ada da besleyip, herhangi bir müdahele de bulunamıyoruz.
    Kendi ülkemizde ki suçluyu yargılamak için bile öncesinde Amerika vs.
    gibi ülkelerin karşısında esas duruşa geçip, izinsiz hiç bir halt edemiyoruz.
    Söylenecek çok söz var çoook...

Birde olanlar yetmezmiş gibi çıkıp basın açıklaması yapacak cesarete erişiyorlar....Eylemleri 1 Hazirandan itibaren artacakmış.....Olaya bakın ya.....
    Cesarete bakın...................

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

Atıp tutmayla olacak bi iş degil ki bu. gec Türkiye yi hangi ülke bisey yapabiliyor İSraile. AMerikaya bile boyun egdiriyor adamlar. ustelik suan 3 tane nukller denizaltısınıda yolladı . sonumuz hayr olsun bakaım. ama bize bu itleri yiyecek bi hitler lazım

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Coşkun abi benim de sabahtan beri canım sıkkın. Kinliyim ama ben de duygularıma yenilmemeye çalışıyorum. Bu ülkeye dünyada kimse direnemiyor ki. O kadar ülke arasında gene de bu ülkeye tek ayak direyen ülke yalnız ülkemiz Türkiye.

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

İLKER Ç.
    ocean_1919 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    26
    Edilen teşekkür: 197

2003 yılında askerlerimizi 60 saat esir aldılar. O zaman da gıkımız çıkmamıştı.

28. Bu mesaj için teşekkür edenler:

alper aslan
    alpimmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1091

tek cümle bence yeterli : başımızda amerika(!) varken izin almadan nefes bile alamayız.
    işte bu kadar aciz durumdayız . Coşkun Abi teşekkürler hislerime tercüman olduğun için.

30. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Utku OKTAY
    utku952 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 179

ABD yi kuranlar kim? İsrail sınırları dışında yaşayan kaç israilli(sempatizanı).var?.. lobiler vs.? Dünyadaki para akışını kim elinde tutuyor? Money talks ne yazıkki.

32. Bu mesaj için teşekkür edenler:

gökhan akkan
    gakkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    35 F 5602
    Edilen teşekkür: 12

bu kadr zalim ve acımasız olunabiliyor demek...

34. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Ağzına sağlık ule

36. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/3 123 SonSon