Ümıt abı bende sabahtan berı sınırden hırstan cıldırdım fakat basımızdakı bu adam ve tayfası sadece konusur ıcraat yapan bır adam degılkı ne beklıyorsun uluslar arası sularda bır gemıye ates acılması hukuksal olarak SAVAŞ sebebı sayılabılıyor.Bızı yoneten adam dunya yahudı bırlıgınden seref madalyası almıs ve dunyada ılkkez bır musluman basbakana verırlmıs bunu acaba neden verdıler hıc dusundunmu acaba secıme 1 ay kala one mınute olayı bunlar sadece reklam bızım mıllette yıyor herseferınde evet acızsın cunkı sen ABD VE ısraılın netıcesınde ıktıdar oldun onlar ne yaparsa sesını cıkartamazsın sen öldur bakalım bır abd veya ısraıl vatandasını savas cıkıyormu cıkmıyormu eee bızım tepedekıler ne yapıyor ancak konusuyor baska bısey degıl ben bu hulkumet kadar bu vatanın askerını,polısnı ve halkını kucuk dusuren bır hukumet gormedım tam anlamıyla yalakalar abd ve ısraıl yalakası senın 19 vatandasın oluyor yok buyuk elcıyı gerıcekmıs cektınde ne oldu nota verıdınde ne oldu senden korktularmı yoksa 5 yıl oncede gazzede ısraıl askerlerınce oldurulern bın basımızın arkasından bu hukumet ne yaptı hıc bısey yapmadı yapmazda cunku bukadar basıretsız ve yalaka ve kendı cebını dusunen,hırsız bır yonetım daha gelmedı bu ulkeye sen bızım mahhaleeye gel bı bak karacarsaflıların hepsınde bmw520 mercedes,land rover jepp var yası 18 olan kızında yası 60 olan yaslısınında ortak ozellıklerı bu hukumet zamanında bır anda zenginlestıklerı
Yer imleri