Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
46 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Biz bu kadarmı aciziz !!!!!!!!

Hakan GÖÇKON
    hakan26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    26B5657
    Edilen teşekkür: 107

Ümit bey yüreğinize sağlık paylaşımınızı sıkılmadan okudum.Bu yaşıma kadar bunlar gibi basiretsiz hükümet görmedim,bir avuç ******** yahudi ülkemize kafa tutma cesareti gösteriyor RTE sadece seyretmekle yetiniyor.İçimi acıtan sadece bu değil hergün kaçtane vatan evladı şehit oluyor.Başbakan RTE 'askerlik yan gelip yatma yeri değildir'diyebiliyor.Umarım milletimizin gözü açılmıştır artık...

2. Bu mesajı için 2 kişi hakan26'ye teşekkür etti:

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

heeh coşkun abi çok doğru söylemişssin ama hala bunun farkında değiliz yada olamıyoruz artık birşeyler yapmak lazım daha ne kadar canımız yanıcak yeter artık....

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Özkan
    Moosty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    26 TZ 691
    Edilen teşekkür: 361

Durum üzücü. Bu gemiler yola çıkmadan önce resmi makamlar tarafından silah veya benzeri şeylere karşı arandı mı bilmiyorum.
    Kameralar karşısında gemiler aranmalı ve yola çıkmadan önce tüm dünyaya gemilerin temiz olduğu duyurulmalıydı.
    İsrail bu gemilerde silah bulursa biz suçlu duruma düşebiliriz.
    Umarım tarih tekrarlanmıyordur.
    Osmanlı da 1. dünya savaşına benzer bir şekilde girmişti hatırlarsanız, ingiliz gemilerinden kaçan iki alman gemisi Osmanlıya sığınmıştı, Osmanlı da bu gemilere Osmanlı bayrağı çekip Rusya limanlarını bombalamıştı. Oysa gemilerdeki askerler alman askeriydi, gemiler alman gemisiydi. Üniformaları ve bayrağı değiştirip Rusya ya saldırmışlardı.
    Yine benzer bir oyun oynanıyor sanırım.
    Dün televizyon kanallarına baktığımda Milletimizin duygularını harekete geçirecek yayınlar vardı, yanlış anlamayın ama, bana biraz kışkırtma kokusu geldi.
    Aynı anda PKK nın da harekete geçmesi tesadüf olamaz.
    Şimdi PKK nın saldırdığı yerleri iyi analiz etmek lazım.
    Eğer aynı anda İran'a da saldırırsa, ve İran medyasıda kendi halkını İsraile karşı kışkırtmaya başlarsa savaş çıkartma çabası var demektir. Hem de öyle böyle değil, nükleer silahların adının geçtiği bir dünya savaşı söz konusu olabilir.
    Son dönemlerde Rusya ile çok yakınlaştık, yardım gemilerine saldırı bu yakınlaşmaya karşı atılmış bir tokat da olabilir.
    Eğer politik olarak bu dönemde Türkiye iyi yönetilmezse bir anda kendimizi savaşın içinde bulabiliriz. Olayları çok iyi analiz etmek lazım.
    Rusya, Türkiye ve İran ittifakına karşı Amerika ve İsrail olabilir. Arapların bir savaşa girmeye cesaret edebileceklerini sanmıyorum.
    Avrupa devreye hemen girmez, ne zaman ki kış gelir, Rusyadan doğal gaz alamaz hale gelirler o zaman doğal gaz bahanesi ile birleşmiş milletler devreye girebilir.
    Ama o sırada olan Filistine olur, Türkiyeye de etkisi yıllarca sürecek bir ambargo uygulanır.

Belki de hiç bir şey olmaz, mesaj yerine ulaşır ve Rusya ile ilişkilerimiz bozulur. Çok fazla ihtimal var.

6. Bu mesajı için 4 kişi Moosty'ye teşekkür etti:

Mustafa Kubilay KARABULUT
    sowhat788 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34DP5400
    Edilen teşekkür: 418

1 yaşında çocuğun gemide ne işi var abi

Mustafa Özkan
    Moosty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    26 TZ 691
    Edilen teşekkür: 361

Alıntı sowhat788 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 yaşında çocuğun gemide ne işi var abi
    Türk halkının çocuğa karşı zaafı var. Genellikle Türk halkını kışkırtmak için çocuk kullanıyorlar, avrupa halkları için biraz daha farklı, onlar tekerlekli sandalyedekilere ve yaşlılara yapılan kötü davranışlara daha fazla tepki gösteriyorlar.

Mustafa Kubilay KARABULUT
    sowhat788 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34DP5400
    Edilen teşekkür: 418

Alıntı Moosty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türk halkının çocuğa karşı zaafı var. Genellikle Türk halkını kışkırtmak için çocuk kullanıyorlar, avrupa halkları için biraz daha farklı, onlar tekerlekli sandalyedekilere ve yaşlılara yapılan kötü davranışlara daha fazla tepki gösteriyorlar.

1 yaşındaki bebeği gemiye bindirip gazzeye götürmenin mantığını anlayamadım yada yapmayacağım bir davranış olduğu için garipsedim

cemal arslan
    cemal arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 598

olay uluslararası sularda oluyor...bu özgürlüğü kısıtlamadır engellemedir tecavüzdür.

o gemiler kimsenin karasularına girmedi

silah taşımıyorlar

yumruklarla sopalarla karşı koymaya çalıştırlar.

sözde 2 tane tabanca bulunmuş...kaptanlar her zaman tabanca bulundurma hakkı olur.

utanmasalar o 2 tabancaya silah ticareti yapacaklardı yada israile saldırıya geleceklerdi diyecekler...

uluslararası sularda israilin bunu yapmaya hakkı yok

ha somali de ki korsanlar ha israil...yok bir farkı...

var mı ??

birileri artık buna dur demeli...

tsk nerde ? vatandaşımızı koruyamayacak mı ??

gemimizi koruyamayacak mı ??

kimsenin sınırına ihlal etmedik tecavüz etmedik.

herkese açık bir deniz...
    ne hakla bunu yapabilir ??

tsk uçakları helikopterleri...gösterilerde uçurmak için mi aldı ???

unutmuyorum..
    12 saat askerleri yürüten
    saldırıdan bilmem kaç saat sonra olay yerine intikal eden
    destek güç gönderen...
    tsk ne iş yapar ???

23 nisanda 19 mayısda 30 ağustosda 29 ekimde ancak gösteri yapar tatbikat yapar...başka bir şey bilmez...

ordu evleri....o kadar lüksün içinde...üstelik paşalar bir tarafta subaylar diğer tarafta...
    niyeeeee onlar asker değil mi ? onlar da üniforma giymiyormu ??
    herşeyi en ucuzundan faydalanıyorlar...en iyisinden faydalanıyor.

ama iş karakollara geldi mi ??? ahır gibi...basit kerpiçden binalar yapılıyor..
    doğru dürüst siper yok sığınak yok...

adamlar saldırıyor...bizimkiler düşünüyor...
    ne düşünüyon kaldırsana uçakları ....benzin yakacak diye mi korkuyon yoksa bomba ataca silah sıkacaz mermi haracayacaz diye mi korkuyon...??

yazık yazık yazık

hükümet aciz....tsk ondan daha da aciz...

israil dediğin konya kadar bir yer...girsek 1 gün sürmez alır çıkarız...

bir çok kişi bunu istemez
    çünküüüüü işleri duracak ticaret değişecek geçim zorlaşacak savaş ortamına girecez
    vs.vs.vs.vs....

yeteri kadar biz amerikadan avrupadan israilden çekmedik mi ???

tsk ne için var ?? insanların hayatı yarını vs...bunlar için var...eeee adam uluslararası suda vatandaşımıza saldırıyor öldürüyor kelepçeliyor...biz 3 maymunu oynuyoruz..

evet...tsk 3 maymunu oynuyor...

yaptığı tek şey ...tatbikatlar düzenlemek...gece tatbikatı yapabilen dünyada 3cü orduyuz...vayyyyyyyyyyyy

daha sis de....helikopter kaldıramayan uçak kaldıramayan bir tsk...gece tatbikat yapabiliyor...

eeee tatbikatda karşında gerçek düşman yok tabi yaparsın...

sıkıyorsa pkk karşısında göster kendini...

11. Bu mesajı için 6 kişi cemal arslan'ye teşekkür etti:

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

sonuna kadar katılıyorum kardeşim yazdıklarına
    her seferinde tırsacaksak her şeyi yutacaksak ne gerek var silahlı kuvvetlere
    yada silahlı kuvvetlerin devreye sokulması için israilin gelip anıtkabire bomba atmasımı lazım yoksa istanbula gelip boğazları ele geçirmeye kalkmasımı lazım
    yazık o vatandaşlar arkalarında türkiye var diye silahlı kuvvetler var diye güvenerek gittiler
    ama şimdi bakıyoruz arkalarında türkiye denilen devlet neredeyse saklanacak yer arıyor
    ben böyle türkiye cumhuriyetini kabul etmiyorum arkadaş

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Oysa yaşanan, Amerika’nın şımarttığı “güç sarhoşu” bir devletin, uluslararası hukuku, insan haklarını, egemenlik yasalarını çiğneyen aleni bir terör saldırısı...
    Muhtemelen Türkiye’ye “Bana bulaşırsan başına bunlar gelir” mesajı vermeye dönük bir güç gösterisi...
    Silahsız bir müdahaleyle kolayca kontrole alabileceği bir gemiye, karasularına girmesini bile beklemeden ateş açarak yaptığı gaddarca bir meydan okuma... kışkırtma...
    Öyleyse Batı’nın suskunluğu neden?neden?
    I ' m c a p u l i n g . . .

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

93 yılda FILISTIN DEVLETI.
    Bu arada Filistin devleti basbakanı KKTC Konusunda Rum lıdere destek veren acıklamalarını okudum sızınle paylasmak ıstedım fakat bulamadın haberı bız ne yapıyoruz filistinlilerden aldığımız cevaba bak Kurtulus savsındada dogu cephemızde ingilizlerle iş birliği yapıp ihanet edenlerde yıne araplardı ne salak ınsanlar bu araplar
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

tsk nın pek bir forsu kalmadı ergenek adı altında içeri alınmadık adam kalmadı , yani amerika hükümeti hükümet tsk yı yönetiyor hükümet ses çıkaramadıktan sonra tsk ne yapsın

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Standart Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'tan Rumlara destek

Kıbrıs Rum kesimine dün beraberinde bir heyetle giden Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, görüştüğü Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas ile karşılıklı destek beyanında bulundu.

Rum basınının haberlerine göre, Hristofyas, Abbas'la görüşmesinden sonra yaptığı açıklamada, Filistin'in Rum halkının “mücadelesine” verdiği destekten ve Rum yönetiminin tezlerini İslam Konferansı Teşkilatı'nda (İKT) gündeme getirmesinden dolayı Mahmud Abbas'a teşekkür etti.
    Konu erdiyilmaz tarafından (01/06/2010 Saat 22:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: Sürekli kalin yazi yazmayiniz.
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Ümit Coşkun TURUCA
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı Kriminal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oysa yaşanan, Amerika’nın şımarttığı “güç sarhoşu” bir devletin, uluslararası hukuku, insan haklarını, egemenlik yasalarını çiğneyen aleni bir terör saldırısı...
    Muhtemelen Türkiye’ye “Bana bulaşırsan başına bunlar gelir” mesajı vermeye dönük bir güç gösterisi...
    Silahsız bir müdahaleyle kolayca kontrole alabileceği bir gemiye, karasularına girmesini bile beklemeden ateş açarak yaptığı gaddarca bir meydan okuma... kışkırtma...
    Öyleyse Batı’nın suskunluğu neden?neden?
    nedeni belli değilmi
    TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Mehmet BAŞLI
    mehmetbasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 72

muhalifleri sevmese de bilent ecevit bir gecede sınır ötesi harekata nasıl onay verip eyleme dükmişti apo naıl yakalanmıştı hatırlasanıza bçyle miladi olaylr artık rüya tepemizde liberal inançlı geçinen acizler bir grubu kucaklamak yerine milletini kucaklamayı öğernebilrse ki monkün değil çünkü yaptığı sadece milleti bölmek ayrıştırmak. düşünün yıllar önce solsu sağcı çatışması düncü dinsiz çatışması vardı şimdi ampul olnala olmayan çatışması var. dirayetsiz hiçbir şey yapmaya muktedir olmaya bir hükümet görün bakın ama iyi bakın hiçbirşey yapamayacak. Uyan Atam uyan ne zahmetlerle aldığımız memleket gidiyoır elden

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Özlem Çufaoğlu
    ozdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    34 VL 2583
    Edilen teşekkür: 1326

Alıntı mehmetbasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muhalifleri sevmese de bilent ecevit bir gecede sınır ötesi harekata nasıl onay verip eyleme dükmişti apo naıl yakalanmıştı hatırlasanıza bçyle miladi olaylr artık rüya tepemizde liberal inançlı geçinen acizler bir grubu kucaklamak yerine milletini kucaklamayı öğernebilrse ki monkün değil çünkü yaptığı sadece milleti bölmek ayrıştırmak. düşünün yıllar önce solsu sağcı çatışması düncü dinsiz çatışması vardı şimdi ampul olnala olmayan çatışması var. dirayetsiz hiçbir şey yapmaya muktedir olmaya bir hükümet görün bakın ama iyi bakın hiçbirşey yapamayacak. Uyan Atam uyan ne zahmetlerle aldığımız memleket gidiyoır elden

Hükümetin nasıl olduğu konusu tartışılmaz, oldukça ortada zaten.
    Ancak, bu hükümeti 2 seçimdir tek başına iktidar olarak
    getiren bir toplum var, asıl tehlike burada!!!!

23. Bu mesajı için 2 kişi ozdem'ye teşekkür etti:

yılmaz yondemir
    detay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gümüşhane
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 42

Bugün neredeyse dünyayı israil yönetiyor. Bizim sivil gemilerimize adamların saldırması bile dünya kamuoyunda israilin meşru savunması şeklinde sunulabiliyor. Dünya medyası neredeyse bunların elinde. Etkili ve yetkili uluslararası kuruluşlar vs.
    Ülkemizde bile malesef onların amaçlarına hizmet eden insanlar mevcut. Ülkemiz ile yapılan anlaşmalar, tank modernizasyonu, silah alımı vs.
    Bugün yediğimiz domates ve daha birçok gıdanın tohumu israilden alınıyor.
    Bu işleri uzun vadeli ve devamlı düşünmek gerekli. Tamam yapılanlar hepimizin kanına dokunuyor. Fakat aklı selim düşünmek ve gerekli tepkiyi en etkili şekilde vermek, bir anlık öfke ile düşünmeden hareket etmemek gerekli. Öyle bir tepki vermeliyiz ki, israil yaptıklarına ve yapacaklarına pişman olsun.

Mesela dünyada hakim olan israilin işirin görünümünü yok etmek, ülkemizde bizim sırtımızdan kazandıkları para kaynaklarına çomak sokmak vs. ilk başta akla gelenler.
    Ha askeri olarak yapılabilecekler varsa onları da değerlendirip yapmak gerek. Fakat dünya kamuoyuna haklılığımızı gösterebilmeyi de başarabilmeliyiz.
    En önemlisi belki de, her zaman güçlü olmalı, kritik konularda öz kaynaklarımızı kullanmalı, her alanda gelişmişlik düzeyimizi yükseltmeli, milli birlik ve beraberliğimizi bozmamaya hayret etmeliyiz. Unutmayalım "SU UYUR, DÜŞMAN UYUMAZ."

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

fatih emekli
    fatihhhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 241

bağımsız ülke değiliz.
    bizi sermaye sahipleri yönetiyor.
    biz, patronların dediğini yapmadığımız anda,
    adamlar bizi paralarıyla döverler.
    ülkede ekonomik kriz olur.
    işsizlik patlaması olur.
    medya da onların elinde,
    istediği olayları istedikleri gibi gösteriler millete.
    çarkımız gavurun parası ile dönüyor.
    hep dışardan borç alıyoruz ve o borçları asla ödeyemiyoruz.
    zaten gavur da biliyor geri ödeyemeyeceğimizi,
    onun niyeti parasını almak değil,
    alacağı karşılığında bizi kendine köle yapmak istiyor ve yapıyorda.
    bu ülkede başbakan da genelkurmay başkanıda cumhurbaşkanıda,
    ABD den onay almadan parmağını bile oynatamaz.
    ABD nin asıl sahipleri de yahudiler, yani israil.
    bunların hepsi danışıklı dövüş.
    biz aciz ve zavallı bir ülkeyiz.
    kendi içimizdeki teöristle başedemiyoruz,
    ülkemiz dışındaki güçlü bir ülkeye asssla gücümüz yetmez gıkımız çıkmaz.
    bu acizlikte başbakanında, genelkurmay başkanınında, cumhurbaşkanınnıda suçu yok,
    atatürk ün vefaatından beri ülkemiz böyle bağımlı ve aciz bırakılmış.
    öylede dewam ediyor.
    borç alan, borç verenin kölesi olur.
    gün gelir, alacaklı, borçlunun evini de alır, namusunu da.
    biz borç almayı bıraktığımız gün özgür bir ülke oluruz.
    şu anda köleyiz.
    kendi askerimizi öldüren içimizdeki düşmana hiç bişiii yapamıyorken, dışardaki düşmana efelenmek hiç hadddimize değil.

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ümit Coşkun TURUCA
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

işte düştüğümüz durumun özeti bu
    parayla satılmış durumdayız
    atatürkün türkiyesi yok artık

ümit Fındıklı
    GP ÜMİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 132

arkadaşlar ben şahsen şu an idamın tam olarak kaldrılmasına karşıyım.korumasız insanı canice öldürene,devletin bütünlüğünü bozacak terörist saldırılar düzenleyene,hunharça tecavüz edip,malını alıp öldüren kişiler bence idam edilmeli.bunu referanduma sunsalar evet derim.biz napıyoruz her şuçu işliyorlar biz içerde bakıyoruz, iki gün sonrada salıveriyorlar.ölen öldüğüyle kalıyor.

İLKER Ç.
    ocean_1919 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    26
    Edilen teşekkür: 197

TSK nerde diyenlere çok kızıyorum abi ya. Olması gerektiği yerde. Hükümet görev vermez ise Tsk Nerede olabilir? Tabiiki Kışlada. Kışlasında olsun siyasete karışmasın diyenler şimdi TSK nerede diye çıkışıyorlar. Acziyet TSK'nın üzerine mi atılacak?
    Bu olayda ki acziyet tehditlere rağmen o gemiyi güvenlik almadan oraya gönderenlerindir. İsrailin tutumu ve uluslararası hukukdışılığı biline biline nasıl ateşe attılar bu insanları.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon