47 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Biz bu kadarmı aciziz !!!!!!!!

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Standart Biz bu kadarmı aciziz !!!!!!!!

31 MAYIS 2010 tarihi tarihteki yerini kara bir sayfa olarak kayıtlara geçirdi arkadaşlar
    sabahtan beri izliyorum dinliyorum ama bir türlü hırsımı yenemiyorum
    türk bayraklarıyla donatılmış gazze ye giden türk gemisine MAVİ MARMARA isimli gemimize israilin alçakça ve canice saldırısı sonucu son haberlere göre 19 vatandaşımızı kaybettik
    üstelik bu olay günler öncesinden sinyallerini vermiş karşılıklı atışmalarla olacakların sinyalleri verilmişti
    israil sert ve kesin bir dille bu gemilerin gazze limanına girişine izin verilmeyeceğine ve teşebbüs halinde müdahale edileceğini tüm dünya önünde bağıra bağıra belirtmişti
    ilk acizliğimiz burada başlamış resmi makamlarca kararlı bir tavır sergilenmedi
    buda yetmezmiş gibi yardım gemisini hiç bir önlem almadan gidişine müsade edilmişti
    oysa ki biz bu kadarmı aciziz açıkça tehdit edilen ve türk vatandaşlarını taşıyan
    türk bandıralı bir gemimizi savunacak ona eskortluk yapacak iki tane savaş gemisini eşlik etmesi için görevlendiremiyecek kadarmı aciziz
    saldırı gerçekleştikten sonra türkiye cumhuriyeti olarak adam gibi bir tavır sergileyemecek kadarmı aciziz
    ne yaptı sayın devlet büyüklerimiz
    ilk başta her zaman ezberlediğimiz cümlelerle saldırıyı kınıyoruz protesto ediyoruz ölenlere allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz falan filan
    atmaya geldimi mangalda kül bırakmayan türkiye cumhuriyeti söze geldimi her seferinde dile getirilen türkiye orta doğunun en önemli gücü diye atıp tutan
    davosta basın karşısında one minute diyerek posta koyan başbakan küçücük bir israil sana gününü böyle gösterir
    senin gemine senden bir nebze bile korkmadan tüm dünyanın gözleri önünde
    saldırır 19 vatandaşını katleder ve sana şu mesajı verir posta öyle koyulmaz
    böyle koyulur ortadoğunun hakimi benim gazze nin sahibi benim benim iznim olmadan buraya adım atamazsın der
    şimid türkiye tüm dünya önünde bana sorarsanız küçük düşürülmüştür
    hele çuval vakasından sonra bu bir leke dahadır ki artık diğer düşmanlarınız ve hısımlarınızda sizden korkmayacaktır
    biz bu kadarmı acizizki olaydan sonra güney deniz saha komutanlığından 2 gemi kaldırıp israil efendi ben gemimizi ve vatandaşlarımızı almaya geliyorum derhal ser bırakacaksın bu saldırıyı aksi bir tutum sergilerseniz savaş sebebi sayarım ve gerekli tüm imkanlarımı seferber ederek karşılık veririm diyemezmiydi
    incirlikten 2 adet askeri ambulans uçak kaldırıp ben vatandaşlarımı almaya geliyorum derhal teslim edeceksin sıkıyorsa bunlara da saldırda göreyim demiyecek kadarmı aciziz
    sabahtan beri dinliyorum başbakan yardımcısı çıkmış neymiş büyükelçimizi
    geri çektik u milli takım maçını iptal ettik geveleyip duruyor
    efendi efendi senin gemin basıldı 19 vatandaşın tarandı sen ne maçından bahsediyorsun dünya önünde itibarın şu anda sıfır şamar oğlanına dönmüşsün
    düşmanına hesap soramaycak kadarmı acizsin
    ben bu kadar korkak ve pısırık bir türkiye cumhuriyeti istemiyorum
    her türlü imkanın seferber edilip sorumlulardan hesap sorulmasını istiyorum
    amerika beyaz saray açıklama yapıyor
    olaylardan dolayı ölenlerin olması ve yaralananların olması üzücü demekle yetiniyor eğer aynı saldırıyı biz israile yapsa idik şu anda amerika tepemize binmişti
    ayrıca ben şuna eminim israil bunun hesabını bize sorardı onlar bizim kadar aciz
    davranmazlardı çünki onların devlet adamları bizimkilerden çok daha yürekli ve
    çok daha kararlı yani aciz değiller
    ama bu gün ülkenin başında MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olsa idi nasıl hesap sorulur nasıl mesaj verilir ve bir türkü vurup öldürmenin cezası neymiş tüm dünya görürdü
    içimden geçenleri paylaşmak istedim sıktıysam özür dilerim

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )