Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 41 ile 46 arası

Konu: Biz bu kadarmı aciziz !!!!!!!!

ümit Fındıklı
    GP ÜMİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 132

Alıntı ocean_1919 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TSK nerde diyenlere çok kızıyorum abi ya. Olması gerektiği yerde. Hükümet görev vermez ise Tsk Nerede olabilir? Tabiiki Kışlada. Kışlasında olsun siyasete karışmasın diyenler şimdi TSK nerede diye çıkışıyorlar. Acziyet TSK'nın üzerine mi atılacak?
    Bu olayda ki acziyet tehditlere rağmen o gemiyi güvenlik almadan oraya gönderenlerindir. İsrailin tutumu ve uluslararası hukukdışılığı biline biline nasıl ateşe attılar bu insanları.
    burada beni yanlış anlamayın israili haklı çıkarmak gibi bir niyetim yok.fakat israilin tutumu belliydi.o sularda türk donanmasının bu dernekteki kişileri korumak için oralara gidemeyeceğine göre,bunu dernek olarak yapacaklarına.uluslararası insan hakları dernekleriyle birleşip,birde BM koruma isteyerek yapsalardı.hem bunca kişinin canı yanmazdı.hem hükümetler arası sürtüşme olmazdı.yani diyecegim bunun başka yolu yokmuydu

2. 04/06/2010, 14:00

Sebep
    forum kuaralları 10, madde ihlali

ümit Fındıklı
    GP ÜMİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 132

Alıntı evolodi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeter başlicam israilinizede gazzenizede, alnını elin libya doğumlu irlanda vatandaşı olmuş ne idüğü belirsiz adamlara öptüren r.t.e ye de. kendi ülkemizin içinde bu toprağın evlatları şehit düşerken orada idüğü gidüğü belirsizlere ağlayan vatan hainleri çok üzülüyolarsa gazzeye taşınsınlar bizde kendi üzüntümüzün hakkını verelim. şehitlik mertebesini ayaklar altına aldırtmayın ey VATAN EVLATLARI!!
    sana bu konuda çok hak eriyorum.olay üzücü keşke olmasaydı.fakat doğuda yüzlerce vatan evladı bu topraklar için şehit oluyor.gündem israil filistin,bu konu gündemi çok meşkul etti. artık başkalarının sorunlarını çözmek yerine,kendi sorunlarımıza dönsek.

Onur Yılmazer
    Kafa biDüny@ evolodi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    35½
    Edilen teşekkür: 742

kimileri mesajin üslübundan bozulmuş ama üslübuna dikkat et derken kendi üslübuna dikkat etmemiş tehditkar sekilde ederim ya da etmem bu saygılı şekilde söylenirse eyvallah üslüpsuz sekilde uyarı olursa amennah
    Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Alıntı evolodi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeter başlicam israilinizede gazzenizede, alnını elin libya doğumlu irlanda vatandaşı olmuş ne idüğü belirsiz adamlara öptüren r.t.e ye de. kendi ülkemizin içinde bu toprağın evlatları şehit düşerken orada idüğü gidüğü belirsizlere ağlayan vatan hainleri çok üzülüyolarsa gazzeye taşınsınlar bizde kendi üzüntümüzün hakkını verelim. şehitlik mertebesini ayaklar altına aldırtmayın ey VATAN EVLATLARI!!
    Senin bu tavrın ne arkdaşım hem yazı karakterlerin neden büyük burada yazan kişileremi bağırıyorsun gözlerimiz görüyor kulaklarımızda duyuyor buyük ve kalın ne anlama geliyor..

Bu şekilde tavrın haklı noktalarınıda haksız ve hatta hatalı duruma getiriyor ,Herkes tüm ölenlere üzülüyor elbetteki ülkemiz şehitleri daha önemli ama sonuçta orada ölen vatandaşlarımız insanlarımızda önemli bunu bu şekilde bir tavırla sergileyemezsin , Böyle bir hakkın yok ..

Üslüptan bahsetmişsin sana gelen özel msjda uslup bozukluğu vardı demişsin , Ne kadar ekmek o kadar köfte diyorum bende..

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

attığım özel mesajda yazdığım cümle aynen şu
    (mesaj yazarken üslubuna dikkat et )

arkadaşın yazdığı mesajda bu konuya müdahil olan herkese karşı saygısızlık var
    sen forumda ki üyelerin paylaştığı mesajlara başalarım sizin bilmemnenize gibi bir mesaj yazma
    hakkını nereden alabilirsin yada sana bu şekilde konuşma hakkını kim verebilir
    kusura bakma ama ben buna müsade etmem
    tekrar açık şekilde uyarıyorum
    MESAJ YAZARKEN ÜSLUBUNA DİKKAT ET

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

TOLGA YILDIRIR
    PLaTiNuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 884

Öncelikle içini dökmüş olduğun yazıyı baştan sona okudum ve teşekkür ediyorum ağzına sağlık Coşkun abi...Tabi yorumlarını eksik etmeyen diğer arkadaşlarada teşekkürler...Benim söylemek istediğim çok başka birşey yani sitem ya da kızmak değil...haberi okuduğum ilk andan itibaren inanılmaz üzüldüm ve yine pisi pisine giden vatandaşlarımıza Rabbimden rahmet diledim...Bunca yoruma karşılık benim yapacağım yorum hemen hemen aynı olacağı için gereksiz düşüncesindeyim...Sadece sizlerle paylaşmak istediğim şeyi yazacağım...
    Dün akşam CNNTURK kanalında İHH (insani hak ve hürriyet vakfı veya insanı yardım vakfı da deniyor) başkanı veya sorumlusu her kimse biriyle röportaj yapıyorlardı dikkatimi çekti ve dinlemeye başladım...Dinledikçe olayın vahimliğini,caniliğini ve hainliğini daha iyi anladım...Bu girişim bir süre önce hayata geçirilmek istenmiş fakat gemi alabilecek kadar bütçenin olmadığından arayışlara devam edilmiş...Gemi alınmış ama bu gemi alma olayına da bir gazeteci köşe yazısında çomak sokmuş ve sormuş "nasıl oluyor da insani yardım vakfı gemi alıyor" diye...Aynı gazeteciyi bu programa bağlıyorlar ve yüz yüze konuşturuyorlar...İHH sorumlusu kişi şöyle açıklıyor;Biz normal yollardan yardımlarımızı ulaştıramayacağımızı bildiğimizden gemiyle uluslararası sulardan geçerek gazze'ye ulaştırmayı düşündük bunun içinde satılık gemi aramaya başladık...Daha sonra da İstanbul Büyük Şehir Belediyesi' nden ihaleyle Marmara adlı gemiyi almaya karar verdik...Tam bu kısımda gazeteci araya girerek sordu: İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ihaleyi ilk açtığında geminin muammen bedeli 2.250.000 TL iken siz 1.750.000 TL ye alıyorsunuz ve ihalede sizden başka kimse yok sadece bunu merak ettim dedi...Tabi İHH sorumlusu kişi eveledi geveledi biz aslında gemiyi ticari amaçlı ve bir sefere mahsus yardım amaçlı kullanmak için aldık daha sonra satacaktık dedi...İşin en can alıcı noktası ise geminin komor adalarına bağlı gibi gösterilip üzerinde türk bayrağı ile yola çıkarak uluslararası sularda bayrağını "komor" bayrağı ile değiştirmiş olmasıdır...Dikkat edin gemi "komor" bayraklı ve kayıtlı fakat geminin üzerinde halen ido yazıyor marmara yazıyor...Şimdi bende soruyorum bu gemiyi kim yürütüyor...Nasıl şehit oldu bu insanlar yoksa şehit mi edildi...Düşündükçe üzülüyorum herşey boş ve saçma yazık oluyor devletimize milletimize...
    Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...

10. Bu mesajı için 2 kişi PLaTiNuN'ye teşekkür etti:

Sayfa 3/3 İlkİlk 123