36 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Mustafa Koç kaza geçirdi bacağı kırıldı! :(

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11/12/2008
    Yaş
    53
    Mesajlar
    1.406
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

    Soru Mustafa Koç kaza geçirdi bacağı kırıldı! :(






    Mustafa Koç kaza geçirdi

    AJANSLAR
    Giriş Saati : 14.01.2010 11:47
    Güncelleme : 14.01.2010 16:29



    Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, geçirdiği deniz kazası sonrasında sağ bacağında meydana gelen kırık nedeniyle ameliyat oldu.

    Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesinden yapılan açıklamada, dün akşam geçirdiği deniz kazası sonrasında Amerikan Hastanesi Acil Servisi'ne gelen Koç'un genel durumunun iyi ve bilincinin açık olduğu belirtildi.

    Açıklamada, sağ bacağında saptanan kırığın tedavisi için ameliyata alınan Koç'un sağlığıyla ilgili gelişmelerin basınla paylaşılacağı kaydedildi.

    ŞAMANDIRAYA ÇARPTI

    Koç Holding İcra Komitesi Eski Başkan Vekili Uğur Ekşioğlu ile Nurettin Hasman, dün akşam geçirdiği deniz kazası sonrasında Amerikan Hastanesi Acil Servisi'ne getirilen ve sağ bacağında kırık oluşan Koç'u ziyaret etti.

    Ekşioğlu ve Hasman, gazetecilere yaptıkları açıklamada, Koç'un dün akşam Çırağan Sarayı açıklarında şamandıraya çarptığını bildirdiler.

    SAĞLIK DURUMU İYİ

    Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un ameliyatının bittiği bildirildi.
    Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Koç'u ziyaret etti. Sarıgül, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Mustafa Koç'un sağlık durumunun çok iyi olduğunu ve ameliyatının bittiğini bildirdi.

    Koç'un büyük bir kaza geçirdiğini, ancak çok ucuz atlattığını ifade eden Sarıgül, ''Tekneyi kendisi kullanıyormuş. Ancak kendisinin kullanmaması gerekiyordu. Ucuz atlatılmış bir kaza... Sağlık durumu çok iyi. Kendisiyle konuştum. Neşesi ve morali yerinde'' diye konuştu.

    Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Faruk Süren de Koç'un durumunun iyi olduğunu, yemeğini yediğini söyledi. ''Tarih tekerrürden ibarettir'' diyen Süren, Rahmi Koç'un da 40 yıl önce aynı şekilde deniz kazası geçirdiğini belirtti.

    AMELİYATI BAŞARILI GEÇTİ

    Teknesiyle kaza geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un, sağ bacağında saptanan kırığın tedavisi için ameliyata alındığı, 2 saat süren ameliyatın başarılı geçtiği bildirildi.

    Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Koç'un genel sağlık durumunun iyi olduğu, birkaç gün içerisinde taburcu olmasının beklendiği belirtilerek, şu bilgilere yer verildi:

    "Mustafa Koç, 13 Ocak gecesi geçirdiği deniz kazası sonrasında saat 21.00 civarında Amerikan Hastanesi Acil Servisi'ne gelmiştir. 14 Ocak günü saat 11.00'da sağ bacağında saptanan kırığın tedavisi için ameliyata alınmıştır. 2 saat süren ameliyat başarılı geçmiştir. Ameliyatta platotibial kırık, plak ve vida ile tespit edilmiştir. Hastanın genel durumu iyi olup, hastanemizdeki tedavisi normal odada devam etmektedir. Bir kaç gün içerisinde taburcu olması beklenmektedir."

  2. Bu mesajı için 2 kişi narkoz30'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. Arka Kapı Sorunu Evrim Geçirdi :)
    paraddoxx tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 10/12/2012, 14:56
  2. Sağ ayna durduk yere kırıldı (2. kez kırıldı)
    ERDİ tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 19
    Son Mesaj: 10/03/2010, 01:48
  3. www.mustafa.com.tr
    Nafiz tarafından Mustafa Kemal ATATÜRK forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 14
    Son Mesaj: 21/10/2008, 13:46
  4. Mustafa Kemal'den..
    kutlay tarafından Mustafa Kemal ATATÜRK forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 06/09/2007, 14:14
  5. Barış Akarsu Kaza Geçirdi
    Gkhan tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 53
    Son Mesaj: 06/07/2007, 15:26

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com