Dostlarım demin aradım bugün aracım 8. günü servis bana cumaya kadar araç tahsis edecekti ancak şimdi de pazartesi diye kıvırıyorlar. Açtım telefonu fiat a durumu ilettim yeri gelirse fenerbahçe kulübüne ctesileri giderim görürsem lokalde ali koç ile görüşeceğim kendisini kulüpten tanıyorum zaten o da mustafa koç a söyler böylelikle işim hızlı görülür. Fenerbahçeli olmanın avantajları işte Ancak hemen değil elbette son çare olarak en üst merciye gitmek gerek bize askerde de böyle öğrettiler ben 2 kere fiat çağrı merkezini ve 10larca kere de fiat beylik düzünü aradım şanssızlığım 2. el araç almış olmam babanızın oğluna bile 2. el araç d güvenmeyin burada 1 km yakınımda oturan iş makinaları satan bir şirketin sahibinin oğlundan aldım aracı iyi arkadaş ancak bunların başıma gelmesine o da şaşırdı ne kadar iyi niyetli olduğu konusuna gelince 200 lira çıkarıp taksi paramı verdi ancak istanbulda 200 lira ile 8 gün boyunca taksiye binemezsiniz. işin kötü tarafı da 3 saate kadar japonya dan müşterilerimi alacağım hava alanında hala arabam yok acil kaliteli bir araç kiralamam gerek off burnumdan soluyorum inanın ki iyişallah beylikdüzü birmottan bir haber gelir 3 saate kadar.
not: Böyle memnuniyetsizlik olaylarnda bizzat servis müdürlerini mustafa koçun telefonla aradığını biliyor muydunuz?