sabah haberi duyunca çok üzüldüm inş. bi an önce yoğun bakımdan çıkar ve sağlığına kavuşur durumu hakkında sevindirici haberleri bekliyoruz allah şifa versin![]()
Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü. Kazada, sanatçı Barış Akarsu ağır yaralandı.
Bodrum-Torba karayolu kavşağında meydana gelen trafik kazasında, televizyon dizisi çekimleri için Bodrum'da bulunan pop müziği sanatçısı Barış Akarsu ve 2 arkadaşının bulunduğu 48 UK 556 plakalı otomobil, Halil İbrahim Çetin yönetimindeki 34 AT 9921 plakalı kamyonla çarpıştı.
Kazada, otomobilde bulunan Zeynep Koçak ve Nalan Kahraman olay yerinde hayatını kaybetti.
Ağır yaralanan Barış Akarsu, Bodrum'da tedavi altına alındı.
Sanatçının tedavisini yapan doktor Abdullah Servet, gazetecilere yaptığı açıklamada, Akarsu'nun solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakımda tutulduğunu ve kafatasında çok sayıda kırık olduğunu kaydetti.
Yalancı Yarim dizisinden tanıyorsunuz.
sabah haberi duyunca çok üzüldüm inş. bi an önce yoğun bakımdan çıkar ve sağlığına kavuşur durumu hakkında sevindirici haberleri bekliyoruz allah şifa versin![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
çok yazıık.insanın içi parçalanıyor
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
cok üzüldüm ölen insanlara barışın yaşama şansı cok azmış inş. bari o kurtulur ..
BİR YILDIZ KAYIYOR YANİİİ....belki çok zor parladı çok uğraştı biz onu tanıyalım diye..herşeyi bırakıp gitmek ne acı ...
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
((
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
BARIŞ AKARSU İÇİN KAN KAMPANYASIDoğumgününde kaza geçiren Barış, hala komada
Bodrum'da kaza yapan Barış Akarsu için hayranları kan bağışı kampanyası başlattı.
Star TV'nin sevilen dizisi Yalancı Yarim'in internetteki forum sitesinde okurlar arka arkaya üzüntülerini dile getiren mesajlar gönderiyor. Sitenin açılışında Barış Akarsu için B RH (+) kana ihtiyaç olduğu uyarısı yer alıyor. Özel Bodrum Hastanesi'nde yatan Akarsu için hayranları seferber oldu.
alıntı:HABERTÜRK
Bizlerde dualarımızı esirgemeyelim Allah onu bizlere bağışlasın
allah acıl şifa versın... inşallah eskı halıne gerı doner.
birden nedense Kerim Tekin geldi aklıma. çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum![]()
insan olarak üzücü
ama fazla magazinsel!!
dua edilecek o kadar çok olay varken.. !!
Kamyon sürücüsü hapise girmiş.
Arabayı kullananında bayanlardan birisinin olduğunu söylediler.Görgü tanıkları öyle söylemiş.
Sanırım araçta bulunanlar ölmüş.Barış ın durumu ise kritikmiş.Ölenlere Allah rahmet eylesin, Barışa da acil şifalar...
bazı arkadaşların sözlerine anlam veremedim ne magazinselliğini gördünüz adamın ayrıca gencecik bir müzisyen koma da bunun magazinle vs ile ne ilgisi var 2 de genç kız hayatını kaybetti..inanın şaşırdım ve üzüldüm özellikle de tanıdığım bildiğim gizem arkadaşıma inanamadım.neyse herkesin kendi görüşü tabi.tekrar allahtan rahmet diliyorum ve acil şifalar umarım döner hayata..
valla çok önemli değil ama geçmiş olsun ne diyem
Allah acıl sıfalar versın gercekten taktır edılecek bır ınsan meslegını ii icra eden bır sanatcı olen arkadaslara allahtan rahmet dılıyorum.Allah kımsenın basına vermesın
sabredim dedim ama söylemeden duramayacağım size hiç mi hiç katılmıyorum ve anlam veremiyorum tabi bu benim şahsi düşüncemdir ne magazininden bahsediyorsunuz herşeyden önce karışınızdaki kişi gencecik bir insan ve şuan hastanede yaşam mücadelesi veriyor aynı zamanda bir evlat annesi babası yakınları ve sevenleri var Allah 'tan acil şifalar diliyorum Allah onu sevenlerine bağışlasın inşallah
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri