Alıntı Don Vito Puntoleone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hakan bey' in lokalden tanışları olur biraderleri (Ali Koç)....
Ya sevgili kardeşim ali koç kulübe girdiği zaman herkesin kapıya gelip ayakta durarak karşılamasına şahit olmadıysan sadece komiklik olsun diye yazdıklarımın bir kısmını vererek beni küçük duruma düşürmeye çalışıyorsan bu ayaklar koktu biz fenerbahçeliyiz böyle şeylere tahammül edemeyiz.
Ama güler geçeriz de. Kendi kendinize polemik yaratmayınız.
Yoksa siz GS li yada BjK li misiniz?
Ha şunu da belirteyim ali koç ile veya x kişiyle tanışmak veya konuşmak da o kadar önemli değil önemli olan insanın işini görevini mesleğini büyük bir sevgiyle bağlılıkla yönetmesidir. Ben işimi iyi yapan biriyim ve işini iyi yapan insanları hep kendime örnek almışımdır. Alay edilen safta olmak pahasına olsada.
Siz yine kıs kıs gülün ben GS liginize veriyorum. Ne de olsa bazılarımız çok fanatik oluyoruz ve kalp bile kırıyoruz ama değmez güzel kardeşim sen keyfine bak rahat ol o bize yeter. Ayağı kırılan ne sensin ne de yarın borsada milyonlarca dolar kaybeden birisin ufacık yorumlarla dalgana devam et.